maylah
Fanka BB :)
A I Filipek waży 6440 i ma 70 cm wzrostu, urósł 10 cm przez 6 tygodni!!!! Przybrał 1800
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem załamana :-( Byliśmy dziś na szczepieniu, i pani doktor przy badaniu, wykryła jakieś szmery w serduszku Filipka, powiedziala, ze moze to być dziurka w serduszku, która sama zarosnie, dala nam skierowanie do Poradnii Kardiologicznej w Kaliszu, juz sie umówiłam, ale dopiero na 19 pażdziernika, ja nie wytrzymam tak długo chyba, Acha a tam mi powiedzieli, ze mam przyjsc ze zrobiona morfologia i moczem, ojj móje biedne dziecie bedzie znowu kłóte........
Jestem załamana :-( Byliśmy dziś na szczepieniu, i pani doktor przy badaniu, wykryła jakieś szmery w serduszku Filipka, powiedziala, ze moze to być dziurka w serduszku, która sama zarosnie, dala nam skierowanie do Poradnii Kardiologicznej w Kaliszu, juz sie umówiłam, ale dopiero na 19 pażdziernika, ja nie wytrzymam tak długo chyba, Acha a tam mi powiedzieli, ze mam przyjsc ze zrobiona morfologia i moczem, ojj móje biedne dziecie bedzie znowu kłóte........
a moja mała cos mało przybywa choć często je. Karmie ja piersią...może ze mną coś nie tak i z moim mlekiem?