reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej Hej ;))
No ja się dziś melduje nocną porą ;)) cały dzien Jasiek robił yyyyy no to cały dzień z nim szalałam na ziemi na kocu ;)) cudak mały ;)
Jutro się odezwe teraz lece spać ;))

Ewa podziwiam Cię że takie pysznosci robisz ;))
Dmuchawieeeeeeec odezwij się :)

reklama
maylaszku nio ja dzis nawet jestem tu dosc intensywnie,musisz mnie pochwalic:-)
Syncio śpi a ja jeszcze troszke buszuje po allegro,wygrałam maszynke do mielenia na rozsprzedaży:-)nie bede musiała od mamy pożyczac.
A ja znów samotna małż ma nocke a ja nie mam od kogo dupska gzac:-(
maja dzięks za wskazówki,pewnie że lepiej dzieciaczka przygotowac dobrze niż dwa razy męczyc.Dla was też dużo zdróweczka i powodzonka dziewietnastego.Bede czekac na info jak wam poszło:tak:
Buuu,nie ma nikogo,znowu sama,Madzia sie pewnie odezwie o pierwszej to ja bede juz spac.
Anula kurcze gdzieś ty sie podziała,to do Ciebie nie podobne.Martwie sie,szepnij nam tu choc słówko

Beaciu, no chwale, chwalę, i oby takich dni było więcej, :-):-):-)
Ja też jestem dzis sama, bo męzuś się na szkoleniu bawi, , więc dwie samotne dziś jesteśmy. Ja ostatnio juz nawet nie wchodze na allegro, po za kilka dni dostane ostatnia wypłąte, normalnie szok, nie wiem jak my damy radez jednej wypłaty, mąz ma wypłatę prowizyjna, zalezy ile sprzeda , jak nic nie sprzeda, to goła podstawa.

:wściekła/y:Wzieło mi sie i skasowało
OJ tak allegro kusi,też zaczynam z tym kończyc bo w styczniu wziełam ostatnia wypłate z zusu.A z jednej pensji nie wiem jak długo damy rade,kredyt,rachunki,opał trzeba dokupić i jeszcze oddajemy budynek do użytku i na to trza kasy,na tych wszystkich geodetów,kominiarzy,kierowników,eh,bedzie pewnie trza pracy na wiosne szukac.
Miłej nocki,na mnie czas bo Alanek nie pośpi tak jak Filipek do jedenastej a mógłby chociaż do dziewiatej:-)

Czesc koffane!

Piszemy z moim kochaniem, wiec nie za dlugo ;-) Ja jak zwykle z watpliwosciami: jak wygladal wasz okres po porodzie? Bo mnie poprostu zalewa :wściekła/y: i nie wiem czy to normalne. Jezeli tak to czy nastepne tez tak wygladaly? Przepraszam za takie malo estetyczne pytania z rana.
Narazie zycze mikego dzionka :tak:

Cześć Mamuśki!

Ciesze sie, ze tak za mna tesknicie:-D
Ja bez Was tez zyc nie moge:tak:
Nie odzywałam sie bo mi moja córcia ostatnio niezle daje w kość:wściekła/y: Śpi w nocy od północy do drugiej, a potem coo 15 minut-pobudka, ja nawet nie zdaze zasnac porzadnie, a ona juz ryczy. Cierpliwosci mi do niej zaczeło juz brakowac.:wściekła/y:

Mysle, ze ona chce byc cały czas przy piersi. Bo niestety od czasu wyjazdów do rodzicow przestała samodzilenie zasypiac w łózeczku i zasypia przy piersi. Odpowiadało mi to do tej pory, bo nie było problemów ze spaniem ani w dzien, ani w nocy. A teraz cos jej sie odmieniło:wściekła/y:Szok i masakra!

Wiec robie wszystko, zeby ona nie zasneła przy jedzeniu, a potem bawie sie z nia az do wykonczenia i taka wycieńczona klade do łózeczka i ona zasypia...W tej stuacji czasu na bb brak:-(

Karteczki zrobiłam, ale ostatkiem sił i nie wyszły szczególnie...Nie wysiliłam sie zbytnio. Ale zdjecia wkleje póxniej:tak:

Willsonka usmiałam sie, czytajac Twojego posta:-D Na pewno nie jedzisz tak zle:tak: Pociesz sie tym, ze ja wcale nie mam prawka. A co do chłopców, to podobno wieksze szanase sa w sama owulacje, gdyz plemniczki z materiałam meskim krócej zyja, a za to sa bardziej ruchliwe. I w wyscigu do komórki jajowej wygrywaja z tymi "dziewczęcymi":-D. Wiec trzeba próbowac dzien przed owu lub w ten sam dzien co owu. Ale gwarancjinie ma. M y chcielismy pierwszego chłopca i kochalismy sie dzien przed owu i wyszła Zosia:-D

Ewa widze, ze my mamy duzo wspólnego:-D J a tez sie sama strzygłam b.długo plus tate, brata, wszystkie dziewczyny z mojej klasy, a potem z akademika, a teraz meza i kolezanki z pracy:tak:Która sie do mnie pisze?:-D

A tak w ogóle-to byłam w srode na gimnastyce:-Dbyło super i bede tam chodzic. Zajecia sa poniedziałki, srody i piatki:-D. Czyli dzis tez:-)To takie cwiczenia na poszczególne partie miesniowe.

I co jeszcze?Hmmmm........chyba juz nic póki co. Ide kawe sobie zrobic.
Pa!

Kartki dla babuni:

P1080401.jpg
P1080402.jpg

Dmuchawcu okropne te kartki:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

poprostu CCCCCCCCCCCCUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witamy:tak::tak:
a mydzisiaj konczymy 6 miesiecy:-):-)
u nas noc przespana (jak od jakis 2 miesiecy) maly sie obudzil ok 8 i sie teraz razem bawimy :tak::tak:Dan w pracy ale na szczscie weekend!! jutro polezymy sobie wszyscy razem w lozku i sie z maluszkiem poprzytulamy :-):-) maly to uwielbia...

bede do was co chwilke zagladac :tak::tak:

Do góry