reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

czesc mamuski
jak dobrze miec choc jedna niedziele taka spokojna, caly dzien siedzielismy w domku, zjedlismy obiadek, ciasto i bawilismy sie z Mariska. W sobote mijalo 8 lat jak jestesmy razem, a wlasnie

ADA WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI 3 "ROCZNICY":-)
teraz Mari lezy i gada cos do mnie, u nas pada i wieje wiec chyba ze spaceru nici. Mam od rana lenia, obiad od wczoraj i chyba nic nie robie...
Vercik kurcze lekko przesadzaja, przeciez nikt normalny nie wytrzymal by halasow poznym wieczorem i nonstop, tymbardziej ze masz dziecko.
Marcia fajnie ze jestes:)
Dmuchawcu ladne fotki:tak: tez chce wiosne

reklama
Dzien doberek!
Melduje sie i ja ;-)

fela pewnie ze cie pamietamy:tak: Zagladaj czesciej

maylah moze sie poprostu slina zakrztusil? My wlasnie krup przechodzimy i wesolo nie jest, czasem jak sie zaczyna dusic to tchu nie umie zlapac, lezki plyna z oczek, kaszle tak jakby za chwile pluca mial wypluc :-( a ja w momencie sie oblewam potem ze mi sie zaraz dziecko udusi bo wyglada to strasznie :-(Ale tego raczej nie przegapisz, dziecko ma taki inny kaszel, takie gluche lapanie powietrza, nie wiem jak to napisac. Na poczatku 2 dni byly objawy jak na zabki (slinienie, kleil sie do mnie, nie umial spac, prawie tylko plakal) 3 dnia mial chrypke i podczas placzu jak lapal powietrze to z dziwnym swistem. Od piatku ma ataki dusznosci, przede wszystkim w nocy, w dzien to glownie po spaniu. Dzisiejsza noc byla pierwsza spokojna, ale po wstaniu nadrobil, kaszlal jak malo. Teraz chyba juz idzie ku lepszemu bo jak zaczyna kaszlec to z noska tez leci, mam nadzieje ze sie oczysci i bedzie koniec... A to co mam zalecone to jak najczesciej wietrzyc i nawilzac powietrze, to przy kazdym kaszlacym mozna zastosowac:tak:

Patra duzo zdrowka dla Ciebie, oby to nic takiego nie bylo i wracaj do nas szybciutko

dmuchawiec sliczne zdjecia, tez chce wiosny, u mnie wprawdzie cieplo, ale szaro buro

adddaaa wszystkiego najlepszego z okazji waszej rocznicy, oby jak najwiecej takich :tak:

Marcia26 witamy i zapraszamy do udzielania, im wiecej tym weselej :tak:

A ja mam jak zwykle problematyczne pytanie :-) Czy odrazu po pierwszym okresie mialyscie regularnie nastepne czy w jakim czasie sie to uregulowalo?

Mnie gardziolko boli, normalnie czuje jakbym tam jakas kluche miala... Ehhh pewnie od malego zlapalam bidulek musi sie meczyc:-(

BeatkaZ dla waszego zwiazku tez wszystkiego co najlepsze :) no i wielu wielu rocznic :)

Ostatnia edycja:
MARTA WITAMY PONOWNIE !!!:-):-):-)

Mnie ten net wykońćzy !!
Niedość ,że płacimy 60zł to jeszcze jakies problemy k....mać:angry::angry::angry:.
Ani nic ściagnac ,ani obejżeć bo filmik 10min. ładuje sie pół dnia to jeszcze połączyć nie chce.
Niech ta umowa sie kończy i KANAKARA IPLUSIE!!!
NIE POLECAM W KAŻDYM BADZ RAZIE!!

ADA NAJLEPSZEGO WSZYTKIEGO WAM ŻYCZE!!!

BEATKO MY też mamy niedługo 8 lat!!:-)

acha ANNIE ja CI nie odpowiem.
Jeszcze po OKRUSZKU czekam .
ale już krwawienie ustało.

Aniu , a TY dostałaś @ już??
Po ilu?
Za te kwiatuszki, doczekamy sie ich chyba dopiero w maju jak dobrze pujdzie.
Ale fajnie sie zrobiło....
Widze,że Ci nk chodzi jak u mnie prawie ,str. głównej ostatnio mi nie czyta wcale,a kiedyś czytał !!

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny za takie miłe przyjęcie:)

annie22 ja pierwszy okres dostałam jakies 5 miesiecy po porodzie i był....okropny :( bolesny jak diabli a do tego długgggi i obfity... Wczesniej był zupełnie inny, ale to ponoc normalne. Rozmawiałam z położną i powiedziała, że kilka kolejnych miesiaczek po porodzie może nie być regularnych, mogą być zupełnie inne niż te sprzed porodu. Po kilku miesiącach ponoć wszystko sie reguluje...

Annie zyczymy duzo zdrowka
kurcze a ja sobie sniadanko robie i bekon mi sie zjaral:crazy: chcialam zeby bylo szybciej to wrzucilam na maxa na grill, no nic i teraz zostala mi fasolka i tosty no chyba ze ten spalony bekon tez zjem:eek:
kurcze dziewczyny martwie sie ze Mari jeszcze nie siedzi, wiem ze ma jeszcze czas ale gdy sadzam ja w wozku na pol siedzaco to ona jeszcze strasznie sie ugina do przodu, jakas taka miekka mi sie wydaje, nie powinna miec sztywniejszego kregoslupa?

ANNIE ja maialm pierwszy w listopanie i to 2 jednego miesiaca i to samow grudniu, w styczniu jeden, a teraz jest koncowka lutego i jeszcze nic nie bylo..
ale jezeli chodzi o bolacy brzuch podczas @ to przed ciazam to prawie zawsze ladowalam na ostrym dyrzuze, a teraz no nawet nie wiem kiedy dostalam, ide do lazienki a tu potop..hehe

Wy to jestescie niezastapione :-)

Ja tez juz mialam jeden, 20 stycznia i teraz sie zastanawiam kiedy drugi sie zjawi... Ale pewnie to tak hop siup sie nie ureguluje, a to byla teksanska masakra i potop w jednym wiec juz mam stracha :-)

Justysia nie denerwuj sie tak, bo nam nerwice zlapiesz ;-) I nie wyrzuc czasem kompa przez okno bo co my tu bez ciebie zrobimy :tak:

Hej dziewczyny,
chciałabym do Was dołaczyć . Jak byłam w ciązy z moja coreczka to czesto udzielalam sie na babyboom. Pozniej wiadomo, kruszynka sie pojawiła i czasu jakos mało sie zroboiło... Obecnie wrocilam do pracy ...
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)

Moja córcia:
Marysia ur 31 lipca 2009

Marta

Marcia witam na lipcoweczkach:-)

ide zaraz do pracy wiec stamtąd sie odezwe, w domu nie mam jak. Mała m lapka wyrywa:laugh2::laugh2::laugh2:

Wy to jestescie niezastapione :-)

Ja tez juz mialam jeden, 20 stycznia i teraz sie zastanawiam kiedy drugi sie zjawi... Ale pewnie to tak hop siup sie nie ureguluje, a to byla teksanska masakra i potop w jednym wiec juz mam stracha :-)

Justysia nie denerwuj sie tak, bo nam nerwice zlapiesz ;-) I nie wyrzuc czasem kompa przez okno bo co my tu bez ciebie zrobimy :tak:

A tam dałyście by rade!!
Bez jednej JUstyny forum by nie zbiedniało!!:tak::tak::tak:

reklama
Justysia kolejna ktora chetna do klapsow co? :angry: Wy to chyba same sado-maso jestescie :-D A forum by stracilo na kolorze!!! :-D

A tak serio to bardzo by tu pusto i smutno bylo wiec nawet takich glupot nie pisz :tak:

Ja mialam isc na spacer a tam leje :no:

Ostatnia edycja:
Do góry