reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Rany, ale macie tempo, dopiero napisałam posta a tu już tyle odpowiedzi :)

Dokładniej to jestem z Dąbrowy Górniczej, obecnie mieszkam w Zawierciu z mężem i teściami. Siedzę z małą w domciu, a od września mam zamiar iść do pracy, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie ;)

Muszę sobie chyba zrobić jakiś spis wszystkich dziewczyn, bo nie wyrobię :)

Postaram się Was trochę poczytać, żeby być w miarę na bieżąco...

reklama
Oj Domi to troche i zejdzie na czytaniu nas. Bo my w skrobaniu postów jestesmy niedoscignione (oczywiscie jak mamy wene hehe). Najlepej bedziesz jak poczytasz Poznajmy sie (reedycja) tam jest wszystko o nas, gdzie mieszkamy, czym sie zajmujemy itd...

Domik nie przejmuj się. Z czasem zaczniesz rozpoznawać poszczególne osoby i zapamiętasz nas:-D Mi też to trochę zajęło. A teraz to już kojarzę kto jest kto, jak na imię ma maluszek, jakie problemy ma itp....

Beatko nie wiem jak sie mierzy na główce, ale mysle ze jak 37,5 to juz gorączka, lekko przemyj ja pieluszka chlodna, bo córczka mojej kolezanki wlasnie dostala tego wstrzau aaaanna cos tam, tak jej goraczka szla szybko,ze leki nie zdazyly zadzialac, i noramlnie zemdlala, zaczela sie trzaść i zacisneła szczenkę, ze mysleli ze to jakis atak padaczki, pojechali na pogotowie, a tam ja rozebrali i cala recznikiem letnim owineli, ona ma 3 lata ,

Beatko nie wiem jak sie mierzy na główce, ale mysle ze jak 37,5 to juz gorączka, lekko przemyj ja pieluszka chlodna, bo córczka mojej kolezanki wlasnie dostala tego wstrzau aaaanna cos tam, tak jej goraczka szla szybko,ze leki nie zdazyly zadzialac, i noramlnie zemdlala, zaczela sie trzaść i zacisneła szczenkę, ze mysleli ze to jakis atak padaczki, pojechali na pogotowie, a tam ja rozebrali i cala recznikiem letnim owineli, ona ma 3 lata ,
tak zrobie jak tylko sie obudzi bo znow spi. Dam jej czopek i przemyje chlodym recznikiem. a ten glupi termometr raz mi pokazuje 37,2 raz 37 a za kilka sekund 36.8 i juz nie wiem sama co za temperature ma :wściekła/y:

Beatko, ja tez miałam taki głupi elektroniczny co pokazywał mi,że ma 34,8 i to codziennie, ajak zmierzyłam rteciowym to wyszło,ze mam 36,5 wiec te elektroniczne różnie działają, a ty maasz taki co wygląda jak fotoradar, taki na podczerwien, czy ten co przyklejasz do główki?

Vercik, a posprzątasz i u mnie troszke:rofl2::rofl2::rofl2:

DomiK Witaj w naszym gronie :-) Co do zapamiętania kto jest kto, to na prwdę troche Ci zajmie, więc się nie przejmuj... Ja wciąż mam problemy i muszę wracać kilka postów wstecz, żeby zorientowac się o co kaman :tak: Większość z nas ma w podpisie suwaczki z imionami naszych pociech - to bardzo ułatwia :tak: no i jak dziewczyny nie zmieniaja za często avatarów to też jest lepiej!!! ;-)

Ja też zabieram się za sprzątanko... Adamo jeszcz śpi, obiadek zjedzony, małżon pojechał do lekarza z nerką (bo coś ostatnio za często go boli :/), Tomi bawi się ciężarówą, więc może cosik uda mi się ogarnąć... w końcu jutro mebelki przywiozą to musimy mieć gdzie je wstawić :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry