maja nefrolog kazała powoli ściagac skóreczke,ale jak bylismy w listopadzie u urologa to ten złapał i poprostu mu ściąnoł skórkemyślałam ze go yyyyy,az mi para uszami poszła,mały nie płakał a nawet sie śmiał wiec go nie bolało,ale w domu zauważyłam ze delikatnie skórka na czubku mu popekała.
My też mamy brac z powrotem furagin,a o cebionie i espumisanie nikt mi nic nie mówił,mamy miec tylko świeży dobry wynik posiewu
to gnój
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
do tego nefrolog kazał nam przy pierwszej wizycie podawać codziennie cebion po 8 kropli wieczorem na zakwaszenie moczu razem z furaginem, a jak teraz nam mówił o przygotowaniach to powiedział, że koniecznie na 3 dni przed cumem espumisan wg ulotki i lactulosę (syrop) 2,5ml rano. żeby się wybączył i wypróżnił bo wtedy czytelniejsze zdjęcie. nie chcę Cię namawiać na to samo, ale sprawdź może w szpitalu, w sumie to chyba lepiej zrobić wszystko żeby zdjęcie wyszło jak najlepiej i niepotrzebnie nie męczyc dziecka. mamy zaplanowane na 19.02 to dam znać jak nasz to przeszedł.
życzymy zdrówka