reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

justysia SKLEROZA!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BEATKO to chyba sie tak nazywa:tak::tak::tak::tak::rofl2:
my po kapileli ,pijemy soczek, a starszy sie teraz odmacza pospal 2 godz.to teraz bedzie szał:cool::rofl2::rofl2::rofl2:
A JULA do bujaczka i lulu pewnie:cool:.

ADAA mi tylko zostałopolowe gyrosa,ale dzis piatek i miesa niie jemy.Ale mam twarozek z cebulka i paste z makreli.:cool:
Musiałabym cos upiec jak ta chrzestna ma przyjechac julka, a za tydz chrzestny Karola i jego urodziny i meza!!
JUZ mysle co wymyslić!!!

reklama
my też ogolnie wpiatek miesa nie jemy ale nie mialam dziś co wymyśleć i robilam na szybko ;-)ide po kawaalek jabłecznika ":) nie ma to jak mama cukiernik zawsze w domu coś słodkiego tylko dupa rosnie:zawstydzona/y:

kamlotka michalki:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D uwielbiam......
kurcze w tv tylko harry potter leci:wściekła/y: nic bede musiala poszukac jakiegos filmu na necie....mama nadz ze znajde jakis dobrej jakosci.

JAAAA TEŻ JESTEM GUPIA ZA MICHAŁKAMI :tak::tak::tak::tak:
ALE POWEDZCIE ,ŻE KIEDYŚ BYŁY LEPSZE!!!!:tak::tak::tak::tak::nerd:

A LECI HOROR NA JEDYNCE O 23.00 GDZIES .POD TYTUŁEM ,PRZEKLĘTA!!!
OGLADA KTÓRAS ZE MNĄ ???!!:cool::cool:

Ostatnia edycja:
BeataZ Masz jakąś specjalną strone do oglądania filmów? Bo ja oglądam na FILMS ONLINE ale tam ogląda się z przerwami bo jednorazowo całego obejrzec nie można

my też ogolnie wpiatek miesa nie jemy ale nie mialam dziś co wymyśleć i robilam na szybko ;-)ide po kawaalek jabłecznika ":) nie ma to jak mama cukiernik zawsze w domu coś słodkiego tylko dupa rosnie:zawstydzona/y:

OJ ,ADUŚ mnie tez gubi słodkie!!
Właśnie po KARLKU ,przynosili czekolady ,a ja je połykałam .No i sie przytyło!!
Teraz próbuje sie pozbyc tego ,tylko ciezko ,oj cięzko!!!
Na wiosne kupuje rolki i heeeeeeeeeeeja!!!:rofl2::rofl2::rofl2::-p

kamlotka, ja też na tej stronce oglądam, najbardziej mnie wkurza, jak rozłącza, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moj M. coś tam robi w necie, rozlacza i włącza i można oglądac dalej, ale dokładnie nie wiem
A ja uwielbiam te mikołajki nadziewane, takie małe, wiecie które na wiosnę, są takie zajaczki, mniaaaaaaaaam:laugh2::laugh2:

Kamlotka ja ogladam na Watch Movies Online For Free Full Movie Downloads
obejrzec mozna w calosci, czasem sa kiepskie kopie, no ale ja nie narzekam:-) ogladam co daja. tylko pare razy zdarzylo mi sie ze nie moglam obejrzec calego bo odtwarzany byl w jakim glupim playerze.
Justys racja kiedys byly lepsze....michalki oczywiscie:-) na horror sie nie skusze:no: po pierwsze boje sie ogladac horrorow bez meza obok a po drugie jedynka mi nie dziala:wściekła/y:

Jak byłam mała to uwielbialam michałki a teraz to już nie jest to samo, są jakby robione z wyrobu czekoladopodobnego bynajmniej taki posmak pozostaje... najlepsze są te w srebno-niebieskim pazłotku

reklama
Kamlotka ja ogladam na Watch Movies Online For Free Full Movie Downloads
obejrzec mozna w calosci, czasem sa kiepskie kopie, no ale ja nie narzekam:-) ogladam co daja. tylko pare razy zdarzylo mi sie ze nie moglam obejrzec calego bo odtwarzany byl w jakim glupim playerze.
Justys racja kiedys byly lepsze....michalki oczywiscie:-) na horror sie nie skusze:no: po pierwsze boje sie ogladac horrorow bez meza obok a po drugie jedynka mi nie dziala:wściekła/y:

A te filmy są po polsku? Beatka a Ty w Polsce jesteś? Bo ja to mam skleroze i nie wiem:eek:

Do góry