MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Dzięki dziewczyny za informacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam problem, moja Tosia je praktycznie bez przerwy, prawie nie śpi w dzień, w nocy tylko przesypia 3-4 godzinki miedzy karmieniami, ja juz sama nie wiem co z tym zrobic, boje sie ze przez to ona nigdy sie nie najada bo spi przy piersi przez 15 minut potem znowu dojada i tak ciągle.:-(
macie jakieś sposoby na to zeby wydłuzyc odstępy miedzy karmieniami.? Martwie sie ze nie jest to dla niej najlepsze, a jednoczesnie sama też już mam ochote wyć, bo piersi bolą, nie mam czasu nic zrobic, mąż ciagle w pracy, wiec nadrabiam zaleglosci noca jak mala wreszcie zasnie i zaczynam wyglądać jak zoombie