reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Madzia ja mówiłam Ci już że masz bardzo sprytnego i mądrego synka??
adaaa widziałam to :) robi wrażenie:)
vercik ja chyba byłabym też taka zielona i też uważam że to obleśne
Alusia nie unoś się, bo nie masz powodów...chciałaś rozmowy-była, oczekiwałaś rady, wskazówki-było setki. Teraz do Ciebie należy kolejny krok, który na pewno nie będzie łatwy... A co do odpuszczania sobie forum, hmmm... to też Twój wybór...

reklama
No gimnastyka jak ta lala...cud ze przy tym odrazu nie usypia hahaha
bo gdyby mi dla tka 2-3 dniowa skarpete to bym dlugo nie ujechala..

A co do tego co napislaas Alu to zgadzam sie w 100% z Tralalala bo juz poprostu nie wiem co pisac..

Ada- genialne to zdjęcie:-D

A co do facetów, to oni chyba tak po prostu mają:-D Mój ściąga przed spaniem skarpetki i rzuca obok łóżka. I muszę rano sprawdzać czy je zabrał, bo by był wstyd gdyby je tak zostawił, a opiekunka by przyszła:eek::szok:
Mój to też straszny bałaganiarz, ale już jest i tak lepiej niż na początku.

Maylah- no to mały telemanika rośnie :-D Zdolniacha

Alusia- wszystkie rady były szczere, od serca. Nikt nie pisze żadnych złośliwości! Chcemy Cię pocieszyć, ale jeśli jest taka drastyczna sytuacja, jak Ty piszesz, to dla każdej z nas oczywiste jest, że powinnaś coś zmienić.

a ja za to muszę co jakiś czas robić mojemu przegląd w szafie i sprawdzać co "śmierdzi". Bo on uważa, że nałożył to tylko raz i jeszcze się nadaje do noszenia. A że jest spocone, to w niczym nie przeszkadza:-p:eek: Jak z małym dzieckiem.
Tralalala chciałaś zmiany tematu to masz:-p

a ja za to muszę co jakiś czas robić mojemu przegląd w szafie i sprawdzać co "śmierdzi". Bo on uważa, że nałożył to tylko raz i jeszcze się nadaje do noszenia. A że jest spocone, to w niczym nie przeszkadza:-p:eek: Jak z małym dzieckiem.
Tralalala chciałaś zmiany tematu to masz:-p

hehee....lepszy od skarpet LALUSKA????:-):rofl2:

VERCIK TY uwarzaj bo jeszcze dostaiesz takie znieczulenie jak bedziesz za dłuuuuugo siedziała z nami.:-p:-p:-p:-p:-D

reklama
Do góry