reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:no::no:Ciąża ciążą ale ja nawet dzisiaj nim potrzepałąm :no:
Strasznie się z tym czuje ale ja tak marze o odpoczynku ... :no: Myślicie że jak na jakiś weekend zostawie Jasia w domu a z mężem wyskoczymy nad morze np to będzie coś strasznego ? Bo nie wiem jak dlugo tak wytrzymam ...
Ale dziękuje Kobietki za pocieszenie ...
Ja chce wiosne !!!!!!! Chce wychodzić na spacery i ogolnie spedzać czas na dworze a nie ciągle w domu :no::no:
Ty masz takie same marzenia jak ja , oby szybko się spełniły!

reklama
Wyście normalnie dziołchy poszalały!!!!! Jedno popołudnie i tyle nadrabiania :confused2: Już nawet nie pamiętam co która pisała!
Na pewno dotarła do mnie jedna smutna informacja. Jejku kochany Miś....
[*] Nie wiedziałam o tej tragedii :no: Tzn zauwazyłam znicze itp ale głupio mi było zapytać :zawstydzona/y: Straszna tragedia, jak sobie pomysle.. jejku mój małż też w szoku!!!

Alusia nigdy ale to nigdy nie mów że jesteś wyrodną matka! główka do góry! Najchętniej to bym Ci tyłek sprała ale nosisz pod serduszkiem Ewelinke :tak:

Ej ja naprawde nie pamietam co pisałyscie :crazy: wybaczcie mi to błągam :zawstydzona/y: W tak mlodym wieku juz niemca mieć ech...

Jutro zdejmną mi gips i biore Jasia i ide na spacer :-D koniec siedzenia w domu ... a w sobote jade na zakupy... No a w niedziele Jaś idzie do babci a ja mam zamiar spędzić całą niedziele z mężem :-D co prawda nie będe go mogła molestować (mam zakaz praktycznie do 38tygodnia :szok:) ale mam nadzieje że będzie miło.

Aaaa i Ewelinka przesyła Wam kopniaka :-D

Dmuchawcu...zrób jeszcze 100 ruskich to mój małż dziś jak będzie wracał z Białegostoku to zajedzie po nie;-)!!!!!!!!!!!!!

Gustlicek to pisz co u Ciebie. Bo tak mało się odzywasz :-)
Pracujesz czy jesteś w domku z dzieciaczkami ? :-) Jak się czujesz :-)

I ja tez jestem :-pPóki małż wyszedł pomóc bratu, ale pewnie zaraz bedzie :-p Alusia to może "przyspacerujecie" do mnie na kawkę? :-D

reklama
Do góry