olcia i makro, ja zostawiłam rozpiskę teściowej, ale pomimo, że prosilam obiad o 14, to dała o 13:15 bo akurat sie mała obudziła. Potem Jula ma pory karmienia zaburzone i w gruncie rzeczy usneła o 19, wstała o 21 i do 23 wariowała. Ja jej zwracam uwage i będę to robić jeśli coś będzie robiła po swojemu. Teraz w tym tyg M ma na popołudnie więc ja będę chodzić do pracy od 9-13 a potem z małą posiedzę. Babcia mi w tym tyg raczej nie będzie potrzebna
A dziś zostawiłam Julkę z tatą moim, bo M był na wykładach. Po 10 min miałam tel że mała mnie szukała wzrokiem, nie znalazła i beczy jak opętana. Biegłam do domu jak szalona, a jak wrociłam to Jula spała
a ja mało co bym nóg nie połamała na tej ślizgawicy
No i spacerek też dziś zaliczony, choć było -10, to 30min na dworku mała pospała.
AsiaJan pamiętamy Ciebie i Twoją Hanulkę:-)
Justysia i Alusia (ładny brzusio) musicie się mniej stresować kochane, myśleć o dzieciach a nie o teściach i mężach dupkach (sorki Alusia
).
dziuuula nie wpadłabym na to żeby zakładać bodziaka na rajstopki
adddaaa ja Julkę z tatusiem nie raz zostawiałam, wiem że sobie radzi, ale jak ja jestem to jak tylko mała płacze to mi ją daje. Cwaniak jeden.
Agnieszka czekam na zdjęcie Twoich firanek, ja sama jak już kiedyś będę mieć swoje mieszkanie chcę urządzić w nowoczesny sposób. A nie tak jak teraz jakies firany lipne bo mieszkam na stancji i szkoda mi kasy wydawać na wystrój, skoro nie wiem jakie kiedyś będę mieć okna. A M mówi kup, kup, a nie marudzisz że masz brzydkie firanki. I jestem w kropce
Wszystkim maluszkom WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI MINI URODZINEK:-):-):-)
A dziś jaka akcja w domku
na osiedlu jakaś awaria była i prądu nie było 2 h. A moja mała akurat kupke zrobiła. Przebierałam ją przy świecach
żeby było śmieszniej to przy świeczniku który dała mi 2 pt teściowa, a tak mi się nie podoba, wsiurski jest. Ale za to przydatny
więc dziś zadzwoniłam i jej podziękowałam , w końcu dzięki jej świecom mogłam pupcie małej dokładnie wytrzeć
my konczymy 6 mcy za 6 dni. Rany jak ten czas leci, szok.
Zmykam się połozyć spać bo mała własnie po wariacjach usnęła, trzeba korzystać
dobrej nocki:-)