reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

szlag mnie trafi , miałam wiadomosc na strone i przez przypadek nacisnełam cos i mis sie nasza klasa wlaczyla, teraz juz jej nie odzyskam, nie??
ale jestem zła!

reklama

Jak nadrobiłam, to Mała się obudziła, ale dałam jej osobistą klawiaturę :-D i mam chwilę dopóki sie nie znudzi.

Dzięki za podpowiedzi, Dmuchawcu Twój tort i tak super :tak: Ewa znalazłam takie opłatki na Allegro, jest trochę czasu więc do jutra się zastanowie i może zamówie
Zdjęcie na tort na każdą okazję - opłatek (892483575) - Aukcje internetowe Allegro

A do dekoracji może coś takiego Masa marcepanowa sztuczna - Masa, marcepanowa, sztuczna

A tak poza tym to każda z Was jest wyjątkowa (bez podtekstów to czytajcie :-D) Z tym że jedne bardziej uzdolnione inne mniej, ale co tam, najważniejsze że mamy super dzieciaczki, a jedną cechę mamy wspólną
JESTEŚMY MAMUSIAMI!!!!!!!

Kurczę już się klawiatura znudziła, muszę ratowac córkę, bo krzyczy już na mnie :-D

w kazdym razie teraz w skrócie:
Aniu, ja jestem pełna podziwu Twoich zdolności, i w 100% zgadazm sie z tym co napsiałąs o zwiazku, my tez duo ze soba rozmawiamy, zeby potrem nie było pretensji, ja tłuamcze mezowi, dlaczego dane zachowanie mnie irytuje a on mi tłumaczy swoje.
Ewciu, miłego pobytu u mamy!
Niutka,
zabiłaś mnie tą reinkarnacją!!! A Wioletka jest the best Violetta Kubasińska – Wikicytaty
a co do takich smiesznych zdzarzen, to u nas klienci w banku chca czesto STYMULACJE KREDYTU, zamiast symulacji, albo laska na pytanie jaki jest pani stan cywilny podała: DZIEWICA !!!!:szok::szok::szok: A my musimy powagę trzymać, czasem jest ciężko, zwlaszcza jak widze, jak kolezanka sie brechta

JUstynko, ucałuj Karolcia od cioteczki z okazji imieninek i pogłąskaj brzusio :-)
Vercik, fajnie ze wracacie do POlski, tu troche cieplej, choc teraz to nie wiadomo
Patra współczuję nocki, mam andzieje, ze to jednorazowy wybryk

Annie , gratulacje nowego mieszkanka,
i kurka juz nie pamietam co miałam odpisac, bo taka wsciekła jestem :wściekła/y:
:wściekła/y:

MADZIA ponoc sie da.
Niutka mi pisła ze w edycji dajesz cofnij i odzyskujesz posta.
ja tez wczoraj skasowalam.

A Karolek miał z fotką torta na roczek i super to wygladało.
Nie mogli goscie wyjsc z podziwu!!

Ostatnia edycja:
czesc mamuski
u nas dzisiaj najazd robi tesciowa,:-):-):-).
tak strasznie pada śnieg, ze nawet na dwor nie wyszlismy, niech ta zima juz sie skonczy
Ewa zrobilam wczoraj te schabowe ze szpinakiem i feta super pychota wyszly

co do walentynek ja niestety tez romantyka nie mam, zawsze musze sie prosic o prezent a o kwiatach nie wspomne, jak nie stane na starowce pod filarami gdzie sprzedaja kwiaty i nie tupne ze ma mi kupic, to nigdy bym ich nie dostala:-D:-D:-D
annie gratuluje mieszkanka, tez zamierzamy kupic za 2-3 lata ale pod wynajem i zaby ktos nam splacal kredyt a pozniej bedzie dla Oskara jak dorosnie. bo nam raczej nie trzeba, mamy dla siebie cale pietro u moich rodzicow, odzielne wejscie kuchnie i lazienke oraz 3 pokoje, a moi rodzice sie nie wtracaja wiec jak narazie jest dobrze i mi sie nie oplaca nawet od nich "uciekac".

Niutka, a gdzie to w edycji? bo jak pisałąm posta , to mi sie ansza klasa wlaczyła, i jak zrobiłąm cofnij to juz nie było, ale ja na strzałkę nacisnęłam:baffled::baffled::baffled:

Witam,
u nas noc, ok od czasu kiedy Kacpruch ma masc na ucho oraz te antybiotyki spi bardzo ladnie, dotego te zabki mu wyszly wiec juz tak nie cierpi, swoją drogą jak mu wkladam lyzeczke do buzi to takie dziwne uczucie mam, tak smiesznie jakos:-D

Co do romantykow naszych hehe : moj jest romantyczny naprawde nawet czasami bardziej niz ja : zawsze pamieta nie tylko o rocznicach ale i o :miesiecznicach: zawsze dostaje rozyczke albo coś slodkiego, czesto robi mi jakies prezenty od tak, zawsze jak przychodzi z roboty pamieta zeby się przywitac, czesto sie przytulamy itd, jesli chodzi o to to nie ma problemu, za to strasznie mnie denerwuje bo jest okropnym balaganiazem, normalnie tak mnie to denerwuje,ze czesto przyslania to jego wszystkie zalety.

Annie -- no gratuluje, powiem Ci ze ja tez juz nie moge sie doczekac swojegoo mieszkania,caly czas zastanawiam jak je urzadze:tak:niestety jeszcze musimy poczekac, byle do wakacji.

Dmuchawcu a mam pytanie odnosnie tego co napisalas tzn pisalas ze twoj M mowil ci co od ciebie wymaga, mozna wiedziec co powiedział?pytam z ciekawosci,

Patra - sprawdz uszka, i gardełko, Kacperka.

W ogole tak sobie wczoraj myslalam, ze jednak teraz jakos nie planuje drugiego dzidziusia, jak Kacper skonczy 3 lata pojdzie do przedszkola, ja do pracy, na studia, mysle ze jednak poczekamy z kilka dobrych lat, tzn mysle ok 5. dlatego musze się przejsc do gina po cos anty, tylko musze miesc pewnosc ze nie przytyje, bo bym sie pochlastala, ktoras z Was brala cos z czego byla zadowolona w 100%?

Aduś, ja tez planuje dziecko tak za 5 lat dopiero, ale ja anty nie stosuje, jakoś nie chce.
Wiem,ze sa takie chyba cileste, moja kolezanka jest zadowolona i nie tyje od nich, bo kiedys miala Diane i tyła:baffled:

Mój M. zawsze prosi mnie żebym mu mówiła, co czuje, i zebym nie mówiła,ze jest Ok jak nie jest. Bo on wtedy naprawde mysli ze jest OK. Uwaza ze to jest tak, jak kobiety udają orgazm, no tpo mąż sie potem nie stara, no bo skoro kobiecie jest dobrze , to po co? No i ma rację:-p

Witam sie i ja nie mam was kiedy nawet czytac,mały wył wczoraj całe popołudnie bo nie mógł zasnac biedaczek,cos go gnebiło,a dzis od rana kaszlał na przemian ze mna,zaraziłam go niestety,mojego nie ma cały dnie,mały jeczy,to kto ma go nosic i przy okazji zarazki moje złapał,a moze był osłabiony po wtorkowej szczepionce,tatus nas napoił syropkiem i pojechał do pracy,a ja ledwo łaze a marude trza zabawiac i nosic bo sie wszystkim nudzi w 5 sekund.Własnie wstał istrasznie płacze,pa pa

reklama
Do góry