reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam z ranka.
Normalnie wizja zakupów dała mi taki nastrój wspaniały dzisiaj, pomimo 5 godz. snu i marnej pogody
Życzę Wam więc spokojnego i udanego dnia:-D A my zmykamy pozbyć się zawartości konta:-D

reklama
Cześc Dziewczyny i Maluszki

Wczoraj tylko czytałam i jeszcze raz dziękuję za życzenia :-D:-D Kochane jesteście :tak:

Mała śpi to trochę luzu mam, ale pewnie tylko chwilę, poza tym pralka już przestała prac, ale poczeka :eek:

Widzę że pustki u nas, ale to zapewne tylko chwilowe :-D

maylah u nas też często są problemy z zasypianiem, np przed wczoraj zasnęła ok 22.30 :no::no: Czym starsza tym gorzej, jak była mniejsza to sama zasypiała ok 20.30 i spała do ok 3, potem do ok 6.

gabiaz Udanych zakupów.

justysia85 mąż czytał życzenia dla mnie od ciebie, otworzył oczy szeroko i zanieniemówił :szok::-D:-D Jakby co to dostałam na urodziny wielki słoik kawy, także zapraszam.

dmuchawiec witam po powrocie, córcia już wie że nie ma jak w domu :tak:

A grypskach to już nie wspomne, bo normalnie już nie wiem co o tym myślec, co to się robi? Kiedyś takich świństw nie było, czy to choroby XXI wieku???? Czy poprostu ktoś chcę zbic kasę na szczepionkach? Jeśli dobrze słyszałam to ktoś umarł z powodu powikłań poszczepiennych :no::no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
Witam z ranka.
Normalnie wizja zakupów dała mi taki nastrój wspaniały dzisiaj, pomimo 5 godz. snu i marnej pogody
Życzę Wam więc spokojnego i udanego dnia:-D A my zmykamy pozbyć się zawartości konta:-D

WCALE CI się nie dziwie!!
Ja też tak mam ,hehee.A jak nie jeste w mieście to na allegro non stop ogladam!!!heehee

A swoją drogą,że to wszstko musi koszować i do tego takie ceny są!!!:szok::szok::szok:
NIESPRA:szok:WIEDLIWE TO JEST:no::no::no::no:,ŻE JEDNI JEŻDZĄ LEKSUSAMI ,A NA DRUGICH NAWET NA ROWER NIE STAC.

I POCHWAL SIE PO POWROCIE !!!!:tak::tak::tak:

KAMILKO -hehee POZDRÓW MĘŻA!!!
A JAK TO PRZECZYTAŁ TO MOŻE CI ZATAŃCZY!!!haahaa

Ostatnia edycja:
Witam panie południową porą :-)

Jeśli chodzi o zakupy to ja mam z tym duży problem :no: chyba jestem jakaś upośledzona w tym względzie :-D Mąż zabrał Tomka do szkoły muzycznej wczoraj, a ja na prawie 2 godzinki uderzyłam z Adasiem do centrum handlowego... no i nie uwierzycie, ale najchętniej to wszystkich obkupiłabym prezentami (szczególnie dzieci), a dla siebie nic nie umiem znaleźć, wybrać, a tym bardziej kupić :eek: Dostałam od moich rodziców z okazji magisterki 1000 zł z zastrzeżeniem, że mam to wydać na siebie!!! i się rozliczyć, żeby się nie rozeszło na pierdoły czy jedzenie. Ma to być coś dla mnie i tylko dla mnie. A ja przeszłam wszystkie sklepy i nic :wściekła/y: Chyba potrzebuję jakiejś pomocy, najlepiej psychoanalityka :-p

Adaś po wczorajszym szczepieniu jakiś nie w sosie... w nocy nei mógł spać. Rano zauważyłam, że w miejscu wkłucia jest czerwona kropeczka i lekkie zgrubienie (o średnicy góra 0,5cm) może go to bolało?? ale nei spał na boku więc nei uciskał tego :confused2: zobaczymy jak będzie dziś. Na razie (odpukać) jest OK. Leży na podłodze, na kocyku i patrzy jak Tomuś bawi się wozem strażackim. Dałam mu też wczoraj znów marchewkę (Tym razem z ryżem), więc może to od tego ta nie przespana noc. Puszczał troszkę bączków, ale w normie... już sama nie wiem :no:

Miłego dzionka :-) My od jutra zaczynamy Mikołaja. Jutro u moich rodziców, a w niedzielę może pójdziemy na zorganizowanego na osiedlu Mikołaja. Tomcio już nie może się doczekać. Nie pamięta już nic z zeszłego roku, bo miał wtedy 1 rok i 4 miesiące.

Witajcie kochane, po nocce, poszłam spać 2.30 ja to chyba nienormalna jakaś jestem .
na szczęscie Filip od tej 00.04 pospał do 8 rano, a potem jeszcze do 10. Więc pewnie to jest coś za coś. Ale nie narzekam.
Dziś już ostatnia nocka bez męża , hurrrra
Adudzz z tego co ja słyszałam, to po macierzyńskim muszą Cię przyjąć na to samo stanowisko, a jak nie ma takiej możliwosci, to na to samo, z tą samą kaską co przed ciaza
Justysia, Ty to masz wesoło z Twoimi chłopakami, w ogóle Jesteście taką wesołą szczęśliwą rodzinką SUper!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Gabiaz udancyh zakuów!!!!!!! Pochwal się po powrocie:laugh2:
Ewa, ja tez ostatnio mam problem żeby kupic coś dla siebie, wszytsko dla Filipka, no chyba ze cos do domu jeszcze ewentualnie kupuję, ale wiesz te 1000 zł jak chcesz to my Ci pomożemy wydać:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
łoj , mały woła z maty, znowu czkawka
:crazy:

Oj , ale pustki dziś :-( Ciekwe jak tam Vercik czy już w samolocie i jak Robercik zniósł lot? Daj nam znać!!!!

Ostatnia edycja:
Cześc cioteczki
Dziekuje wam za słowa wsparcia i rady. W czwartek jestem umówiona z prawnikiem i dowiem się co i jak :tak::tak: Na pewno na bieżąco będę was informowała. Noc była pełna rozmyśleń co dalej.. Narazie skłaniamy się z mężem ku L4. Wezmę go zaraz po urlopie, tyle ile się da czyli nawet 182 dni, w międzyczasie będe szukała nowej pracy. Jak ją znajde to pójdę na wychowawczy, bo zawsze mogę podczas niego pracować. W tym czasie umocnie sobie pozycję w nowej pracy, zwolnie sie z tej aktualnej no i zobaczymy co dalej :eek: A jesli Prezesikowie mnie zwolnią to podam ich do sądu pracy. Sprawę mam wygraną z góry! I dodatkowo żeby uprzykrzyć im życie podam ich o dyskryminację. Ot co! :rofl2:

Tyle dobrze ze z Kacperkiem problemu nie ma. Ja caly czas przeziebiona, kicham, kaszle, katar mnie męczy. Modliłam sie zeby maly sie nie zarazil i póki co modlitwy są wysluchane. Kaper znowu do klawiatury sie pcha.
Chce wam coś przekazac :

7t8fbuuyyttttttttb ui iu ybnf7b6 n0mj vb768jmn jm

Po naszemu to oznacza "Kocham was ciotuchny" :-)

Hej dziewczyny mam pytanie mój mąż dostał swiadectwo pracy z datą 1.01 a wykonywał ja do 31.01 i tak maiał na umowie czy swiadectwo pracy moze byc wypisane miesiac wczesniej czy jest nieprawidlowo wypisane???

Oj Kacperek ciotuchny tez Cię KOCHAJĄ!!!!!
Patra myślę, ze to bardzo dobra decyzja, walcz o swoje!!!!! Ja podejrzewam,że jak im przedstawisz jakieś artykuły kodeksu prawnego, wiesz tak dokładnie powiesz który artykuł, to na pewno zmienią zadnie, ze strachu, bo zawsze możesz iść do innej telewizji i jakiegoś dziennikarza namówić, żeby o nich reportaż nakręcił, dziady jedne:crazy::crazy::crazy: Ale masz rację, lepiej sobie poszukaj nowej pracy, a w Twoim zawodzie na pewno Ci się uda!!! Życzę z całego serca!!!!

Daisy, kurka nie mam pojęcia , :sorry2:ale trochę dziwne,żeby m-c wcześniej świadectwo wypisywać, nie? A może się ktoś pomylił, zamiast luty , to styczeń wypisał

Ostatnia edycja:
reklama
bo zawsze możesz iść do innej telewizji i jakiegoś dziennikarza namówić, żeby o nich reportaż nakręcił, dziady jedne:crazy::crazy::crazy: Ale masz rację, lepiej sobie poszukaj nowej pracy, a w Twoim zawodzie na pewno Ci się uda!!! Życzę z całego serca!!!!

Z tym akurat to nie problem, bo 2 dziewczyny od nas odeszly, które teraz w TVP pracuja. A ze one maja nerwy na prezesików to z radoscia reportaz zrobia :rofl2:

daisy26 swiadectwo pracy na pewno jest zle wypisane. Moze po prostu zjedli trójke przy dacie. Tzw błąd w druku ;-)

aaa zapomniałam wrzucić swój profil na NK :-D http://nasza-klasa.pl/profile/3213939

Ostatnia edycja:
Do góry