reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam dziewczynki, widzę że już nikt o mnie nie pamięta

dzisiaj do pracy na popołudnie , wiec korzystając z tego ze moje słoneczko śpi ja próbuję was trochę nadrobić.
Czytam i czytam i same smutne wiadomości
Justysiu buziaki dla ciebie kochana, twój aniołek jeszcze do Ciebie wróci tylko w innym terminie,
Michałek niech śpi spokojnie
Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia

a i życzę wszystkim dobrego apetytu z okazji pączkowego szaleństwa:-)

Ewcia na zakupy jeżdze bez małego,jedynie mógł to załapac w przychodni 2 tyg.temu jak bylismy na szczepieniu,a okres wylegania chyba tyle trwa własnie,tylko dziwne ze oczka tak mu łzawia i katar ma wodnisty a to z kolei raczej objawy alergiczne.Tylko ze te krosty nie wygladaja na alergie ale nigdy nic nie wiadomo,:crazy:

hej dziewczeta.....

melduje sie ....Adulka spi a ja chwilke odpoczywam przy bb. ale chyba sie położe i jak nigdy zdrzemnę......
Noc jak zwykle cycowa czyli pobudka o 12,3,6 i o 7 pobudka i mamu juz nie spie...

zmykam skorzystac ze cisza w domku i sie zdrzemne pa

Załączniki

• IMG_5037.jpg
    IMG_5037.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 32
Cześć Dziewczynki :tak:
Noc w miare ... bywało gorzej ale lepiej też było więc nie narzekam za bardzo :tak:
Teraz Jaś śpi a ja odpoczywam sobie ;-) Dzisiaj tłusty czwartek a ja nie jadłam jeszcze żadnego pączka .. Ciekawe :tak:
A byłam w aptece wykupić lekarstwa i zapłaciłam 120zl ... :wściekła/y::wściekła/y: Pól wypłaty ...

Beatko zdrówka dla malucha :tak: daj znać co lekarz Ci potem powiedział :tak:

Ewa ale mi smaka tym pączkiem narobiłaś ... Ah ... JA CHCE PĄCZKA ! :-D

Vioreczka pamiętamy pamiętamy :tak: Ty się nic nie martw :tak: Chyba musimy tu zrobić dziennik obecności bo się kobietki denerwują jak się o nie nie martwimy :-D

Coś Ania się jeszcze nie odezwałą ... A zawsze była jedną z pierwszych z rana :-D

reklama
cześc babule
Noc taka średnia. Mał się chyba czegoś wystrszył bo obudził sie popłakując, jak podchodziłam do łóżeczka i głaskałam po buźce to był spokój, a jak tylko odeszłam to znowu płacz :no: I tak ponad godzine. Dopiero jak bardzo był zmęczony to usnął. Ząbki raczej odpadają bo wtedy to nie jest płacz tylko ryk. Ostatnio też taka noc była. Jak mnie czuł to spokój a jak odeszłam to ryk.

Beacia to niestety może być ospa tym bardziej że w Polsce bardzo wzrosła liczba zachorowań. Ja boje się żeby mój mały nie załapał, bo najpierw chorowały maluchy od sąsiadki, później mała kuzynka, a teraz dzieciaczki od drugiej sąsiadki :no: A co byłam w przychodni jak Kacper chorował to tylko ospa albo zapalenie oskrzeli....

A Ady nadal nie widać :no: Oby nie wylądowała z małym w szpitalu...

Ja zaraz biore się za pączki... Może nie takie z nadzieniem ale bardzo proste w wykonaniu i dobre :-p Moja mama zawsze je robi i strasznie je lubie :zawstydzona/y: Oj przybędą kilogramy przybeda...

Do góry