reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

NORMALNIE UWIELBIAM WAS CZYTAĆ JESTEŚCIE CUDOWNE !!!

Ja teraz z pracy piszę , ale o 17 kończę więc już niedługo. Jula jest z teściową , zostawiłam małą na wietrzenie domowe:-D
Noc tragiczna, pobudka jak z zegarkiem w du.. o 23,15 i potem co godzinę 15 po każdej pełnej godzinie. O 7 kupka i do 8 leżała i gadała do czewgoś. Pół nocy nie chciała spać na plecach tylko na brzuch sie odwracała, hehe ja też uwielbiam spać na brzuchu więc pewnie ma to po mnie.

UWAGA UWAGA CHWALĘ SIĘ UWAGA UWAGA

Jula podczas zabawy powiedziała do mnie MAMA, MAMA a potem MIMI a ja się poryczałam ze szczęścia takie to moje dzieciątko kochane:-D
i nawet zapomniałam że mam noc nieprzespaną:-D

no i usiadła kilka razy w leżaczku i raz w łóżeczku trzymając się szczebelków
no normalnie jestem taka dumna że szok :-D:-D:-D

u nas zimno w nocy -18, teraz -12, więc kolejny dzień bez spacerku, a tak mi ich brakuje:-(

ja rozstępy mam na piersiach i udach (sprzed ciąży jeszcze) w ciąży zrobiły się 3 na udzie, a na brzuchu nic zero:-) to pewnie po mamie, ona 3 dzieci urodziła i do dziś ani jednego rozstępu nie ma, a brzuch jak nastolatka. Przytyłam tylko 11 kg więc to może i dzięki temu też nic się nie pojawiło

Kamlotka pamiętamy Ciebie nie martw się kochana:-)
Ewa, Ty to jesteś normalnie kucharka jak Nigella
kurcze coś jeszcze chciałam do ktorejś z Was naskrobać ale mi wyleciało co, nic później zajrzę bo się od Was uzależniłam:-D:-D

reklama
Witam się po dłuższej przerwie, ale chyba nikt nie zauważył mojej nieobecności, :-( Nie było mnie bo w sobotę byłam na zabawie karanawałowej , wczoraj parapetówka, główka nadal boli , nic sie nie chce, a mały marudzi strasznie. Jeszcze Was nie nadrobiłam, tylko tak przeleciałam, i widzę ze troche stronic jest:szok: nie wiem kiedy mi się uda. Jeszcze dziś nam się od łazienka zaczęła palić od pieca CO, dobrze ze w dzien a nie w nocy, bo byśmy z dymem poszli,
Zmykam, wróćę pożniej jak bedzie małżon, bo teraz mam troszke rob
oty

dmuchawcu zapomniałam ci napisac ze do szpinaku możesz wbic jajeczko,dobrze smakuje a przy okazji zabije troche szczawianów co by ci zabki nie wyleciały:-D
agnieszka no własnie ten brzuch jest moja zmora i jak sie tu go pozbyc,cos tam sie gimnastykuje chociaż co 3 dzien ale efektów nie widac.Na tym zadupiu moge pomażyc o aerobikach,a nie bede jeżdzic specjalnie prawie 20 km i jeszcze mame meczyc zeby do małego przyszła.
beata26gratulacje dla Juleczki
ewa o tak kuchara jestes pełna gębą,mi sie nie chce wymyslac takich wspaniałosci,no i troche nie mam jak bo dietke skazowa musze rygorystycznie trzymac,a wstyd sie przyznac jestem po dwóch gastronomikach,a na obiad pierogi:-)

witam was mamuśki!!!!!
kurka ja nawet nie mówię jaką mialam okropną noc!! myslalam ze mnie szlak trafi, non stop się budził jeszcze jakby on chcial zasnac obok mnie ale nie, ten musi byc bujany w foteliku inaczej nie zasnie, i momentalnie jak go wyciagalam z fotelika do lozeczka to się budził, tak mnie denerwował,że aż krzyklam raz na niego zaraz potym on zasnał, dał się przenieść do łozka to byla 4.00 i obudził się po 7.00 a ja mialam takie wyrzuuty normalnie plakalam, ze zasnelam o 6, takze przespalam tylko godzine..
on chce spac tylko w foteliku,nawet nie trzeba bujac byle by to byl fotelikk, a ja sie chyba zaszczele.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem się fajnie pobawilismy do 9.00 polozylam go i wstał UWAGA !O 9.10 zdazylam przysnać, przetrzymalam go troche, on wyl non stop dostał czopa uspokoil się zjadł i teraz spi juz z 2h, niewiem jak go oduczyc od fotelika:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oo maly sie juz wierci, dobrze ze M jest to sie nim zajmie ja chwilowo udaje ze go nie znam taka, ze mnie nie dobra mama.
ide zaraz się zdrzemnąć, bo padne.
Aa jest promocja pampersów w realu 42zł za 70szt.
Agnieszka ja tez poprosze czekolade na odstersowanie..ale wiem nie zasłuzylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

Pierożki u mnie lepi moja mama i babcia. Mój mąż uwielbia pierożki, ale ja nie lepię, bo mi się nie chce :no: na święta lepiłam i wystarczy. W sezonie ewentualnie lepię z truskawkami i jagodami :tak:

Moja druga połowa natomiast oddałaby wszystko za pierożki :-p

beata pierożki przesłane tylko nie wiem z tej dziury kiedy dojda do ciebie,dobrze ze mróz to sie nie zepsuja po drodze:-)
maylah oczywiscie ze zauważyłam braki w porze nocnej zwłaszcza.A z tym piecem to faktycznie mieliscie przygode nie ciekawa,dobrze ze byliscie w domku.

reklama
Do góry