justysia85
Fanka BB :)
dobranoc KOBIETKI!!!!
KOLOROWYCH WAM ŻYCZE!!!!
STRAŻ NOCNA DZIŚ STRAJKUJE!!!
A RACZEJ MĄŻ STRAŻY!!!
;-);-);-)
KOLOROWYCH WAM ŻYCZE!!!!
STRAŻ NOCNA DZIŚ STRAJKUJE!!!
A RACZEJ MĄŻ STRAŻY!!!
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straż dopiero zaczyna nocna zmianę he he he!O ja nie strajkuje, tylko dziecie usypiam![]()
ja bym proponowała pogadać z jakimś prawnikiem bo nie wiem czy będąc na urlopie możesz złożyć wniosek o zmniejszenie etatu, czy dopiero jak wrócisz z urlopu, no chyba, ze składałaś wniosek o zmniejszenie etatu ad dnia zakończenia urlopu, a co do wypowiedzenia to też chyba będąc na L4 i na urlopie to nie mogą ci go chyba wręczyć, ale pewna na 100% nie jestem.z tego co wiem (nie jestem tego 100% pewna)w ciagu roku od powrotu do pracy w kazdej chwili mozesz zlozyc wniosek o zmniejszenie etatu. Nawet gdybys wrocila po macierzynskim na np. 2 miesiace do pracy to po tych dwoch miesiacach mozesz poprosic o zmniejszenie etatu, wiec argumentacja prezesa ze jestes teraz na urlopie jest smieszna. mam tylko nadzieje ze nie podpisalas dzisiaj zadnego wypowiedzenia. pogodaj z prawnikiem dokladnie co i jak. i powodzenia zycze.
z tą opłatą to jest chyba tak, że płaci się to raz na jakiś czas, oni chyba naliczają raz na miesiąc czy nawet raz na dwa miesiące, ja nie wystawiam, ale wiem że mój M wystawia i nie płaci się od razu tylko później.KOBITKI mam pytanie ?!!
Jak sie wystawia przedmiot na allegro to jest tam groszowa opłata, i jak to się płaci.????...
Szukam ,szukam i nie moge znaleść!!Jakaś nie kumata jestem!!![]()
No i się melduje!!
Mały obudził sie w nocy i neicgcial spać cieżko go było ululać,pózniej obudził sie drugi raz miał gorące czułku ,dałam mu czopka i herbatki ,bo niby pić mu sie chciało,ale pomlaskał i tyle.
...
A w nocy stękał,kwilił,machał niee wiem o co kaman??!!
Ja też mam wrażenie ,że księżyc działa na maluchy.
![]()