reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Cześć Kobietki!
Ja tylko na chwileczkę. Nadrobiłam Was, ale czasu już mi brakło;-)
Mam jedno pytanko.
Czy ktoś wie co się dzieje z BeatąZ!!!???? Strasznie dawno jej tu nie widziałam, a przed chwilą przez przypadek weszłam na jej profil na naszej klasie. Miała tam śliczne zdjęcia Marisski i nie tylko. I wszystkie wykasowała:baffled::confused: Strasznie się zmartwiłam....
Beatko odezwij się!

reklama
Olcia, teraz to i ja się zmartwiłam, wiem,że Beatka pojechała do Polski na święta, a potem nam napisała,że mężuś wrócił do Angli a ona sama w Polsce została z Marisską, a co dalej to nie wiem.
Beatko jeśli nas czytasz odezwij się tylko,że wszytsko jest ok. PL
ISSSS

willsonka, moja Jula waży 6460 i ma 65cm, wchodzi w 62, 68. Jest drobna i nikt jej nie daje tyle ile ma faktycznie, a za 6 dni skonczy 6 mcy.
mamy słodkie filigranowe dzieciaczki:-D

dzięki za nazwy programów, ściągnę któryś i spróbuję, może mi coś fajnego wyjdzie:-)

Jula cały dzień wkurzająca. Jęczy i marudzu, chce na ręce, ale na nich też marudzi. Spała do 10:30, potem od 12:30-15, teraz zjadła i marudzi. To jej yyyyyyyyyyyy doprowadza mnie do szału:wściekła/y: Nie wiem czy to ząbki czy nie , czy taki głupi etap jakiś przechodzi. Dziąsełka ma normalne, więc już sama nie wiem, a marudna jest ok 5 dni. Do tego wciąż wodniste, śluzowate kupki. Odstawiłam jej dziś soczki, bo może to po nich już głupia normalnie jestem

M na wykładach do 19, a my same w domku. Na spacer na pewno nie pojdziemy bo choc jest -5, to wiatr tak silny wieje że potęguje temp chyba do -12 brrrrrrrrrrrr

Zmykam, bo mała robi aferę. Papa do później, miłej niedzieli kobitki:-)

Beatko-Nasze córcie są z tego samego dnia jak Ci pisałam 22 lipca. No moja tam pare godzinek starsza bo zaraz po północy urodzona ale to nie ma znaczenia.:-D

Beatko-Nasze córcie są z tego samego dnia jak Ci pisałam 22 lipca. No moja tam pare godzinek starsza bo zaraz po północy urodzona ale to nie ma znaczenia.:-D

Moj synek tez z 22.07 :tak::tak::-):-)
ale chyba najmlodszy bo urodzony o 22:54
:tak::tak:

No i nie wiedzialam ze macie sie na nasza klasa!! Tez chce:-):-)
Moje dane to Agnieszka Kosizen München...w wyszukiwarce wystarczy wpisac KOSIZEN i bedzie tam tylko moja rodzinka

Ostatnia edycja:
witam wieczorem,
BEATKO - ODEZWIJ SIĘ DO NAS!!!

Dziś wkoncu zabralam malego na spacer przeciez nie bede go kisic w domu, ale tak mrozno bylo,ze wytrzymalismy ledwo 2h, poza tym nuuuda, zaraz mamy zamaiar obejrzec jakiś film moj Michal wybrał jakis slaski, bo niby jakiemus tam koledze z pracy bardzo się podoba.. tylko,że on ma 60 lat a my 20 ;-)no ale zobaczymy..

Alicja - jak zadecydowalas?? i czy masz juz jakies dowody?????

ale dzis tu pusto,\\
Maylah moj Kacper ma tyle co Twoj Filipek 8,5kg i ok,76cm. Jutro idziemy na kontrole do pediatry po chorobie, już jest ok, no ale lepiej sprawdzić,

reklama
Do góry