reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam Mamusie w ten słoneczny dzionek:-)

Ja właśnie tak przeglądam te wszystkie nasze tematy i spisuje na kartce o co chce jeszcze zapytać ginekologa:confused:. Jutro wizyta. No i w końcu idę z Mężusiem.:tak: Niestety poprzednie wizyty musiały odbyć się bez niego. Ostatnio umawiałyśmy się na badanie usg już przez brzuch ale dla mnie to nie robi kompletnie żadnej różnicy w jaki sposób będzie przeprowadzane to badanie. Najważniejsze, że będziemy widzieć Nasze dzieciątko:-). Mój M. jest z tego typu mężczyzn, że nie krępują go moje kobiece sprawy wręcz jest za tym żeby wszystko wiedzieć co i jak a ja przy nim czuję się również bardzo dobrze. Takie dobre partnerstwo.:tak:;-)

Sylwestra spędzamy w domku i o dziwo w tym roku w ogóle nie zastanawialiśmy się co robimy. Po prostu zostajemy w "łóżku". Szampana bezalkoholowego już mam tak więc do północy muszę jakoś wytrzymać. Co prawda stwierdziłam, że tegoroczny sylwester będzie za przeproszeniem do d.... :crazy: bo nie mogę ani pić szampana którego uwielbiam ani jeść tatara za którym także przepadam. Grrr.....

reklama
iwon na pociechę częstuje czipsikami zielona cebulka (mniam!), zapytaj lekarza czy mała lampeczka szampana może Ci zaszkodzić? mój mi jakoś nie wzbrania a nawet zaleca czerwonego wina się napić, przecież od razu butelki nie obalisz :-)

Anika dziękuje za chipsiki.:-D
Z tym alkoholem to u mnie jakoś dziwnie teraz jest. Jak pisałam za dobrego szampana to kiedyś "życie bym oddała".... Ostatnio mieliśmy taka małą okazje rodzinna no i szampan się oczywiście rozlał, najgorsze jest to ze mi nie smakował!! Krzywiłam się tak jakby ktoś mi wlał wódki.:baffled:
Zresztą wszystkie smaki mi się pozmieniały, bo ogórki kiszone czy kapustkę to zjadałam ot tak po prostu a w tym momencie na sama myśl mnie odrzuca.:no: Natomiast co nie jadłam słodyczy w ogóle to teraz na okrągło szukam czegoś słodkiego:blink:. Na święta babcia z mamą stwierdziły że w 9 miesiącu będę ważyć 150 kg.:szok: Bo co gorsza wszystko idzie we mnie....

Iwonko masz smaki jak na córeczkę :-) z tymi kilogramami to chyba przesadzili, na pewno świetnie wyglądasz i tak zostanie do końca ciąży :-)

Czesc Dziewczyny! Witam poswiatecznie i przedsylwestrowo :)
Ja rowniez nigdzie sie nie wybieram i nie zaluje... moze to starosc ;) Szampana mam zamiar sie napic i to nie bezalkoholowego. Moj lekarz tez twierdzi, ze maly kieliszek czerwonego wina w tygodniu dobrze robi. Nie mam zamiaru pic co tydzien :)
Jesli chozi o suwaczki i podane przez nie terminy to sa one zanizone. Termin na BB jest prawidlowy - taki jaki podaje tez lekarz ginekolog ... niestety moj maluch jest taki duzy ze musze dodawac do niego jeszcze prawie tydzien :) wiec do tych suwakow to musialabym dodac 2 tygodnie zeby sie zgadzalo.
Pozdrawiam!

chciałam się Was zapytać czy zgadzacie się na założenie na Lipcu 2009 Lipcowej Galerii Brzuszków? jest już podobny wątek na forum "ogólnym" ale chyba sobie ktoś z niego żarty zrobił wstawiając gołe zdjęcie i po namyśle wolałabym dzielić się swoją krągłością w mniejszym gronie...

Mnie się marzy chłopak.:sorry2: Natomiast mój M. pragnie córeczki, bo syna już ma! Zresztą moja mama też zaciera rączki za dziewczynką, bo jak mówi byłaby to najpiękniejsza dzidzia na mieście.:-) Ach, te babcie:rolleyes2:

Anika pomysł bardzo dobry. Kilka zdjęć już była wklejona na ogólnym Lipcu 2009....No ale w końcu rośniemyyyy

Ostatnia edycja:
Helołłłl:-):-)

Anika z Ciebie to niezła krejzolka chyba jest:-D:-D Trzeba przyznac, że narzucasz niezłe tempo:-D:tak: Ale to dobrze:tak:
Z galerią fajny pomysł ale ja bym proponowała zgłosic się do administratora z prośbą o wątek zamknięty, do którego wstęp będziemy miały tylko my, lipcóweczki'09:tak: i tam wtedy zdjęcia, sekrety, nasze dane w razie jakby ktoś długo się nie odzywał żeby można było smska wysłac:-)
Co wy na to???

Matylda widzisz, co lekarz to inna opinia. Mi wyliczono zgodnie z wszelkimi suwaczkami, oprócz tego z BB:tak:

Byłam z moim szkodnikiem na kulkach. Wyszalał się chłopak i teraz odsypia a ja mam czas na błogie lenistwo:-):-):-) jak ja to lubię:-D

Ja sie raczej swoim brzuszkiem na forum nie podziele... Kazdy moze tu wejsc, zobaczyc, skomentowac.. Nie uwazam zeby bylo cos zlego w pokazywaniu - taki niegrozny ekshibicjonizm :) ale nie dla mnie. Za to z niecierpliowscia czekam na zalozenie watku - tabeli z naszymi terminami z @ i usg.

reklama
Helołłłl:-):-)
Z galerią fajny pomysł ale ja bym proponowała zgłosic się do administratora z prośbą o wątek zamknięty, do którego wstęp będziemy miały tylko my, lipcóweczki'09:tak: i tam wtedy zdjęcia, sekrety, nasze dane w razie jakby ktoś długo się nie odzywał żeby można było smska wysłac:-)
Co wy na to?

Sylwia to może zajmiesz się tym? :tak: Skoro już padła propozycja z Twojej strony.:-) Nasze brzuszki to fajny watek ale jak i Matylda też już nadmieniła niech to będzie tylko dla Nas.

Do góry