reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Patra Moja Mała też się nauczyła dosłownie wydzierac, krzyczec, piszczec- jak kto woli. I po co to właściwie??? Takie małe a tak pyszczek drze :-D:-D:-D

adddaaa życzę zdrówka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Żal Małego, że musi to przechodzic :-:)-( Oby jak najszybciej było dobrze

reklama
Maly juz wykapany a teraz skonczyl wcinac kaszke na noc...teraz popija troszke soczkiem(sam trzyma ladnie butelke) i do spania :tak::tak::tak::tak: za chwilke bede miala czas zeby z wami chwile posiedziec bo dalej sama-dan pracuje do 12 w nocy:szok::szok::szok::szok::szok:

Jonathan juz spi i zasnal bez placzu:-):-):-) byl juz padniety bo obudzil sie ok 16 i juz o 18 byl zmeczony,ale przetrzymalam go godzinke dluzej i teraz juz spi sobie smacznie(mam nadzieje-do rana)

a ja czekam na was z lampka winka:-):-):tak::tak:

No Kacper tez juz słodko śpi :-) Dzisiaj nawet nie było płaczu jak na butle musiał czekać.. Troszke sie buntował gdy zjadł bo tradycyjnie miał mało :dry: No ale 220ml kaszki to chyba ok jak dla niego :confused: Zresztą dałabym mu 300ml to i tak by wrzeszczał że ma mało. Tak więc pogłaskałam go kilka razy po buźce i usnął :tak:
Więc podobnie jak Aga cZekam na was , ale z herbatką a nie winem :-D

Agnieszka, ale masz fajnie,że Twój Maluszek się do spania szykuje, mój narazie nawet drugiej drzemki jeszcze nie miał, spał tylko raz godzinkę. U nas tradycyjnie spanko ok 23 :-( Ale za to śpimy do 11 w południe z małą pobudka na picie o 8 rano

U nas w całym domu śmierdzi,okna pootwierane i zimno, buuuuu
Adaa biedny Kacperek, mam nadzieje że szybko się uda wyleczyć to zapalenie, ja kiedys miałąm i wyłam z bolu, a co dopiero taki maluszek,
Beacia podziwiam CIę za tą dietę naprawdę, no i za zazdroszczę tych kg, mi jeszcze ok 3 zostało, ale chciałabym heszcze 7 schudnąć , tak żeby mieć 57kg
Agnieszko Tobie tez zazdroszczę, Ty tez na jakiejs dietce byłaś, jestes? A co do brzucha, to myslę że tylko mogą pomóc ćwiczenia,żeby go ujędrnić jakoś, ja też mam taki flaczek

w ogóle to mam ochotę na słodkie, a do weekendu jeszcze całę4 długie dni, bo słodkie jem tylko w sobote i nidziele

Patra sprawdz to, popros o skierowanie,ten mój lekarz naprawde ma łeb na karku, wszystko karzę, sprawdzić, żeby nie było żadnych wątpliwosci. kacper o dziwo rzadko się za ucho ciagnał, tylko czesto wlasnie chorował, w nocy niespokojny, dopiero jak go otulam kocem w taki kokon na to kordełka to jakoś tam śpi, a takie nie wyleczone zapalenie ucha moze nawet do ogłuchnac może,

maylah a czym to Ci tak w domu śmierdzi? :-D:-D:-D:-D:-D

Ada w piątek mamy kontrole wiec na pewno o skierowanie poprosze. Dzięki za radę!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry