reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A my się idziemy zaraz kąpać, bo oczywiście nie spimy jeszcze, najwcześniej za godzinkę, teraz zabawa na całego, FIlip sie potrafi sam sobą zająć, ale w dzien nie ma o tym mowy, ehhhhh:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Alusia jak cos to dawaj znac ;-) a teraz zmykam bo małż przyszedł i namawia mnie na kąpiel :zawstydzona/y: wspólną :zawstydzona/y:Dobranoc matki wariatki!!!!!

Hej dziewuszki ja tylko na chwilkę :tak:

Alusia a może przed 15 minut przed najcieższym momentem dnia np. kiedy młody ma spać w dzień, albo przed jedzeniem zaparz sobie melisę? może pomóc a w ciąży nie groźna taka meliska, nawet posłuży Ewelince jak ty bedziesz spokojniejsza :tak:

a więc Alusia...ja nadal siedzę w domku...nie wyobrażam sobie zarabiac 1300zł (to chyba najwięcej jak można zarobić w moim miasteczku pracując 8 godzin dziennie) i ok 900zł oddawac opiekunce...poza tym moja mamuśka i teściówka na razie nie moga się zająć Gustebaldą...w maju pomyślę nad pracą...jak mi się kuroń skończy:tak:...chcę założyć własną działalność z małą pomoca małża...ale najpierw musimy uzbierac małą sumkę żeby dostac kredyt...brzmi absurdalnie ale tak jest:no::dry:
...poza tym Bartek ciągle choruje...jak na razie 4 dni w przedszkolu i nic mu nie jest,,,ale panuje tam szkarlatyna...więc jeśli ma zachorowac to i tak zachoruje:confused:...
...a tak w ogóle to bez zmian...:sorry2:

Czy u was tez tak pada śnieg ...u nas od 9 rano sypie i sypie i pewnie nas zasypie

dobranoc

Załączniki

• IMG_5040.jpg
    IMG_5040.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_5039.jpg
    IMG_5039.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 28
Maylah to tak jak u nas ... :wściekła/y: Tylko że Jasiek nawet wieczorem sie soba nie zajmnie ... wieczorem jest najgorzej :-(

Ewa może spróbuje ... Tylko nie wiem czy taka melisa mi coś pomoże :-) ja jestem wybuchowa ... ale sporobuje napewo dziękuje ;-)

Patra ale masz się dobrze ... mój na wspólną kąpiel się nigdy nie zgodzi :-(

Daisy u mnie tak nie sypie i mam nadzieje że nie będzie bo S pojechał autem na letnich oponach do pracy i będe się martwić ... :-(

Gustlicek no te opiekunki to są straszne. A nie ma u Ciebie jakieś dofinansowania na otwarcie swojego biznesu z urzedu miasta czy gminy? Bo moja mama takie coś bierze i dostalam 18tys. ;-)

Ada to dobrze że lepiej się czujesz ;-) To najważniejsze. A jak Kacperek?;-)

reklama
tak Alusia...ale ja potrzebuje ok 150 tyś....:tak:ale żeby coś zacząć działać to JUŻ musze mieć w ręku 40 tyś:eek:...a nie mam...a będę mieć...hmmmm....nie wiem kiedy.....nigdy?????:eek:

Do góry