reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam, czy moge sie do was przyłaczyć? również jestem mamą lipcowego chłopczyka, który jest strasznym śpiochem i trochę już mi sie nudzi jak on potrafi z 4-5 godzin po spacerze przespać więc postanowiłam sie przyłaczyć do was jeżeli oczywiście zgodzicie się. a co do kuchni daisy26 to uważam że w tych kolorach fajnie wygladać bedzie przy jasnych ścianach np. białych. a no i moj synek równiez urodził sie 27.07.

reklama
witam, czy moge sie do was przyłaczyć? również jestem mamą lipcowego chłopczyka, który jest strasznym śpiochem i trochę już mi sie nudzi jak on potrafi z 4-5 godzin po spacerze przespać więc postanowiłam sie przyłaczyć do was jeżeli oczywiście zgodzicie się. a co do kuchni daisy26 to uważam że w tych kolorach fajnie wygladać bedzie przy jasnych ścianach np. białych. a no i moj synek równiez urodził sie 27.07.

witaj basienka widze ze urodzilysmy w tym samym dniu napisz cos wiecej o synusiu ile wazyl jak ma na imie itp.:-):-):-)

Daisy ja wlasnie jestem w trakcie urzadzania kuchni. TO znaczy minie jeszcze troche czasu zanim kupimy meble, ale czas sie juz rozgladac. Mam juz pewien pomysl, wlasnie na ta czarwono-czarna kuchnie. I biale sciany, i biala podloga mi sie marzy.
Slyszalam juz opinie, ze ten kolor, zwlaszcza w kuchni - gdzie przebywa sie czesto - jest meczacy.

Czekam na Wasze opinie, moze ktoras zna to z autopsji :tak:

moj synek ma na imie Oskar, urodził się spory ale naszczęście przez cesarkę, mial 57 cm i ważył 3600. no a teraz to juz spora klucha jest, dzisiaj jak go ważyłam to ma juz 7400. może przez to ze go dokarmiam modyfikowanym. a jak tam Twoja się chowa?
niestety co do kuchni to nie pomogę tzn. nie wiem jak czlowiek sie czeuje przebywajac w niej dłużej, ja na wiosnę robiłam też kuchnie ale beżowe szafki na gorze, natomiast na dole w kolorze orzecha. ostatnio widzialam w sklepie takie super bordowe szafki-takie błyszczace, natomiast czarne uchwyty i blaty, a pomiędzy tym zamiast płytek czarne szklo. a nawet jak zrobicie czerwono/czarne kuchnie i bedzie was to przytlaczalo to bedzie okazja do zmuszania facetow aby oni gotowali wiecej :), ja wychodze z zalozenia, iż mebli nie kupuje sie do konca zycia, ale napewno nie bedzie z takimi kolorami zle.

moj synek ma na imie Oskar, urodził się spory ale naszczęście przez cesarkę, mial 57 cm i ważył 3600. no a teraz to juz spora klucha jest, dzisiaj jak go ważyłam to ma juz 7400. może przez to ze go dokarmiam modyfikowanym. a jak tam Twoja się chowa?
.

Moja Aduska tez urodzila sie duza 3650g i 56cm szybko rosnie juz ponad 7000g nie miala kolek ani nie ma skazy bialkowej jest zdrowa,dokuczaja jej jedynie baczki w nocy oraz brak kupy do 2 tyg. pozdrawiam i zycze milego obcowania z ciotkami z bb:-):-):-):-):-):-):-)

dziekuje. moj tez nie miał na szczescie kolek ani skazy. na brak kupy u Oskarka nie nazekam, codziennie jak lezy w lezaczku to widze tylko jak mu brwi czerwienieja i zaraz mam niespodziankę do przebrania. juz uciekam i milego dzionka zycze wam wszystkim

Dziewczyny mam pytanie zupelnie z innej beczki :-D

Czy ktoras z Was ma kuchnie w kolorze czerwonym/czarnym? Jesli tak to czy jest praktyczna? Czy wzroku nie meczy? Czy przyjemnie spedza sie w takiej kuchni czas?

Wdzieczna bede za odp :tak:

Kuchnia w takich kolorach to super sprawa :-) Ja akurat nie mam takiej kuchni, ale znajmomi maja. Wazne jest aby kuchnia byla widna i duza , bo jak jest ciemne i male pomieszczenie to takie meble przytlaczaja i robi sie ciemnica. No , ale zawsze mozna zrobic duzo roznych swiatelek, podswietlen itd :-) Z mojego doswiadzenia jesli chodzi o ciemne blaty i meble (ciemny brz co wyglada jak czarny) wszystko na nich widac i ze szmata trzeba chodzic codzienie, a nawet 2 x dziennie. No, ale cos za cos :-) :-)

witaj Basienka w naszym gronie. Oczywiście miło będzie Cię gościć, chociaż jak będziesz pisała o tym, ze Ci się nudzi bo mały za duzo spi to mozesz narazic się na lincz...np. z mojej strony:p...my właśnie wróciliśmy ze szczepienia. Nawet nie było duzo płaczu. Zapodałam małemu czopek przeciwbólowy, nakarmiłam i śpi...mam nadzieje, że bedzie dobrze. Waży 6500 i ma 72 cm...no nie jest źle uwzgledniając wagę urodzeniową 2470 i 52 cm i fakt, że jest tylko na piersi. On tyje a ja chudne. wcxzoraj ważyłam 50 kg...jak tak dalej pójdzie to zaczne kamienie nosić w kieszeniach.
Co do kuchni...hmmm wszystko zależy jaką dużą masz kuchnie. Przy małej czarny może przytłaczać. No i fronty, matowe czy z połyskiem. Z połyskiem mogą ciekawie wyglądać i odbijać kolory więc ok, ale te małe łapki poodbijane na drzwiczkach:)..ja planuje wymiane mebli w kuchni w przyszłym roku...po 10 katach chyba nalezy mi się mała zmiana.

reklama
Do góry