reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

niutka to sie bedziemy urzadzac :-D

justysia staranka o nowe beby dopiero od wrzesnia bo chce w koncu jechac na wakacje! :-D a chodzi o projekt waszego domku?

reklama
Dziewczyny mam sprawę....

Nasze BB poszukuje utalentowanych Mam.
Talent typu: malarstwo, wizaż, rysunek, projektowanie, tworzenie....itp...
Wszystko w czym macie pasje i możecie to pokazać....

Jeżeli byłybyście zainteresowane tematem to proszę o wiadomość na PW.

I nie chciejcie żebym to ja Was wywołała:shocked2::sorry2:;-):tak:
bo wiem, że są wśród Nas bardzo uzdolnione duszyczki:-):-):-)

czesc dziewczyny. Przepraszam, ze wczoraj nie pokazalam sie juz wiecej ani nie odpisalam ale czasu brak. Maly juz sam siedzi i zaczyna raczkowac i caly czas musze miec go na oku i mam czas jak tylko spi. A to tez nie jest za dlugo. A tu jeszcze posprzataj i zrob cala reszte.

Noc w sumie tak sobie. Maly budzil sie kilka razy na male gadu gadu do swoich przytulanek, a do tego tak sie wiercil, ze z jednego konca lozeczka znajduje sie na drugim.

A teraz szybkie odpowiedzi. Bardzo sie ciesze, ze zjezdzamy. Moj P. stara sie jeszcze o dotacje z uni europejskiej. A co do zalatwianie papierow to moj P. tez sie tym zajmie. Bo w polsce ja bez samochodu a tak to P z bratem bedzie jezdzil i zalatwial.

niutka to sie bedziemy urzadzac :-D

justysia staranka o nowe beby dopiero od wrzesnia bo chce w koncu jechac na wakacje! :-D a chodzi o projekt waszego domku?

TAK ,już niemogę sie doczekać urządzania go.
No i tam wkońcu będe mogła tworzyć!!!
Bo w tych 12m nawet nie mam zabardzo gdzie dużego bloku położyć.
A o rysowniku nie wspomne:-:)-:)-:)-(.

Smutno mi jest czasami jak ANIA tworzy , ohhh oby do swojego domku!!!

a trzymam za słowo.
ja urodze to WY zaczynacie działac. :D

Oj Justysiu to ja natychmiast przestaje:-D:-D:-D Nie chce, zeby Ci smutno było:no::no::no::-D

Nie ANIU tak czy tak bedzie mi smutno.
A jak nie mam warunków to chociaż popatrze.

Musze isc do sklepu chleb kupić , a na obiad tak myśle zupka ogórkowa i naleśniki,bo mężulek zupka sie nie naje!:-p
A mi pasuje bo uwielbiam nalesniczki!!mmmmm....:-)

Hej kibitki!
przede wszystkim bardzo dziekuje za zyczonka! i w imieniu Marisski tez bo dzis konczymy 6 miesiecy!:-)
imprezki urodzinowej wczoraj nie robilam bo zaprosilam znajomych na sobote, a wczoraj mezulek jak wrocil z pracy zamknal mnie na gorze w pokoju i jak zeszlam to czekal na mnie mini torcik, roze i prezent:-) kupil mi nowego laptopka, super!:-D tego sie nie spodziewalam, myslalam ze jak zawsze kupi perfum a tu wielki zaskoczenie:szok: potem jak uspilismy mala to wreszcie mialam okazje zalozyc super sexi bielizne ktora kupil mi przed urodzinkami, no i swiece, drinki- ogolnie cudnie bylo!
nawet nie zdarzylam was dzisiaj poczytac, wroce do tego pozniej bo nie wiem co u was slychac...
WSZYSTKIEGO NAJ DLA WCZORAJSZYCH MALYCH SOLENIZANTOW I DZISIEJSZYCH!

reklama
Do góry