reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Oj Alusia Alusia :-) Następnym razem to wołaj "Patra" Jesli to bede ja to sie odwróce :-D:-D:-D Albo po prostu jak bedziesz miała next wizyte to daj znać to podejde z małym i poklachamy ;-)
Ewa rób smaki rób :baffled: ja właśnie wcinam kanapke z szynką serem i pomidorem :crazy:

reklama
Czyżbyście wieczorek z mężulkami spędzały? Czy dzieciaczki nei chcą spać?

Jak ja jestem, bo mąż mecz ogląda to Was nie ma :no: też oglądacie mecz?:eek:

i ja jeszcze wpadlam na chwilke, mezus robi herbatke i bedziemy jesc ciacho. ogladalismy dzis super mieszkanie, jak maz nie straci pracy to pewnie bedziemy tam mieszkac.
zycze dobrej i spokojnej nocki
buziaki

Beatko no to trzymamy mocno kciukasy zaciśnięte :tak: fajnie, że znaleźliście coś co Wam przypadło do gustu :-)

My już po sałatce. Mężulek dalej ogląda mecz, a ja mam czas na buszowanie po internecie :tak: muszę znaleźć w jakimś internetowym sklepie zieloną organtynę w jakiś rzucik, a potem jakos dobiorę do tego gładką (białą, śmietankową lub jasne ecru) i będzie dobrze... a krawcowej poszukam wśród znajomych - Ada może ty mi załatwisz jakąś promocję?

Właśnie ADA ODEZWIJ SIĘ CO U WAS???!!!

------------
No to ja też ide już spać... coś mnei głowa boli... może przejdzie do rana, bo nawet nie mam w domu nic przeciwbólowego :baffled:
Jutro ten bal przebierańców u Tomcia w szkole muzycznej... spytałam go dzisiaj czy chce byc przebrany za Boba Budowniczego, ale on mi powiedział, że nie. On chce być przebrany za Mikołaja... oj zaczyna kombinowac to moje maleństwo. Fajnie, że już potrafi wyrazić swoje zdanie (choć wolałabym niekiedy, żeby jego zdanie było takie jak moje :-p) ale głównie chodzi mi o to że potrafi mieć jakiś pomysł na coś, wyść z inicjatywą rozwiązania jakiegoś problemu, tak jak np. z tym przebraniem, że sam wymyśla i podejmuje decyzję (oczywiscie w miarę możliwości 'dwu i pół' latka ;-)).

Dobranoc kochane. Mam nadzieję, że jutro odezwą się te wywoływane do odpowiedzi i te nie wywoływane też!!! ;-)

Ostatnia edycja:
Jestem,jestem dziewczynki,tylko jestem przybita tymi wczorajszymi smutnymi wiesciami:-(

Justysia przytulam Cie mocno.

Michałku śpij spokojnie kochanie.

U nas ok,byłam z małym u lekarza,oskrzelka czyste.Tylko znów ma po czyms wysypke.

Witam czwartkowo! Noc baaaardzo dobrze:-p ale może nie będę chwalić moich szkrabów, bo tak jak u niektórych może być następnego dnia ciężko ze snem :tak:

Verciku niestety wczoraj chyba żedna nie pełniła nocnej warty :no:

Dziś musimy z Tomciem zrobić Walentynkę dla Marysi (pani ze szkoły muzycznej :tak:) a ja może przy okazji coś nasmaruję dla tego mojego męża wreszcie :tak:

Dzisiaj tłusty czwartek, więc dzielę się z Wami moim pączusiem:
(ciekawe czy wyjdzie)
paczek_donat.gif

Witam.
My na 12 do lekarza znowu,mały ma 38,4, i jakies dziadostwo,nie znam sie co to ospa moze ,ma takie grube krosty,miejscami sie zlewaja,najwiecej ma na nóziach,wieczorem miał troche i myslałam ze to alergiczne ale dzis juz cały biedak obsypany,spał bardzo niespokojnie i strasznie teraz marudzi,no i łezki mu z oczków leca:wściekła/y:

reklama
Do góry