reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Mozliwe, dzisiaj tata byl caly dzien poraz pierwszyw domu w tygodniu i maly nie chcial sie ze mna bawic tylkoz tata. A tak sie chichral przy tym, ze sama sie sialam, nawet jak zaczal plakac to tylko tata mogl go uspokoic:szok::szok:

reklama
WCZORAJ,ALE DZIĘKUJE GABIAZKU!!!

JA TEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ MALUSZKA NA MINI URODZINKI!!!

JUŻ naprawde spylam ,zamelduje sie jutro!!!
KOLOROWYCH KOCHANE!!!!

Vercik Ha,a u mnie praktycznie dziś tata pierwszy raz poza domem/
Gabiaz , czasem tak w życiu jest, że trzeba podjąć jakieś ważne decyzje, wiec trzymam kciuki, aby o były te właściwe !!! No i sto lat dla Karolinki!!! Buziaki od cioteczki/
Justynko, słodkich snów i spokojnej nocki dla wszystkich mamuś

Cześć Dziewczyny :)
Ja to Was podziwiam .... ja chodze spać o 20 no czasami po "Na Wspólnej" i wstaje ok.6 a i tak jestem wykończona ... :p może to ciąża a może lenistwo? ;)) :))

Justysia spóźnione ale bardzo szczere życzenia. Miłości , spokoju , pogody ducha i wogole czego sobie tylko życzysz :* ;) ;*

My dzisiaj mamy 5 miesięcy :)) i z tej okazji z mężem wybieramy się na 2012 a Jaś zostaje z babcią tylko nie wiem jak to będzie ale noo dam jakoś rade w tym kinie ... ;P ;)

Piszecie o problemach ze snem Waszych maluchów ja tez mialam 2 noce beznadziejne... Jasiek praktycznie nie spał ale teraz wrocilo w miare do normy bo stosuje metode 3-5-7 i nie ma noszenia :) Jaś poplacze i zasypia ... budzi się w nocy 2/3 razy więc nie jest tragicznie.

Dzisiejszym solenizantą życze dużo uśmiechu i Maluszki śpijcie swoim mamusią lepiej w nocy :)) ;)) wiem napewno że córeczka od AsiJan dzisiaj też świętuje 5 miesiecy :) więc całuje ;*

A co do mojego Jasia to straszny śmieszek ;) cały czas się śmieje, uśmiecha a jak się go głaska po brzuszku to się chichra jak szalony. A co do malenstwa to już 12tydzień więc powoli wchodze w bezpieczny II trymestr :) malenstwo mierzy jakieś 4cm i jest cudowne. Termin mam na 15czerwca. No już wiem bo niestety druga cesarka ale czego się nie robi dla dobra dziecka.

Dobra dziewczyny ja lece bo moj Mały jest głodny nooo a ja przy okazji ;))
Buziaki :) i pozdrowienia ;*

Witam po dwóch dniach przerwy. Miałam gości, potem zamówiłam w black red white rogówkę do salonu (ma dziś przyjechać), potem był kumpel męża z irlandii. Przywiózł małej pianinko....mówią w nim po angielsku i śpiewają piosenki. Mała lubi się patrzeć jak migocą światełka i sama uderza rączkami, oczywiście nieświadomie w klawisze:p

Wczoraj dałam ciała...z imprezy zostały mi chipsy paprykowe...miałam chęć i zjadłam trochę...a wieczorem mała wyła....dopiero jak dałam panadol to zasnęła. Głupia...nie pomyślałam że to ostre i dziecku może zaszkodzić....
Mąż był w poniedziałek w 3 tv...wyślę Wam linka by się pochwalić Test ciążowy online - TVS - Mój mąż mówi jak jest 1:40:-) Moja duma:)

witam się z rana,

napisałam przed chwilką mega długiego:-:)-( posta i mi go wcieło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, i już nie chce mi się pisać go jeszcze raz:no::no::no:
w związku z tym tylko się z wami przywitam i milego dzionka życzę
u nas od samego rana mokro i jakoś temp niska, zobaczymy czy pźniej się pogoda poprawi co by spacerek możnabyło zaliczyc

Witam po dwóch dniach przerwy. Miałam gości, potem zamówiłam w black red white rogówkę do salonu (ma dziś przyjechać), potem był kumpel męża z irlandii. Przywiózł małej pianinko....mówią w nim po angielsku i śpiewają piosenki. Mała lubi się patrzeć jak migocą światełka i sama uderza rączkami, oczywiście nieświadomie w klawisze:p

Wczoraj dałam ciała...z imprezy zostały mi chipsy paprykowe...miałam chęć i zjadłam trochę...a wieczorem mała wyła....dopiero jak dałam panadol to zasnęła. Głupia...nie pomyślałam że to ostre i dziecku może zaszkodzić....
Mąż był w poniedziałek w 3 tv...wyślę Wam linka by się pochwalić Test ciążowy online - TVS - Mój mąż mówi jak jest 1:40:-) Moja duma:)
Zobaczyłam , twój mąż ma bardzo sympatyczna twarz! Chyba wesoły z niego człowiek! Małgosia to chyba oczka ma tatusiowe nie wiem na pewno , bo jeszcze twoich oczek nie widziałam!

WITAM SIEI JA!!
Noc w miare ,a ja jakaś zakrecona.Pije kawe rozpuszczalna ,aby mnie w dupe kopła.Na dworze szaro,ale nie najgorzej,przynajmniej za oknem tak wyglada.Na spacer trzebaby iść.Mam sterte szmat do prasowania:szok::szok::szok:,a nastepne już sie piora w pralce!:crazy:

abudz-ja też tak mam ,napisze i sie skasuje ,albo szlak posta trafi.Normalnie mam takie nerwy ,że niepodchodzić!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ALUSIA DZIĘKUJE ZA ŻYCZONKA
I JASIOWI I WSZYSTKIEM INNYM 5 MIESIĘCZNYM MALUSZKĄ ZDRÓWKA,BO TO TERAZ DLA NICH NAJWAŻNIEJSZE,BO MIŁOŚCI TO MAJĄ ,WIĘC NIE ŻYCZE !!!

WITAM SIEI JA!!
Noc w miare ,a ja jakaś zakrecona.Pije kawe rozpuszczalna ,aby mnie w dupe kopła.Na dworze szaro,ale nie najgorzej,przynajmniej za oknem tak wyglada.Na spacer trzebaby iść.Mam sterte szmat do prasowania:szok::szok::szok:,a nastepne już sie piora w pralce!:crazy:

abudz-ja też tak mam ,napisze i sie skasuje ,albo szlak posta trafi.Normalnie mam takie nerwy ,że niepodchodzić!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ALUSIA DZIĘKUJE ZA ŻYCZONKA
I JASIOWI I WSZYSTKIEM INNYM 5 MIESIĘCZNYM MALUSZKĄ ZDRÓWKA,BO TO TERAZ DLA NICH NAJWAŻNIEJSZE,BO MIŁOŚCI TO MAJĄ ,WIĘC NIE ŻYCZE !!!

Ja wczoraj skończyłam prasować , a tu znowu pralka w ruchu , a kosz do prasowania pełny ! Skąd to się bierze!
Oj ile razy ja sobie pokasowałam , wciskam podgląd, czytam i zamykam nie publikując , a potem szukam gdzie to jest ! po prostu blondynka!

reklama
Witamy i my, niecałe dwa dni mnie nie było a tu tyle do nadrobienia :szok: No to nadrabiałam :tak: I JUŻ SKOŃCZYŁAM :tak:

Jasieńku nasz kochany dużo zdrówka dla Ciebie... i mamusi też :-D:-D I wszystkim innym też słodkości życzę :tak:

Pogoda beznadziejna, bleeee pada deszcz

A ja dzisiaj znowu rok starsza :szok: :szok: :szok: :szok: 26 lat minęło...

willsonka Możesz byc dumna z męzulka. :tak::tak::tak::tak:

niuta i justysia Ja czsami przed podglądem albo przy długim poście robie KOPIUJ także w razie wpadki jest

Ostatnia edycja:
Do góry