reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

My juz tez dzisiaj aktywni wczesniej
Noc bardzo dobrze, tylko ze obudzilismy sie o 7 (tata wychodzil do pracy i pewnie to wyczul:-D).
Juz po jedzonku. Ewcia ja tez sie przylaczam do kawki.

Alusia wyslalam ci swoj nr tel na priwa..ale ze jestem za granica to zostawiam tutaj barmke sms, zebyscie nie placily za sms;y do mnie Frítt SMS - Já er svarið

reklama
jestesmy juz po 1 drzemce od 7.30 do 9, kupcia nas obudzila,
Dmuchawcu - u nas najlepsza zabawka ostatnio to... moj brzuch leze sobie Kacper siedzi,maly podciaga mi bluzke i wali w brzuch :-D:-Dwklada paluchy do pepka, wczoraj chyba pol h bez przerwy tak sie bawil, albo ma takie goralskie butki w ktorych sa sznurowki to tez zabawa na calego:-Da zbardziej "normalnych" zabawek to ksiazeczka do kapieli, i takie pileczki z dzwoneczkami, tzn siedzimy na przeciw siebie i kulamy.
Albo jeszcze z nowosci to Kacper nauczyl sie lapac mnie za poliki i dawac buziaka:-D

zapomialam,ze dzis ja i M mamy 3rocznice naszego zwiazku :) , ide zaraz z malym do przychodni to po drodze cos mu tam kupie

Ostatnia edycja:
Ewa a zdażysz przed 10.30?:-D Bo bym sobie bedac na spacerku kupiła, co potrzebne:tak: Dzieki Ci dobra kobieto!

Vercik ta bramka juz niedługo nie bedzie potrzebna przeciez, bo na poczatku marca bedziesz juz w Polsce?

Ja chce juz wiosnę!!!
To moja ulubiona pora roku. A tu wiosenne zdjecia sprzed 2 lat:
zdjecia festiwal gnojno grajewo 187.jpg zdjecia festiwal gnojno grajewo 199.jpg zdjecia festiwal gnojno grajewo 389.jpg zdjecia festiwal gnojno grajewo 466.jpg wakacje 2008 488.jpg wakacje 2008 509.jpg wakacje 2008 510.jpg

A bedąc w ciąży zdjęc sobie nie robiłam:eek:

DZIEŃ DOBRY!!!
Ja tu 10 stron wstecz odrazu daje,bo myśle pewnie pisały jak szalone ,a tu supreis:eek::crazy:!Co jest dziwczynki?;-):-)

Ja się w końcu karnełam samochodzikiem w sobote ,ale tylko w jedną strone .
A to i tak 150km ,więc mi starczyło.
Smiesznie trochę było ,ale co tam jak blond ,to blond.Zaczymałam sie na śwaitłach za daleko i ich nie widziałam więc nic nie jechło to sobie pojechaam ,a było czerwone:-D.
Ten w tirze styłu sobie pomyślał ,jakaś nie umiata.
A droga w remoncie więc znaków nie było ani hu hu !!:happy:

A wogóle chciałam zapytac czy jak jedziecie ,a wasi mężowi siedza obok to też nogi w podłoge wbijają i trzymają za klamke??!!:-D:-);-)
Tomek sie jeszcze nie przyzwyczaił ,że mam prawko i tak reaguje przy hamowaniu.Bo on wczesniej by zaczął niż ja!

Ja coś nie teges mały sobie steki robił w nocy.
Moze sie wyspał w dzien ,:no:wiem już ,ale mogło być lepiej.:crazy:

Karol naciągnął tate na rysoraka w sobote.
I sobie wybrał który nam sie nie widział zabardzo bo taki kolor nijaki ,blady różowy.
Przyjechaliśmy do domku i przrynosi mi ''mamusi autko jest żółte ''i ryc
zał ,że chce różowe:eek::crazy:.
A one ogrzane w dłoni zmienia kolor,teraz zajażył i całą niedziele latał i wkładał co chwile do zamrażalki.:-D:eek:

Jula zajażył ,że na stojąco fajniej i woli stać niź siedzieć ,no sam jeszcze wstać nie umie ,próbuje.Łapie sie za łużeczko i sprezynuje.

MAYLAH u nas tez kiedys tak było ,dzidzia nieraz ślinką sie zahłysnie i nie umie powietrza złapać.

ABUDZ u nas też pośnieżyło.A już zielone było widać:angry::angry::angry::angry:...wrrrr...!!

VERCIK widze ,że wyprzedaż idzie pełną parą!!I dobrze ,jak najwiecej klijentów:tak::tak::-).

DMUCHAWCU u nas też słonko świeci ,ale ponoć baaardzo ślisko.:crazy:
Ja dziś na obiad gulasz jakiś wymaśce z ryżem ,albo kaszą .

FALA a TY byś się wstydziła do na nie zaglądać!!!:crazy:
CO to znaczy KOCHANA proszę o poprawe;-):tak::-)!!!
A MÓWIŁAM NIE WCHODZCIE NA CZERWIEC!!!!!!!
Moja mama też rodziła martwego braciszka ,ale nigdy nie pytałam o to .
Mówiła tylko że nawet jej nie pokazali,bo jak wiecie kiedyś nawet do pochowania nie dali!!!:angry::angry::angry::crazy::-(

U nas był przypadek w 2007 roku ,KALO miał wtedy pół roku.
Dziewczyna w ciąży 9mies. bóle do porodu ,a ona sobie olała,bo myślała ,że to jeszcze nie teraz.
Pojechała za dni czy za dzien ,nie znam dobrze tematu,ale niestety było zapózno.
Kurcze pierwsze dziecko ,a ona olała bóle . NIEROZUMIEM tego jak coś boli to sie jedzie najwyżej przyjedzie spowrotem do domu.:angry::angry::angry:

DZIEŃ DOBRY!!!
Ja tu 10 stron wstecz odrazu daje,bo myśle pewnie pisały jak szalone ,a tu supreis:eek::crazy:!Co jest dziwczynki?;-):-)

VERCIK widze ,że wyprzedaż idzie pełną parą!!I dobrze ,jak najwiecej klijentów:tak::tak::-).

:angry::angry:

Justysia bo byl weekend dlatego, taka slaba ferekwencja...
A wyprzedaz idzie jak ta lala..
Ale wczoraj wieczorem P powiedzial, ze sie boi i ze moze jeszcze troche tu zostaniemy, a bilety przebukujemy...

Ja no to, ze bez sensu, ze jak nie wyjdzie to wyjedziemy ale napewno nie tutaj znowu..bo ja nie dam rady..

Hej dziewczyny,
chciałabym do Was dołaczyć . Jak byłam w ciązy z moja coreczka to czesto udzielalam sie na babyboom. Pozniej wiadomo, kruszynka sie pojawiła i czasu jakos mało sie zroboiło... Obecnie wrocilam do pracy ...
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :)

Moja córcia:
Marysia ur 31 lipca 2009

Marta

Wiamy serdecznie Marciu..

Dziewczyny ile moze trwac remont lazienki?? Bo u mnie te islandzie jelopy juz 1,5 miecha robia ten remont. ALbo maja takie streszczenia, albo wszystko w zlocie i marmurze robia, ze tak dlugo..dzien w dzien wiercenie, pukanie stukanie..od rana do wieczora..
czasem nawet do 24 juz bylam tak z sasiadka kilka razy..ostatnim razem nie wyrobilam i powiedzialam, ze sa nienormlanie bo ludzie tez chca spac w nocy, i ze mam male dziecko..i ze jeszcze raz to policje wezwe..wiem, ze na spoleczniare wyszlam, ale chyba wszystko ma swoj czas w ciagu dnia..:confused2:

reklama
NIE NO TERAZ CIE UDUSZE!!!;-):crazy:
ŚLICZNE FOTECZKI!!:tak::tak:

A za co? Własnie po to foteczki wiosenne, zeby Wasze wiosenne mysli nimi wywołane szybciej wiosne przywołały. Mogłybyscie Wy tez swoje zdjecia wstawic, bo Wasze dzieciaczki juz kojarze, ale Was- jak wygladacie -nie:-(. A nk mi tak wolno chodzi, ze 2 zdjecia Zosi wstawiam pól godziny i szlag mnihe trafia!!!:wściekła/y: Cierpliwosci mi brak, zeby Was poogladac.

Marcia- pewnie, ze Cire przyjmiemy:tak:Witaj Kochana!

Do góry