reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ojj dziewczyny czy to aby nie przez ciągle siedzenie na bb te oczka wam się tak popsuły co??:-p:-p:-p

Iwon co tam u twojego synka??

reklama
Asiu, kiedys myslałam, ale to troche kaski kosztuje:-(, choc jedna moja kolezanka sobie zrobiła i póki co ejst zadowolona, tylko przy takiej wadzie, to jej rozłozyli na dwa dni

teraz nosze soczewki B&L purevision, i ich przez cały miesiac sie nie sciaga, zacxzelam je nosic w ciazy i do teraz mi słuza, przynjmniej nie mam problemu ze znalezieniem Filipka w łózeczku:rofl2::laugh2::rofl2:

Witaj Iwonko:-):-):-):-)

Madzia a dla mnie B&L byly za suche, ja uzywam J&J i super nawilzone do samego konca, tzn mozna spoko przeciagnac czas wymiany, ale na noc boje sie zostawiac, slyszalam ze to nie dobrze, ale to jak kazdemu pasuje. Madzia a te twoje sa z filtrem uv?
iwon czesc:-)
vercik ja tez mam plasko d***** :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(skad masz tyle kasiorry na petville? hyba musialas czesto grac co? ja tez chce...narazie nie stac mnie na tv:((( wlasnie sprzatnelam twoje skarpetki w domu, pewnie maz zostawil hehehehe

Ostatnia edycja:
Beata ja też noszę J&J i wieczorem już odczuwam dyskomfort, więc całodobowe soczewki nie dla mnie...A co płaskodu... to ja mam stadium zaawansowane i nie wiem jak to się skończy...:)

Nie gram do miecha ale mam duzo sasiadow...ktorzy sa wyzej odemnie a czym wiecej masz pokoi i wiekszy dom to jest wiecej rzeczy do sprzatania i wiecej kasy, a jak idziesz w levelach do gory to i zaczyszczenie zwierzatka masz wiecej punktow do levela i kaski..:-D

Acha i gram tylko raz dziennie a pozniej to tylko go dokarmiam i kwiatki zmieniam i tyle...no i masz wyzwania i jak je zrobisz to tez idziesz do gory..

Beata tylko ich nie wachaj!!!!!!!!!!

Nie gram do miecha ale mam duzo sasiadow...ktorzy sa wyzej odemnie a czym wiecej masz pokoi i wiekszy dom to jest wiecej rzeczy do sprzatania i wiecej kasy, a jak idziesz w levelach do gory to i zaczyszczenie zwierzatka masz wiecej punktow do levela i kaski..:-D

Acha i gram tylko raz dziennie a pozniej to tylko go dokarmiam i kwiatki zmieniam i tyle...no i masz wyzwania i jak je zrobisz to tez idziesz do gory..

Beata tylko ich nie wachaj!!!!!!!!!!
juz za pozno:-D jestem na hajuuuuuu:eek::happy:
lo matko,,,,
ja tez chce miec duzo przyjaciol, daj troche:laugh2:
Madzia zakladaj ta aplikacje, no chyba ze juz masz to dawaj zaproszenie

Beatko, ja nawet nie wiem, czy one maja filter musze poszukac
Ale ja przez cały miesiac jak je nosze, to ani razu nie poczułam jakiegos dyskomfortu, jak nosiłam te dzienne, to po jakiejs imprezce, jak je długo miałam , to wtedy tak, a te purevisoon sa super , ale kazde oko jest inne, jednym te pasuje innym inne, a soczewki nosze -6, bo nie chciałam tak silnych jaka mam wade, bo by mi jeszcze bardziej wada skoczyła, i w tych widze
ok:-)

reklama
Beatko, ja nawet nie wiem, czy one maja filter musze poszukac
Ale ja przez cały miesiac jak je nosze, to ani razu nie poczułam jakiegos dyskomfortu, jak nosiłam te dzienne, to po jakiejs imprezce, jak je długo miałam , to wtedy tak, a te purevisoon sa super , ale kazde oko jest inne, jednym te pasuje innym inne, a soczewki nosze -6, bo nie chciałam tak silnych jaka mam wade, bo by mi jeszcze bardziej wada skoczyła, i w tych widze
ok:-)
ja tez mam slabsze niz moja wada, a jak pisze Asia na noc czuje dyskomfort w j&j wiec wyjmuje, to racja kazde oko inne.
co z ta aplikacja, no juz:-D:-D:-D

Do góry