reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

kurcze dziewczyny ja wy znajdujecie czas na nk, facebooki, jakies blogi no i na gry skoro non stop na bb siedzicie, ja czasami nie ma czasu wam odpisać a wy jeszcze w między czasie gracie, czyżbym jakaś niezorganizowana się stałą ostatnio??

reklama
Superpoke to taka forma zaczepki, przywitania itp(mozesz przybijac piatke, gryzc, szczypac, albo uscisnac)... ja to lubie i bede was tym meczyc hahahhahahaha

asiu tylko go nie jedz na noc bo bedzie ci jechalo z buzki i mezus nie bedzie chcial sie przytulic:-D

Mój M. się położył i patrzę, a tam obok łóżka leżą oczywiście..... skarpetki. I opowiedziałam mu o skarpetkach faceta Vercika. A on na to: no co, tak się przecież robi (chodziło o wąchanie), żeby wiedzieć czy się jeszcze nadają.:eek:

A mi w wieku 22 lat wykryli astygmatyzm. I powinnam nosić cały czas okulary, ale szczerze mówiąc to ostatni raz je miałam chyba rok temu:cool: A wadę mam małą, coś chyba mniej niż 1. Nawet już nie pamiętam:-p

Beatko, aleś Ty niecierpliwa:laugh2::laugh2::laugh2:, ale ja niestety nie gram na petville, ale jak potrzbujesz sasiada to mnie zapros, to przyjme, tylko nie wiem czy przez przypdek ja nie zablokowałam tej aplikacji, bo troche tego poblokowałam, bo nie wiem o co chodzi a w fame to mnie mama wkreciła:rofl2:
A Filip sie wiercu, turla po łózeczku przez sen:tak:

AAAAAAAAa no widzisz bo sie balam otowrzy jakas koljena gre bo gram juz chyba w 5:eek: i myslalam, ze to kolejna hahaha

No widzisz Olcia a ja myslalam, ze moj to unikat z tymi skarpetami..

wlasnie pytam meza czy tez wacha skarpetki i sprawdza czy sie jeszcze nadaja i mowi...czasem:sorry::-D myslalam ze moj jest inny, no ale przynajmiej nie robi tego przy mnie:rofl2: a jednak kazdy facet strugany z tego samego drewka:-D:-D:-D:-D:-D
spoko madziu ja tylko zartowalam:-)

reklama
wlasnie pytam meza czy tez wacha skarpetki i sprawdza czy sie jeszcze nadaja i mowi...czasem:sorry::-D myslalam ze moj jest inny, no ale przynajmiej nie robi tego przy mnie:rofl2: a jednak kazdy facet strugany z tego samego drewka:-D:-D:-D:-D:-D
spoko madziu ja tylko zartowalam:-)

Wiecie co, to ja mojego wcale nie będę pytała... Chcę myśleć że tego nie robi :))) Łudzę się prawda??:-D

Do góry