reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

WITAM!!!
Spacer zaliczony ,trzeci bałwan zrobiony,troszke rece mi sie odmroziły bo Justynka myslała ,że rekawiczki sa w wózku a tu SUPREIS ,nie ma!!!:nerd::baffled::baffled::baffled:
A najważniejsze ,że Karolek szczęsliwy!!!:-):tak::tak::tak:
Bo nie ma nic piękniejszego niż UŚMIECH DZIECKA,wtedy ŚMIEJE SIĘ CAŁY ŚWIAT!!!
Mój Tomasz uciekł do pracy bedzie o 22.00:-(,nie lubie jak go nie ma!!
My siedzzimy ,Julek jeszcze lula w gondoli i kombinezonie po spacerzez.Zaraz trzeba coś pożreć i poskładać pranie:nerd:!

Chłopaki sie dalej przyjaznią ze smarami,Karol juz mniej kaszle .

EWa my też nie mamy żadnych witamin oprócz 1xdziennnie wit.d3 po 1 kropli.:baffled::baffled::baffled:
Pewnie po pół roku da mu vibovit bobas do picia jAK Karolek miał!!

WITAMY NASZĄ RÓŻOWĄ BEACIE ~TEŻ TĘSKNIŁAM ZA HELLO KITTY!!:-D:-D:-D:-D

VIURECZKA i inne dziołuszki które niechcą iść do pracy,proponuje nastepną fasoleczke .I mi bedzie razniej.
WSZYSCY BEDĄ SZCZĘŚLIWI!!!!:-):-):-):-):-);-)
No i wtedy brzuchami przez 9 mies. nie musicie sie przejmować,bo ponoć każda kobita w ciązy jest sexi!!!:-p;-):-)e
Ja też tak mam,po co sie czesać i stroić ,jak w dresie czarowicy jest wygodnie,a i tak sie nigdzie nie wychodzi!!ehhh:dry::-(

Dzisiaj rano KAROL opiekował sie bratem Julek płakał u nas na łóżku ,a on mu śpiewał przyniósł grzechotke ,opowiadał,przykrył kołdrą i sobie tak leżeli!!
Normalnie PRZESŁODKO-UROCZE TO BYŁO.
my na drugim łóżku podglądaliśmy i niemogliśmy sie na to napaczeć!!

Jeszcze coś miałam pisnąć ,ale zapomniałam!!:baffled::sorry2:

reklama
Dzisiaj u nas tak zimno ze ze spacerku nici...a szczerze to mi sie nawet nie chce:zawstydzona/y: za jakies 10 min dan wroci z pracy i koncze mu obiadek robic :tak::tak: a i taka padnieta jestem ...ide sie polozyc na 15 min po obiadku bo maly tez lula:-)

My dzisiaj też spacerek mamy zaliczony. Śnieżek prószył więc wyszliśmy na krótki spacerek. Tomcio przyodział swoje nartki... ale po chwili już miał dość i szedł tylko z kijkami w rękach :-)
Adam jak to Adam - spał. Już od jakiegoś czasu sypia tylko raz dziennie - 2-3 godzinki i to mu starcza i mi też :tak:

Ehh... męża nie ma od rana... wpadł tylko na obiadek na 40 minut i spowrotem do pracy :baffled: Jutro będzie pewnie to samo... może w środę po południe spędzi w domu, a mnie nawet nie ma kto odwiedzić, bo rodzice i teściowie pojechali na narty do Białki i tylko MMSy ślą z ośnieżonych stoków :wściekła/y::no: Też już bym chciała móc pojechać z dzieciakami na nartki...

No i myślimy już z Wojtkiem nad wakacjami... tzn. ja myślę, bo on nie ma czasu... macie może jakieś sprawdzone miejsca?? żeby było fajnie dla dzieci, tzn. plac zabaw na terenie ośrodka, dużo przestrzeni, trawki do nauki chodzenia, no i jakieś jeziorko, a może morze.... sama już nie wiem. Chciałabym pojechać gdzieś, gdzie nie będę miała problemu z dziećmi, żebyśmy mieli przed domkiem/pensjonatem/hotelem miejsce do zabawy...

Adam właśnie dobiera mi się do kabla od lapka... dobrze, że akurat tego nei wkłada do buzi :-D

Witam, ale noc , a co za dzień:-(
Jula zasnęła pieknie o 20, ale o 22 już była z nami w wyrku. Gazy znów się odzywają. A jak cwaniara śpi obok mnie to o dziwo śpi po 4 h bez przerwy. W dzień nadal yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i już mnie krew zalewa bo nie wiem o co jej chodzi:wściekła/y:
Ja dziś w pracy do 13, a Julka z tatusiem. Marek dzwonil co 30 min i pytał co i jak ma robić.
Ja tez czuje sie brzydka, gruba, obwisła i nie mam weny zeby cos z tym zrobic.

Unikam zbliżeń, normalnie nie chce mi sie bo jestem zmęczona.:zawstydzona/y:

zmykam, Jula woła yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:wściekła/y:

Cześć :))
Patra ja Cię nie chce dołować ale Gwarków to nie ciekawa okolica ale za to jak będe już mieszkać tam to będe Cię zapraszać do siebie na kawke bo mieszkam w cudnej okolicy (pola, lasy i ptaków śpiew) :)) ;))

Beata26 a może mała się nudzi i dlatego tak stęka? ;) Nasz Jaś też tak miał a teraz całymi dniami się turla po ziemi i hmmm chyba przynosi mu to radość :))

Ada Ty pisałaś na którymś wątku o tym że nie masz jak Kacpra ubrać bo płacze. Też tak miałam i jego lęk ?! pokonałam ubierając go na siedząco w przy lustrze :D :) on widzi siebie, mnie co ja robie no i jeszcze się wygłupiamy przy tym... może spróbuj ?

Ewa ja też właśnie szukam miejsca na wakacje na której jade z dzieciakami i z moją mamą no i też szukam ... najlepiej gdzieś nad morze ... wiecie coś może na ten temat Dziewczyny (tylko ceny w miare przystępne) ;D

Justysia tak tak ciąża to fajna sprawa bo do pracy nie trzeba wracać ale uwierzcie mi dziewczyny jak ja Wam zazdrosze. Możecie wyjść z domu odpocząć od dzieciaczków (może jestem wyrodna ale czasami lubie spedzić 5/6godz bez Jasia np z książką z angielskiego) ;D;))

A wracając do mnie i mojej sytuacji to nie jest ani gorzj ani lepiej ... ;/ jedynie co mnie bardzo niepokoi to ciągły ból brzucha :(( nie jest twardy ale boli ... A ja głupia codziennie odkłądam wizyte u lekarza ;/;/;

Aaaa i wszystkie jesteśmy cudne, piękne, mam zgrabne piersi i tyłki :)) ;)) więc dziewczyny uszy do góry ;D piersi do góry (dobry stanik) i machamy tyłkami :D;))
Aaaa i nie zapomnijcie żeby troszke malnąć oczy ;)

Dzisiaj mam wene i prosze ;D piszcie dużo :)) ;))

Buziaki ;*

Alusia z tym bólem brzucha to biegnij czym prędzej do lekarza. Może to i nic, ale lepiej się uspokoić niż do końca życia wyrzucać sobie, że się coś zaniedbało. Poza tym nikt inny nie czuje tego, co Ty i tylko Ty odpowiadasz za życie Maleństwa. Mnie też w ciąży rozbolał brzuch poszłam od razu na drugi dzień do lekarza. Dzięki temu Michałek urodził się zdrowy i w terminie. Lekarka mi powiedziała, że gdybym nie przyszła to kto wie. Miałam założony pesar, bo ten ból to były przedwczesne skurcze i skracająca się szyjka. Lepiej dmuchać na zimne. Ja bym w domu nie usiedziała, bez pójścia do lekarza, gdyby mnie brzuch w ciąży bolał. No, ale wybór należy do Ciebie.

WITAM WIECZOREM
Wlasnie sobie zerkam na M jak milosc hehehe ;-)
alusia -dziekuje za rade tylko wlasciwe to mam jedno duze lustro na przed pokoju tylko tam nie mialabym jak go ubrac, ale moze jakos sproboje,
Co do wygladu heh mi sie moje piersi n.p podobaja zawsze mi sie podobaly sa w sam raz mam rozmiar C80. Mojemu Michalowi tez sie podobaja, najgorsze sa te nogi i tylek.......

Beata - kup malej Vibrucol
Apteka online - Viburcol N Czopki * 12 - Medest

nam polecil lekarz, poczytaj sobie.

Alusia - jo-anna ma racje musisz isc do lekarza, ja musialam wlasnie przez takie napinanie brac cala ciazke leki, na poczatku duphaston potem od 16 t.c do 35 fenoterol i no spe, tez skaracala mi sie szyjka i napinal brzuch,lec chodzby jutro na izbe,powiedz ze na wizyte sie nie doczekasz a masz male dziecko, i moglas je zostawic tylko na chwile.

dziewczyny co tu tak pusto, nie zostawiajcie mnie samej bo pojde z nudow do lodowki, i sie bede obzerac na noc, :-pbo glodna jestem coś\

co do wakacji ja kiedys z moim m bylismy w ustroniu w bardzo fajnym pensjonacie placilismy 35zl za pokoj 2os, tzn od osoby, i ztego co wiem to dzieci do 3 lat maja za darmo.
jest tam tez kuchnia, do tego fajny ogrod i dzieciom rozkladaja basen, moze troche daleko do centrum ustronia bo spacerkiem jakies 20min, najlepiej autem jechac, mozna jechac sobie na czantorie itd
Adam Pokoje Gościnne , pokoje gościnne w Ustroniu , Ustroń , Wisła , noclegi , turystyka , sport , wypoczynek , sylwester , cisza , spokój , noclegi , pokoje , tanie pokoje , ustroń , ogród , parking , blisko rzeki wisły , pokoje gościnne w ustroniu tu zostawiam link potem jeszcze poszukam do takiego fajnego pensjonatu w wisle gdzie kiedys tez bylam;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry