reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

\
W ogole tak sobie wczoraj myslalam, ze jednak teraz jakos nie planuje drugiego dzidziusia, jak Kacper skonczy 3 lata pojdzie do przedszkola, ja do pracy, na studia, mysle ze jednak poczekamy z kilka dobrych lat, tzn mysle ok 5. dlatego musze się przejsc do gina po cos anty, tylko musze miesc pewnosc ze nie przytyje, bo bym sie pochlastala, ktoras z Was brala cos z czego byla zadowolona w 100%?

Ja biore cerazette. Bralam je nawet przy karmieniu piersia bo sa bezpieczne. Nie kosztuja duzo. A i dzialaj po 10 dniach brania. Wczesniej tez bralam zatrzyki. 1 na 3 miesiace. I po niczym nie przytylam.

No spacerk juz zaliczony. Po tygodniu w koncu przestalo wiac i padac. Bo teraz jest taka lipka z tymi spacerami. 1 dzien nie wieje a kolejne 4 dni wieje ze 10 na godzinke.

reklama
Tomcio mi uciek wlđnie do klockow i siedze .

Zrobilam nalesniki i sa pyszne,takie puszyste.Ubilam bialko i wymieszalam delikatnie ,sa inne .
Musze kompa zresetowac bo mi litery myli.

Poprawiłam za pomocą edycji!

Ja to chyba jestem jakaś tępa, spróbowałam teraz napisać coś, i kliknęłam specjalnie tym razem na zakladkę nasza-klasa, i potem weszłam w edycję, i prywróć było zablokowane, w sensie szare, a nie czarne, czarne było tylko znajdz i zaznacz wszystko.Moze mój komp coś nie teges szmeges:baffled::baffled::baffled:

Tomcio mi uciek wlđnie do klockow i siedze .

Zrobilam nalesniki i sa pyszne,takie puszyste.Ubilam bialko i wymieszalam delikatnie ,sa inne .
Musze kompa zresetowac bo mi litery myli.
aleś mi smaka narobiła te naleśniki, osz Ty jędzo:-p:-p:-p
a ja na diecie,
a ja uwielbiam z białym serkiem na słodko i z bita śmitaną;-)
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aleś mi smaka narobiła te naleśniki, osz Ty jędzo:-p:-p:-p
a ja na diecie,
a ja uwielbiam z białym serkiem na słodko i z bita śmitaną;-);-)

JAK mówi znajoma ,życie jest za krótkie ,aby sobie odmawiać przyjemności jakim jest jedzenie:-D:-D:-D.
To dawaj zostały mi jeszcze i bita śmietana też sie znajdzie!!:tak::tak::tak::-p

No komp przez 5 sek. odpoczął i działa.
MAYLAH ja tez jestem tempa i mam na SZARO!!:baffled::blink:

Justyś, to wsiadam w auto i jadę, a co tam dieta, hehehehe
u Was tez takie zaspy? U nas już 3 samochody w rowie lezały, potem laweta wjechała w zaspę i nie umiałą wyjechac, a na koncu autobus :-(
Justyś , to może rzuć mi tego naleśnika, co?:tak::tak:

Justyś, to wsiadam w auto i jadę, a co tam dieta, hehehehe
u Was tez takie zaspy? U nas już 3 samochody w rowie lezały, potem laweta wjechała w zaspę i nie umiałą wyjechac, a na koncu autobus :-(
Justyś , to może rzuć mi tego naleśnika, co?:tak::tak:

SNIEGU NAPADALO, slisko jak cholera. Ja juz nie pamietam kiedy autem jechałam,ostatni raz na poczatku stycznia do KOSCIOŁA i byłam bardzo z siebie dumna bo wyjechałam autem ze sniegu a faceciki nie umieli.
WTEDY JAK PAW DO DOMU WESZŁAM:-D:-D:-D:tak:.
MAZ przyszedł a ja czerwone oczy od ryku,ehhh.
najGORSZE TO TE KOLEINY NA DRODZE OBLODZONY ,JECHAC NIE IDZIE.

TO zarzuce ,moze mrozu nie ma to nie zamarznie

Dmuchawcu -mam do Ciebie wielką prośbę.
Wiem, że Ty też m.in. karmisz piersią. I jesteś taka poukładana. Przysłałabyś mi na prv rozkład posiłków w ciągu dnia Twojej córci? bo mi lekarka kazała jakoś to uporządkować a ja nie wiem jak....Dzięki o BOGINI:-) MĄDROŚCI

reklama
Do góry