reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
dziewczyny chce do wiosny pozbyc sie oponki z brzucha(po ciazy) macie jakies dobre rady?? nie chodzi o chudniecie ale o to zeby znow miec plaski brzuch......bo jak narazie to tam cos jeszcze wisi;-);-)

agnieszka ja do wiosny to zycze ci ale takiej podwojnej oponki.Zaraz zajdziesz w ciaze to nie bedziesz musiala sie przejmowac oponkami;-)

maja nefrolog kazała powoli ściagac skóreczke,ale jak bylismy w listopadzie u urologa to ten złapał i poprostu mu ściąnoł skórke:wściekła/y:myślałam ze go yyyyy,az mi para uszami poszła,mały nie płakał a nawet sie śmiał wiec go nie bolało,ale w domu zauważyłam ze delikatnie skórka na czubku mu popekała.
My też mamy brac z powrotem furagin,a o cebionie i espumisanie nikt mi nic nie mówił,mamy miec tylko świeży dobry wynik posiewu

AGNIESZKOM I PÓŁROCZNIAKOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

Ostatnia edycja:
witam
oj naprudokowalyscie przez ostatni tydzien, postaram sie troche nadrobic was:-)
wkoncu moja mama w sobote wrocila z irlandii i teraz troche ze sprzataniem u ojca i gotowaniem mnie odciazyla, za to Oskar coraz bardziej domaga sie aby z nim bawic sie, do poludnia dziecko-aniolek sam sie bawi smieje, ale wybija 13, obiad, godzinne spanko i zaczyna sie jeczenie, stekanie i ryk. wiec siedze z nim i wszystkie grajace zabawki ida w ruch. i tak do wieczora.
dziewczyny polecam film "avatar" w 3d, wsumie nie lubie takich "fantastycznych", ale nawet dla samych efektow warto zobaczyc, no i troche dlugasny jest.
agnieszka co do brzuszka to tez u mnie jeszcze skora sie nie wchlonela ale od ponad 2 tygodni cwicze 6weidera, wiec za niecale 4 tygodnie powiem czy warto ćwiczyc:-D:-D:-D, ale mam nadzieje ze uda wam sie w tym cyklu dzidzius

Basieńka skąd ja znam ten rytm dnia dziecka :-D u mnie od 14 do 20 jest masakra od kilku dni, ledwo mogę isć do łazienki. Na bb siedze z małą na rekach, obiad gotuje o jak ona jeszcze spi. Mam chwilami dość. Ale dziś był fryzjer zrobić mi włosy bo wyglądałam jak idz stad i nie wracaj. O dziwo mała się cały czas do niego smiała i gadała. A jak jestem z nia sama to jest horror. OOOO znow wyje:wściekła/y:
Agnieszka, powodzenia, skorzystaj ze stron ktore podała maylah, ja korzystalam w ostatnim cyklu przed zajsciem i się udało , a przy okazji moja Jula też jutro kończy pół roczku:szok: kiedy to zleciało

no i wszystkiego naj dla wszystkich Agnieszek:-)

u mnie nie wisi skora ale za to brzuch sterczy jak w 6 mcu:wściekła/y:

teściowa sobie dziś super poradziła z Julką, nawet udało jej się uśpić ją w łóżeczku:cool2:
Jula od rana robi kupki w takim oto kolorze i nie wiem po czym:-( w dodatku co piernie to kleks. Zaczynam się o nią bać:-(

spodobało mi się pisanie w kolorze :-D:-D:-D
dziś też chcę spać w drugim pokoju i liczę na wyspanie:-D no i msz kurde Jula nie śpi od 15:40 i jest tak senna że zaraz mi zaśnie jak placek rozłożona na brzuchu pośród zabawek. Muszę się nią zająć żeby do 19:30 ją przetrzymać więc znikam:-)

reklama
fuj jaki obrzydliwy ten brzuch, u nas wczoraj na slasku - bytomiu babka urodzila czworaczki, kużwa ja bym padła, przy jednym ile roboty a przy tylu.....

Do góry