reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Aduś powodzonka jutro u lekarza, i zdrówka dla Was, niech Was juz nic nie bierze.
Ciekawe jaki to film? Ja przez sentyment, bo mieszkalam tam prawie 13 lat, lubię wszystko , co śląskie, hehehe:happy2::happy2:

reklama
Maylah ten film nazywa Byzuch;-)

Dzięki, hmmm ale nie słyszałam o nim, może kiedyś obejrze, powiesz potem czy ciekawy:-p
A przypomniało mi się, wczoraj na chrzcinach mojej chrzśniaczki, moja teściowa mnie rozwaliła, bo stwierdziła
1. Że Filip ma wzmożone napięcie nerwowe bo jak go wzięła na ręce ( tylko raz przez 8 godzin) to mały tak szeroko ręce otwarł
2. muszę go rehabilitować na jakiś wałkach:baffled: w ogóle nie wiem po co
3. na pewno późno zacznie siadać, bo jest ciężki
O tym napięciu coś jej świta , bo jeden z jej wnuków to wcześniak z 7 m-ca to miał, ale on miał ciągle piąstki zaciśnięte i nie chwytał nic do rączek,
Ehhhh jedym uchem wpuściłam, drugim wypuściłam, dobrze że widzę ją średnio raz na m-c, bo te jej mądrąści mnie rozwaliły:dry:

mi tez jedna ciotka powiedziala,ze moj kacper to wszystko bedzie robil wolniej bo to taki klusek..
mam to gdzies wcale go nie przekarmiam, nie je jakos duzo on nawet 150ml mleka nie umie wypic, a przybiera dobrze nawadze od samego poczatku nawet jak byl na piersi, poza tym lekarz powiedzial ze bardzo ladnie przybiera i nie jest wcale "za duzy" idzie zawszzze w siatce centylwej na 75,wiec sa dzieci wieksze od niego. Poza tym jest bardzo ruchliwy.

Jej dziewczyny...patrzylam na wasze profile na nk! Przepiekne macie malenstwa i same super laski jestescie...pelna podziwu jestem :tak::tak:

ale milej wiedziec z kim sie pisze (jak sie wyglada):tak::tak:

Narazie nic nie zdecydowałam .... narazie ciesze się bo dzisiaj poczułam pierwsze ruchy ;)) ;)) ogólnie póki co żyje z moim S w dwóch innych światach...
Powiedziałam mu że już nas stracił i że nic nie da się odbudować ... Narazie chodzi struty i ciągle bierze i bawi się z Jasiem więc ja mam spokoj ...

no ja sobie Ciebie inaczej wyobrazalam, tzn po tej miniaturce ktorą masz w avatarze, ale stwierdzam,że bardzo ładna z Ciebie kobieta ;-)aa przy okazji zapytam z tego co slyszalam maluszki rodzą się z niebieskimi oczami kiedy u Twojego synka zmienil sie kolor? bo ma takie ciemne wyrazne oczkaL:) mojemu juz na pewno sie nie zmienią bo u nas wszyscy maja niebieskie;-)

o alusia gratulacje w nastepnej ciazy zawsze sie wczesniej czuje niz w 1. zazdroszcze Ci tego uczucia, ale jeszcze nie teraz..
aa powiedzialas M czemu Was stracił? i jak zeragowal? i znalazlas cos?

no ja sobie Ciebie inaczej wyobrazalam, tzn po tej miniaturce ktorą masz w avatarze, ale stwierdzam,że bardzo ładna z Ciebie kobieta ;-)aa przy okazji zapytam z tego co slyszalam maluszki rodzą się z niebieskimi oczami kiedy u Twojego synka zmienil sie kolor? bo ma takie ciemne wyrazne oczkaL:) mojemu juz na pewno sie nie zmienią bo u nas wszyscy maja niebieskie;-)

Nie napisalas do kogo ta wiadomosc ale jak do mnie to dziekuje i maly tez urodzil sie z niebieskimi ciemnymi a teraz ma brazowe....jakos w 2 miesiacu zaczely mu sie zmieniac :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny moja babcia mówiła ,że KAROL bedzie miał problemy ze wszystkim bo dobrze wyglądał a był tylko na cycu,wiec nie miał nadwagi.Warzył dobrze.
Mówiła on to bedzie mial problemy z chodzeniem ,ja nic sie nie odzywałam bo szkoda słów.A Karolek zaczął chodzić jak skończył 9,5mies. i wtedy też pojawił sie pierwszy ząbek.
Teraz ma 3 latka i warzy niespełna 15 kg i 95cm zdajsie ma wzrostu.
Niesłuchajcie żadnych babek ,ciotek,sąsiadek itp.

ada Dziecią OCZKA PIGMENT na stałe ppowinien sie zmienić do roku czasu.Ale bywa ,że wczesniej,
Karolek długo miał ciemno niebieskie,a JULA już po 2 mies. zjasniał!!

ALA tak trzymaj miej wszystko w d...!!
I odpoczywaj, DUUUUUUŻŻŻŻOOOO!!!

Do góry