reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A u nas z kupa to jest teraz dramat . lena przez te wszystkie leki, zageszczacz na refluks i antybiotyk roki kupe jak dorosla osoba - twarada jak kamien i smierdzaca.
Biedulka meczy sie ... Nie wiem jak ona taki stolec daje rade oddac:confused::confused:

VALIJA - ja tez bym chciala ak 2x w tyg juz chodzic do pracy... ale zupelnie nie mam z kim leny zostawic :-( Musze wrocic do pracy , cos robic , miec odskocznie - to dla zachowanai rownowagi psychicznej :-D:-D:-D

reklama
Witam się w słoneczny dzionek;-)
Kurcze weekend sie zbliza to jak zwykle cisza już od piątku:baffled:
A i mnie na weekned nie bedzie, bo Natalka już troszkę ozdrowiała, więc pojedziemy jutr do babci, w niedziele do drugiej babci na obiad, w następną niedzielę do mamy na obiad, a jeszcze w kolejną mamy chrzciny:-)
Więc same niedziele zapchane:-D A od poniedziałku mj D idzie w koncu do pracy, bo tak to siedzial w domu i tylko na telefon tak dorywczo nawet bez zadnej umowy jezdził:baffled:
I w końcu bede go miala blisko i o stałych porach w domu:tak:;-)

Gustlicek dziękuję Ci baaaardzo!:-):tak: Ja sama zapomniałam, a Ty chciałaś do północy czekać:-D A i tak bylas pierwsza;-)

Karola sto lat! spelnienia marzeń :-D

witam wszystie mamusie, u mnie nie za dobrze moj M ciał drewno i nacial sobie palce, pojechal do szpitala i tam zostal bo najpierw mieli mu je ucinac ale udalo sie uratowac, ale teraz palec zaczal mu siniec i wkoncu niewiadomo czy uda sie uratowac paluchy, to jest lewa reka tyle ze on jest lewo reczny :-(

Adda to trzymamy kciuki, żeby wrócił cało i zdrowo!!
gustliczek dzięki wielkie.
Karola wszystkiego naj naj, tego o czym marzysz:tak:

A ja chciałam polecić stronkę, sobie codziennie klikam a jakaś mała korzyść zawsze jest z tego, może komuś będzie się chciało wchodzić na nią.
Pajacyk

Tu są wyniki takiego klikania
Pajacyk

DZiewczynki cztam WAS cały czas ,ale z pisaniem jest gorzej.przedWczoraj sie tyle napisałam,a mi net sie zawiesił i d... z tego wyszla ,wszystko przepadło .Troszke bardzo sie wpienilam.Jak bede miala checi to napisze.teraz pisze jeda reka bo cycamy :).
KAROLA głosujemy codziennie !!!
pozdrawiam WAS DZIEWCZYNKI I ZYCZE MIŁEGO WIECZORKU .

reklama
Do góry