reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hejka hej!

Dzieci śpią, rodzice wrócili, mąż poszedł grać w piłę z kolegami - mam 1,5 godziny dla siebie ;-) i dla Was :tak:

Widzę, że weekendowa cisza nastała... sama nie wiem co pisać...

Mam pytanie. Widziałyście gdzieś może frotową pościel dla maluchów? bo prasowanie takiej zwykłej bawełnianej mnie dobija. Nie cierpię prasować :no:

reklama
adddaaa dzięki za linki :tak: Flanelka fajna jest. Sama mam jedną pościel flanelową i jestem bardzo z niej zadowolona. Niestety na kołderkę na 160cm a teraz mamy nową na 2 metry... Ale dzieciakom sprawię taką flanelową chyba :-)

Cześć Dziewczyny :)) pustki dzisiaj pustki :))
Ja dzisiaj też mam czas dla siebie ... właśnie wyszłam z wanny :) wiem że nie powinnam się kąpać w wannie w gorącej wodzie ale musialam wymoczyć moje stare kości :))

Ewa ja mam pościel z kory i też się super sprawdza ;) ja ogolnie żadnej pościeli nie prasuje bo nienawidze ;))
Ada a Ty się ostatnio aktywna zrobiłaś na forum ;)) ;)) ciesze się bo lubie tu wchodzić i mam pewność że zawsze coś pisze ;)) dzięki ;*

A ja wczoraj spadłam ze schodów ... :( i mam cały siny lewy pośladek i stłuczoną kość ogonową tak więc siedze krzywo bo na jednym pośladku :D sierotka ze mnie ;P
Buziaki :)

a bo zmienilam sobie komputer tzn ze stacjonarnego na laptopa, a tak to leze sobie w łozku i pisze, a wczesniej mi sie jakos nie chcialo.
P.S ja tez mam teraz troche czasu bo maluszek wykąpany smacznie spi. wiec ja korzystam, przynajmniej nie mysle o tym ze jestem glodna :-D

Ja właśnie dzisiaj małemu zmieniałam pościel:wściekła/y: Też nie znoszę tego prasować. A tak ciężko było... I tak widać zagniecenia! Macie dobry pomysł z tą pościelą, żeby kupować frottę albo korę. Chyba też tak zrobię:-)

Alusia, a jak Ty się czujesz? Twój się Tobą opiekuje, czy dalej jest źle?

Ada- ja też o aerobiku mogę tylko pomarzyć:-( Mój M. strasznie późno wraca z pracy i nie mam jak iść. A też nie mam sumienia obarczać moich rodziców, bo mają 2 małych dzieci i wykańczają dom... A kiedyś jeździłam do Zabrza na rolletic- takie ćwiczenia-masaże. Fajne to było.

Olcia nie jest źle ale nie jest dobrze ... żyjemy praktycznie w dwóch osobnych światach ale jest mi dobrze :) więc nie narzekam ;)

Ada- dobranoc! Wyśpij się!:-)
Alusia- to najważniejsze, że jest Ci dobrze. Najważniejsza jesteś Ty i maluszki :-) Dbaj o siebie i o dzieciaczki :tak:

reklama
Alusia to dobrze, że Ci dobrze :-D

Ja też poszłabym na jakiś aerobik czy inne zajęcia, ale szczerze powiedziawszy nie mam z kim... już dawno powiedziałam sobie, że dość dzwonienia. Teraz jak ktoś chce się ze mną spotkać niech dzwoni sam. Ja już się prosić o spotkanie nie będę. Wszyscy wiedzą, że jestem cały czas w domu z dziećmi, więc jakby ktoś chciał wpaść na kawkę to wystarczy, że się zapowie... no ale komu by się chciało przyjeżdżać na drugi koniec miasta :dry: tylko po to żeby wypić kawę i posłuchać o tym czego ostatnio nauczył się Tomasz albo Adaś... i dlatego siedzę sama w domu...

Na szczęście mam BB :-p:-D

Do góry