reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Cześć Kobietki!
Ja tylko na chwileczkę. Nadrobiłam Was, ale czasu już mi brakło;-)
Mam jedno pytanko.
Czy ktoś wie co się dzieje z BeatąZ!!!???? Strasznie dawno jej tu nie widziałam, a przed chwilą przez przypadek weszłam na jej profil na naszej klasie. Miała tam śliczne zdjęcia Marisski i nie tylko. I wszystkie wykasowała:baffled::confused: Strasznie się zmartwiłam....
Beatko odezwij się!

reklama
Olcia, teraz to i ja się zmartwiłam, wiem,że Beatka pojechała do Polski na święta, a potem nam napisała,że mężuś wrócił do Angli a ona sama w Polsce została z Marisską, a co dalej to nie wiem.
Beatko jeśli nas czytasz odezwij się tylko,że wszytsko jest ok. PL
ISSSS

willsonka, moja Jula waży 6460 i ma 65cm, wchodzi w 62, 68. Jest drobna i nikt jej nie daje tyle ile ma faktycznie, a za 6 dni skonczy 6 mcy.
mamy słodkie filigranowe dzieciaczki:-D

dzięki za nazwy programów, ściągnę któryś i spróbuję, może mi coś fajnego wyjdzie:-)

Jula cały dzień wkurzająca. Jęczy i marudzu, chce na ręce, ale na nich też marudzi. Spała do 10:30, potem od 12:30-15, teraz zjadła i marudzi. To jej yyyyyyyyyyyy doprowadza mnie do szału:wściekła/y: Nie wiem czy to ząbki czy nie , czy taki głupi etap jakiś przechodzi. Dziąsełka ma normalne, więc już sama nie wiem, a marudna jest ok 5 dni. Do tego wciąż wodniste, śluzowate kupki. Odstawiłam jej dziś soczki, bo może to po nich już głupia normalnie jestem

M na wykładach do 19, a my same w domku. Na spacer na pewno nie pojdziemy bo choc jest -5, to wiatr tak silny wieje że potęguje temp chyba do -12 brrrrrrrrrrrr

Zmykam, bo mała robi aferę. Papa do później, miłej niedzieli kobitki:-)

Beatko-Nasze córcie są z tego samego dnia jak Ci pisałam 22 lipca. No moja tam pare godzinek starsza bo zaraz po północy urodzona ale to nie ma znaczenia.:-D

Beatko-Nasze córcie są z tego samego dnia jak Ci pisałam 22 lipca. No moja tam pare godzinek starsza bo zaraz po północy urodzona ale to nie ma znaczenia.:-D

Moj synek tez z 22.07 :tak::tak::-):-)
ale chyba najmlodszy bo urodzony o 22:54
:tak::tak:

No i nie wiedzialam ze macie sie na nasza klasa!! Tez chce:-):-)
Moje dane to Agnieszka Kosizen München...w wyszukiwarce wystarczy wpisac KOSIZEN i bedzie tam tylko moja rodzinka

Ostatnia edycja:
witam wieczorem,
BEATKO - ODEZWIJ SIĘ DO NAS!!!

Dziś wkoncu zabralam malego na spacer przeciez nie bede go kisic w domu, ale tak mrozno bylo,ze wytrzymalismy ledwo 2h, poza tym nuuuda, zaraz mamy zamaiar obejrzec jakiś film moj Michal wybrał jakis slaski, bo niby jakiemus tam koledze z pracy bardzo się podoba.. tylko,że on ma 60 lat a my 20 ;-)no ale zobaczymy..

Alicja - jak zadecydowalas?? i czy masz juz jakies dowody?????

ale dzis tu pusto,\\
Maylah moj Kacper ma tyle co Twoj Filipek 8,5kg i ok,76cm. Jutro idziemy na kontrole do pediatry po chorobie, już jest ok, no ale lepiej sprawdzić,

reklama
Do góry