Dobry wieczorek:-)
dzisiaj samopoczucie trochę lepsze z wieczora więc zasiadłam do kompa... generalnie moje mdłości atakują z nienacka i tak samo odpuszczają... ale potrafią zmasakrować... widzę że wogóle na forum okres ciężkich przepraw z mdlościami i frekwencja ogólnie średnia .... ale wszystkim nam minie i wrócimy do formy
Słonce1 witaj i wszystkiego dobrego;-)
MamusiuM jak najbardziej popieram listę lipcówek .... super, będziemy miały wszystko w jednym miejscu, kto, co, kiedy i jak;-) kto wpisuje i do kogo pisac?...
Izabell czas pokaże czy mialaś racje.. jesli to ruchy to teraz powinny sie powtarzać coraz częściej... ach.....
Magdusia piekny bębenek, u mnie wyskakuje głownie wieczorami i czuje sie tak jakbym miała mego wzdęcia... taki napęczniały..... a wczoraj z pracy z rozpiętą spódnica z pracy wracałam tak mi wywaliło, choć cały dzień bez problemu w niej spędziłam, żadnych ucisków nic... a popołudniu bach...
Monia gratuluje badań ale zostajesz z nami na lipcówkach prawda?...;-)
Anyżówko ja używam foliku....
Sam ja tez kobieta pracująca, czasami mam dość ale nie chce sie leniwić, choć nie ukrywam odliczam dni do świąt i potem troche wolnego... najbardziej mnie wkurza tłok w komunikacji miejskiej, to jedyny mankament.. tłok, ludzie, prychania, kasłanie itd itp....... a samochodem mi sie nie opłaca jeździć, jechałabym 3 razy dłuzej a dwa razy to napewno....
E-mamo coś wiem o luteinie podjęzykowej... ochydztwo....... a w połączeniu z mdlosciami wogóle tragedia.... ja biore po 2 tabl rano i wieczorem....
Goteczko jeszcze raz gratulacje, bardzo sie ciesze że z dzidzią wszystko ok
To tle dziewczynki, nie zagladam codziennie bo wiadomo - są lepsze i gorsze dni, wczoraj jak przysnełam na moment o 18,30 tak wstałam po 21 no i wiadomo.. siusiu paciorek i spać.... i tak w kólko najlepiej....;-)
miłego wieczoru