reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beatko, ja tez miałam taki głupi elektroniczny co pokazywał mi,że ma 34,8 i to codziennie, ajak zmierzyłam rteciowym to wyszło,ze mam 36,5 wiec te elektroniczne różnie działają, a ty maasz taki co wygląda jak fotoradar, taki na podczerwien, czy ten co przyklejasz do główki?

Vercik, a posprzątasz i u mnie troszke:rofl2::rofl2::rofl2:
ja mam taki ale cos nie jest za dobry, mam tez gdzies ten rteciowy i chyba sprobuje tym zmierzyc w pupce, i znow mam pyt. nasmarowac go wazelina?
Madzia a co do twojego gardla mi pomaga zawsze plukanie szalwia.

Załączniki

• 89510281-149x149-0-0_Thermometer+Vicks+3+Second+Reading+Forehead+Thermo.jpg
    89510281-149x149-0-0_Thermometer+Vicks+3+Second+Reading+Forehead+Thermo.jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
No moze tak, ale jak bym sie sprazyla to kiedys bym przybyla...

Jaki rym mi wyszedl hehe...

A jesli chodzi o gardlo to mozesz sprobowac plukac ciepla woda z woda utleniona..

maylah nie pamiętam czy karmisz piersią, ale jeżeli tak to jak już będziesz płukać to gardło szałwią to jej nie pij, bo napar z szałwi zmniejsza laktację :tak:

reklama
witajcie, kurcze jakiś mam dzien cięzki:no: nic mi się nie chce. Towar dostałam i stoi bo nie mam weny go ruszac, ogolnie jakaś zmęczona jestem. Na spacerze z córcią nie byłam prawie 2 tyg:wściekła/y: wciąż ma katarek, niby mniejszy, ale już 12 dni:wściekła/y: no i dostałam okres i leci jak z cebra :wściekła/y:
więc widać jak jestem zła dziś (pewnie pms i ta pogoda):-D

Domi witaj w naszym gronie :-)

Justyś cieszę się że już jesteś w domu z rodzinką:-)
Beacia temp jest od 38, a ponoc p.gorączkowy daje się od 38.5:eek:

Zdrówka życzę wszystkim maluszkom, żadnej ospy, katarku, chorych uszek i innych dziwadeł:-)

A ja dziś spotkałam koleżankę , urodziła 3 mce temu i się okazało że dziecko po powrocie do domku trafiło znow na oddział w 5 dobie bo miało wylew:-( Teraz jest rehabilitowany, ale nie dają lekarze dużych szans na zdrowe dziecko:-(
Chociać moj M miał wylew dawali mu 5% na przeżycie gadali że będzie rośliną a tu proszę bardzo jaki zdrowy jest (odpukać) ma tylko ten lekki niedowład stopy. A tak poza tym jest super ! i oby jej mały Igorek też wyzdrowiał.

Wogóle co tu się na forum tak jakoś przytłaczająco porobiło ostatnio??:-( dzieci chorują, mamy też buuuuu (szkoda że nie ma minki płaczącej i całującej, dużo bym ich używała:-p)

Ewa fajnie że masz już mebelki nowe, ja też marzę o swoim m i urządzaniu go.

Vercik ciekawy przepis na obiadek, a jaki szybki hehehe, jak u Nigelli :-D

ja dziś mam jaki wynalazek, piers smażona z pieczarkami, papryką, trochę warzyw na patelnię, podzieliłam na 2 części. Dziś będzie to z ryżem i ogorkiem konserwowym. Jutro z drugiej czesci sos i kasza z surowką z kap pekinskiej i owocow tropikalnych z majonezem i dipem włoskim . Mmmmmm pychotka:-D

aaa i Jula spała od 21-7 rano, ale jeszcze do 8 leżała i gadała ATA :-D

szukam na allegro jakiejś fajnej zabawki do 100zł, poradźcie co kupić pleaseeeeeeee:-):tak::-D

Wczoraj zamknełam drzwi od pokoju bo wietrzyłam chate, a mała do tych drzwi nawijała prawie godzine. A jak fajnie gada do swojego zdjęcia na ścianie :-D

Do góry