reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
witam sie i ja. Wybrałam sie z małżonem do sklepu kupic sobie buty...oczywiście nie kupiłam bo wszystkie sa za szerokie!...będę chodziła w adidasach:(...mały spi juz 3 h ale z przerwami na ryk. Cos mu się ostatnio porobiło i o ile wczesniej budził sie nawet po krótkiej drzemce usmiechnięty to teraz drze sie jakby go ze skóry obdzierali. Oczy zamknięte, pręży się i się drze. juz sama nie wiem co mam robić. chyba jakieś czasry bede musiała odprawić. Moje starsze chłopaki pojechali na trening a ja mam chwile na kompa i zbożówke. Na dworze taka paskudna pogoda, ze już drugi dzień jesteśmy uwięzieni i ze spacerku nici...smutno że to już zima idzie. Kolejne piękne i słoneczne letnie dni będę spędzała juz w pracy :(...oj szkoda, ze macierzyński nie trwa 3 lata:)

Wpadlam sie 'pochwalic' ze to tylko ciezsze zapalenie pechcerza. Dostalam antybiotyk (co juz mnie mniej cieszy ale co zrobic) i ma szybko przejsc, ale juz sie czuje o niebo lepiej niz wczoraj... Bo to byla mala masakra :-) Dziekuje za kciuczki.

fela_76 moj maly tez tak dzisiaj ma. Lekko sie budzi i jakby go ze skory obdzierali, ale doszlam do wniosku ze on chyba chce przespac ten caly pochmurny dzien, bo oczka z kazdym razie takie malusienkie ma :-) I minutke go ponosze a on spi dalej... Pozatym strasznie czesto chce dzisiaj spac, przespal chyba 3/4 dnia, chwile sie pobawi poje i zasypia. Ciekawe co w nocy bedzie :confused2:

u nas to samo, mala prawie caly dzien przespala, az sie boje nocki:shocked2:
za chwile bedzie kapiel tak po 19, w polsce po 20:-) no i butla i spac. mam nadz ze bedzie kolejna ladna przespana noc.
ja mam chwilke relaksu, mialam wyjsc do kina ale kolezanka sie rozmyslila wiec nici z planow:wściekła/y: wiec maz siedzi z mala w jednym pokoju a mamusia w sypialni z laptopkiem:-D
nie wiem co jeszcze mialam napisac:sorry::-p
milego wieczoru....

WIATAM SIE PO NIEDZIELI!!
Wczoraj młody sie wyspał w dzień,a w nocy sobie chcił urządzać ploteczki!!
U nas pada i wogóle ponuro za oknem.Mąż mi uciekł na 12.00do pracy no cóż ktoś robić musi,nic za darmo :no:ma,a skoda!!;-)

Wczoraj miałąm jakiegoś doła,chyba przed dzisiejszymi urodzinami,bo musze wam powiedzieć ,że właśnie dziś SKOŃCZYŁAM 24 LATA :szok:!!!

Wiem,ze to nie 40 ,ale ten czas tak nie ubłagalnie leci ,że szok.Karolek niedawno sie urodził a tu zaraz trzy świeczki na torcie będzie dmuchał:-(.Chciałbym tak czas zatrzymacie ,aby zawsze byli tacy mali jak teraz.Bo jak sobie pomyśle ,że kiedyś dorosną i nie będą już sie tulić do mamytylko do jakiejś baby to ryczeć mi sie chce!!
Kurcze boję sie ,że będe złą teściową:eek::confused2:!!;-)

JUSTYSIU 100 LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ORAZ WYMARZONEGO DWUŚLADA :-):-):-)

Dzien doberek!
My dzisiaj mamy pierwsze szczepienie, ja juz od tygodnia przezywam :-( Mam nadzieje ze to maly lepiej zniesie niz mamsia ;-) Ja bym tak chetnie sie dala za niego pokluc ale coz...
A ogladalyscie moze ostatnio te 'Rozmowy w toku' o rozstepach? Bylo ta cos ciekawego? Bo ja niestety nie mam polskiej tv a w necie nie umie znalezc.

Trzymajcie sie cieplusio bo coraz zimniej za oknami i milego dnia

Dzien doberek!
My dzisiaj mamy pierwsze szczepienie, ja juz od tygodnia przezywam :-( Mam nadzieje ze to maly lepiej zniesie niz mamsia ;-) Ja bym tak chetnie sie dala za niego pokluc ale coz...
A ogladalyscie moze ostatnio te 'Rozmowy w toku' o rozstepach? Bylo ta cos ciekawego? Bo ja niestety nie mam polskiej tv a w necie nie umie znalezc.

Trzymajcie sie cieplusio bo coraz zimniej za oknami i milego dnia

rozmowywtoku.onet.pl

tylko tyle udalo mi sie znalesc dosc ciekawe było...

reklama
było na tyle ciekawe że moje pociążowe rostępy przestały mi przeszkadzać :-D a dziś jestem padnięta jak nigdy , wpadłam tylko na sekundkę. Julia "spała" z bąkami od 23-9:30 a mama nie :-(

Beata wiem ze latwo powiedziec ale nie katuj sie tak spij spokojnie jak tylko mala spi,my tez musimy złapac sił na nastep. dzień przeciez musimy byc wypoczete i usmiechniete zeby nasze maluszki były szczesliwe.....:-):-):-)

Do góry