reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie,
Ewa trzymamy kciuki za pracę, będzie dobrze, ja mam to za sobą już, dwa lata temu się broniłam, ale pamiętam ze to było straszne, brrrrr.
Dziewczyny czy macie nad łózeczkami karuzele? Jejku mój synuś tak gada do tych jego ruszających się kaczuszek, czasem nawet poł godziny leży w łóżeczku i coś tam sobie gada,w stylu " wooooaaaaaw"
Śmiesznie to się slyszy
z

U mnie Karuzela wisi tylko cos nie bardzo te misie go ciesza,może sa mało kolorowe hmmmm.
Bardziej uwielbia jak sie z nim rozmawia,to jest wtedy ubaw:). dzis kończy dwa miechy :).
EWCIA -kciuki za cisniete,bedzie dobrze!!!:)))
miłego dzionka...

Karola daj żyć, błagam!:tak::-p
Wczoraj przechwaliłam Dominika i dziś już nie było takiej sielanki. :no:Wieczorem oczy się mu bardzo otworzyły i dopiero co zasnął!:szok:
przekonałaś mnie:-D
czesc dziewczyny!
bardzo dawno mnie nie było!
najpierw przeprowadzka do Olsztyna, później próba ogarnięcia miliona kartonów i pomieszczenie wszystkiego w meblach, które tu zastaliśmy, a póxniej niestety pobyt w szpitalu ze Stasiem. Byliśmy tam 10 dni. Miał zapalenie dróg moczowych. Juz jest ok,ale szczepiony jeszcze nie był przez ten pobyt w szpitalu.

Wiecej napisze jutro, jak wpadne na forum, dzis padam!!!
buziaki
kurcze same szpitalne dzieciaczki ostatnio:-( dobrze, ze juz wszystko ok. odpocznij sobie. A jak w nowym mieście?;-)

Witam się czwartkowo... Dzisiaj pogoda taka sobie, a mnie czeka dzień poza domem... zaraz wychodzę odstawić dzieciaki do mojej mamy i w drogę do Katowic. Trzymajcie kciuki za moją pracę :unsure: !!!!!!!! później obiadek u mojej mamy. Będą moje babcie - prababcie moich dzieci, więc Tomasz będzie musiał powiedzieć wszystkie wierszyki jakie zna (najlepiej wychodzi mu "Kto ), a na 18 do szkoły muzycznej ze starszym ;-) i tak cały dzionek minie zanim się obejrzę...
Miłego dnia życzę wszystkim mamom i maluszkom :-)
to ja poprosze o takie wierszyki:tak:może moja mała tez by sie jakiegos nauczyla, bo narazie to tylko piosenki i to jeszcze mi kaze spiewac, bo samej jej sie niechce:no: Wczoraj mi kazała spiewac o owieczkach:confused2: a ja nie znam zadnej piosenki oo owieczkach i tak nawymyslałam, ze w ogole nie chciala isc spac, bo byla ciekawa co dalej z tymi owieczkami:-D
i juz do szkoly muzycznej go posłałas? kurde, zdolnego masz dzieciaka, moje leniwe i pyskate:-D Dzisiaj dostała spiewającą i tańczącą zabe i stwierdzila "Ona jest skubana, mamo" :-D a mój D tylko gały wytrzeszył i sie zapytal skąd ona takie słowa zna:-D

justysia wszytskiego dobrego dla Julka;)

Witajcie, noc była spokojna, czopek uczynił cuda:-)
Dziś dziewczyny z pracy mnie zaskoczyły i mnie odwiedziły, jak miło:-) Filipek dostał projektor nad łóżeczko, a ja nianię, byłam zszokowana prezentami:-)
On tak lubi światełka. Co za miła niespodzianka.
maylah ja też mam karuzele nad łóżeczkiem i jak mały ma humor to aż się uśmiecha jak mu nakręcam melodyjke, macha przy karuzeli rękami i nogami, tak się cieszy, gadać nie gada bo jeszcze mało dźwięków wydobywa. Na noc zdejmujemy bo położna tak radziła, żeby dziecka nie rozpraszało.

Witam po dłuższej nieobecności! Wszystko przez remont mieszkanka, bo po całych dniach sama siedzę w domu z dwójka urwisów i jak nie jednym sie zajmuje to drugim!, ale już niedługo będziemy mieli swoje cztery kąty:-)
Maksiu rośnie jak na drożdżach, robi się coraz bardziej ruchliwy , obraca się na boki i przesuwa, nie można go na chwilkę samego zostawić na przewijaku , kąpiel to pobojowisko wodne, wszystko w około pływa! Po za tym ma teki apetyt ,że moje piersi nie wyrabiają! Pozdrawiam i życzę dobrej nocki!

niuta gratuluje nowego M:-) a z Maksi mowisz mały smakosz rosnie:happy: No to tylko sie cieszyc:tak: I pekam z zazdrosci o te przewroty bo u nas to dzisiaj dopiero pierwszy raz sie Szymutek na boczek przekrecil... Chyba przez przypadek, bo to tylko raz:-(

reklama
no i nie załatwiłam u dentysty tego co chciałam. Ząb jest do usunięcia, ale na razie nie będę tego robic póki nie boli, bo mam uraz po ostatnim wyrwaniu. Zrobił mi sie suchy zębodół i bolało jak diabli a nie chciałam nic brac przeciwbólowego z powodu karmienia małego. Na szczęście po przegladzie pozostałych okazało sie, że reszta jest ok.

A teraz pytanie, któraś z Was pisała coś o Nutritonie do zagęszczania pokarmu. Z tego co zapamiętałam dziecko miało jakieś problemy z kupką. Właśnie o to chciałam dopytać, na czym ten problem polegał?Mój mały też ma to dostawać bo bardzo ulewa. Jest na pirsi więc będziemy mieli troche z tym zabawy. Mam mu tez zrobic USG brzuszka.

Do góry