reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Moji bracia i moj M tak samo, ja w mikulczycach,
a na poczatku ciazy jeszcze lezalam na janika 3 tyg, do 20 grudnia a od 1 stycznia 2009 przeniesli ten szpital i urodzilam juz wnowo wyremontowanym a Ty mieszkalas kiedys w Zabrzu ??

czyli:tak:m teraz u mamy w okolicach kosciola sw franciszka (boczna skargi)
a bede mieszkala za niedlugo nie daleko poczty przy kalinowej.
ide spac dobranoc

Hej!
My juz od godzinki nie spimy. Dzisiejsza noc tez nie najlepsza:-( W zwiazku z tym pisac mi sie nie chce:-(A to u mnie nowosc:confused:Zawsze dotad mi sie chciało.

Dzis mamy w planach zabierac sie za robienie kartek dla babć. Zobaczymy czy sie uda:tak:. Mam nadzieje, ze tak, choc jeszcze pomysłu nie mam na te kartki:-(

Wczoraj wywołałam u fotografa troche zdjec Zosi, zeby miec w wersji papierowej no i babciom wysłac:tak:. Aparat kupilismy juz 3 lata temu i jeszcze nie wywoływalismy zdjec nim robionych! Jestem pozytywnie zaskoczona-wygladaja o niebo lepiej iz na monitorze!:tak:

Zmykamy sie ubrac. Pa, pa, cioteczki!

I ja się melduję :-)

Noc ok. Młody spał do 6:30 - pobudka na mleko, ale później już spania nie było, ale poleżał w łóżeczku z zabawkami, więc jeszcze troszkę dospaliśmy :tak:

Dzisiaj kolejny dzień bez męża... chociaż jeszcze nie wiem czy ma korepetycje czy nie... ale obiadek mam wczorajszy więc laba!!

reklama
Do góry