reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

hej dziewczyny :-)

Alusia, mała się nie może nudzić bo wciąż się bawimy, czasem poleży sama i się pobawi nawet 2 h:szok:. Ale ostatnio coś nie tak się dzieje, nie wiem czy to przez to że ja do pracy wróciłam i dlatego jak jestem domaga się non stop uwagi czy co?
aaaa i leć do lekarza, jeśli coś Cię niepokoi lepiej to sprawdzić niż potem pluć sobie w brodę.
Adddaaa mam viburcol, ale jakoś nie wiem czy podawać, ona yyyyyyyyyyyyya całe dnie, wieczorkiem zasypia, ale śpi okropnie. Wciąż się wierci, ewidentnie jej gazy przeszkadzają. A en viburcol to taki jakby uspokojenie jest? a na gazy? nie chcę jej podawać herbatek i lekow typu pumisan bo mają niej skutek odwrotny:-(

No a ja ten tydzien pacuję od 9-13 , M się zajmuje Julą. Coś nie odpisuje, mam nadzieję że nie padł z głodu:-D Niech zobaczy co ja mam z nią z rana, jak się obudzi wściekła że ją kupka obudziła i chce spać , ale nie może.

No a dziś Jula spała z nami od 22 bo już wtredy się zaczęły problemy z wierceniem i rozkopywaniem, gazy wędrujące i ją wkurzające. Bidulka moja:-(

Dobra mykam , jakiś klient idzie, może coś ktoś końcu kupi :-D:-D:-D

reklama
Dmuchawcu skoro męża nie ma to czas na karteczki dla babci na pewno się znajdzie :-D a ja wciąż nie mam pomysłu na prezenty :no::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)baffled::dry:

Tez mysle, ze damy rade:-D z tymi karteczkami:tak:.

A na spacerek chyba dzis nie pójdziemy. Zimno, wieje, a poza tym czekamy na listonosza i kalendarze.

Czesc...
u nas nic wspaniale. Jak zasnal o 20 to obudzil sie dopiero o 8.30..teraz bawi sie na macie..
A co do dnia babci to u nas kicha. Nie mam totalnie zadnego pomyslu..chyba zloze tylko zyczenia przez skype..bo w polsce wydalismy tyle pieniedzy ze szok:szok::szok::szok:. A zdolnosci plastycznych to nie mam..

dziewczyny, do mnie wlasnie dotarly kalendarze wiec zaraz lece z mala na poczte jeden wyslac do jednej babci. drugiej damy osobiscie bo dzisiaj przyjezdza i juz z nami zostaje bo ja w przyszly poniedzialek wracam do pracy i mama bedzie sie zosia zajmowac. Karteczki robilysmy przed chwila z zosia. wymalowalam jej dlon i odbilam na kartce a pozniej dalam flamaster do reki i naskrobala jakies zyczonka. wydaje mi sie ze babciom wlasnorecznie zrobione przez zosie karteczki sie spodobaja (chociaz juz widze tesciowa jak bedzie mi mowic ze mecze biedne dziecko takimi glupotami;) ale cieszyc sie pewnie bedzie) a i zosia ewidentnie byla zadowolona ze swojego dziela:cool2: a do kalendarzy jak sie smiala:-D
vercik mozecie zrobic taka kartke i zrobic zdjecie i przeslac mailem. tylko trzeba strasznie uwazac zeby dzieciaczek nie wlozyl raczki do buzi no i ubranko lepiej badziewne ubrac.

witam sie i ja:-):tak:

u nas cal noc przespana-wstal ok 6 na mleczko ale zasnal przy karmieniu i spal do 8:30:-):-) potem sie ze mna pobawil i teraz znow ladnie spi:tak::tak:
na spacerek pojdziemy ale tylko na ok pol godz bo zimno i to jak mezus przyjdzie z pracy(ok 17) u nas ladnie nawet niebo czyste i slonko swieci..ale sniegu duzo-jednym slowem PIEKNIE !!

macie jakis pomysl na obiad?? bo nie wiem co zrobic:-:)-( mysle i mysle i nic nie umie wymyslec...

dziewczyny, do mnie wlasnie dotarly kalendarze

gdzie robilyscie te kalendarze???????? bo szukalam na stronkasch w google ale jakos nic ciekawego nie ma...

Ostatnia edycja:
Ja mam dzisiaj wczorajszy :tak: Na pierwsze danie zupa-krem z brokułów a na drugie cielęcinka w sosie curry z ryżem ;-) ot takie eksperymenty :-p

Agnieszka- ja cos z tymi obiadami tez pomysłu ostatnio nie mam. A ze lubie zupy, to je gotuje namietnie, kazda na dwa dni:-D Maz mówi, ze dobre, ale pewnie zjadłby czasem cos innego:tak:. W niedziele pieczony schab z pieczarkami robiłam:-)

Dominika-fajny pomysł na kartki:tak: Jak Zosia miała miesiac, to odbijalismy jej stópke i wisi w ramce u niej w pokoju-na pamiatke:-)
A nasze kalendarze jeszcze nie doszły i jestem wsciekła, bo nie zdaze ich wysłac:wściekła/y: A jak Twoje? Udane?

Aga moje kalendarze sa z www.alboom.pl
Dzieki za zaproszenie na nk!

Ewa zagladałas na "nasze zainteresowania?...

Ostatnia edycja:
reklama
A co do wakacji, to my bylismy w Murzasichlu w pensjonacie TOPÓR, ale nie pamietem czy maja plac zabaw dla dzieci-na pewno maja 2-osobowa hustawke:-).
Bylismy tez w Łebie w pensjonacie, ale tam na pewno placu nie było:no:. Za to Łeba jest fajna:tak:
Gdzie ja jeszcze byłam?...w Bieszczadach-ale z własnym namiotem, wiec ewentualnie jakis rozkładany placyk mozecie zabrac:-D

A tak na powaznie, to właśnie sobie zdałam sprawe, ze jesli chodzi o mój ulubiony sposób spedzania wakcji, to teraz lipa...:-(I co ja poczne? Myśmy z mężem całe Bieszczady przemaszerowali z plecakami i namiotem, ze o Tatrach nie wspomne. Za Tatrami to tak tesknie, ze aż sie łezka w oku kręci na wspomnienie.

Do góry