reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witajcie,
Ja właśnie mam tak koło 5-6 i go biorę do siebie i śpi ładnie, ale ostatnio znowu mam problem, bo mały chyba do poduszeczki w łóżku się przyzwyczaił i w nocy co raz gorzej. Dałam mu poduszkę do łóżeczka i spał. ale przecież poduszki nie można i zacznę chyba odzwyczajanie, wszędzie bez poduszki.

reklama
Witam po nieprzespanej nocy:-(!
Adunia spała pię
knie,od 21.30 do 4.05, ale powodem mojej bezsenności był zawał mojego tatki...niby jest już wszystko ok, bo żartuje sobie z pielęgniarkami ale ma nieduży niedowład lewej strony...i jest za wcześnie żeby powiedzieć czy będzie ok i czy będzie potrzebna rehabilitacja...:-(
Byłam dziś na ważeniu, waga po 6ciu tyg= 4570g :szok:
Jutro szczepienie a ja nadal nie wiem co wybrać:-(...
eh:eek:

u nas dzis wietrznie wiec siedze z niunia w domku, teraz niby spi ale kweka i wierci sie tak strasznie ze nie wiem czy za chwilke sie nie obudzi. mam pytanie czy ktoras z was slyszala o zelu daktarin na plesniawki? pytam bo stosujemy i nie pomaga, a moze jeszcze jest za wczesnie...
gustlicek
kurcze twoja Ada naprawde ladnie przybiera na wadze:-)....a miala byc taka malutka. Super ze rosnie jak na drozdzach:tak:

U mnie lepiej ;)) duuuużo lepiej ... Dużo ze sobą rozmawiamy :) bardzo dużo ... spędzamy mnóstwo czasu a co najważniejsze przestaliśmy sobie robić na złość i robić sobie na przekór :))
Jeśli ja mam cos na duszy to mu od razu mówie i z nim tak samo ... a co do jego zdrady ... to wybaczyłam ale tylko ja i Wy o tym wiecie bo jemu ciągle potwarzam że potrzebuje czasu i takie tam ;P
Dzisiaj zrobił sobie tatuaż z moim imieniem ;)) więc mysle że teraz nawet jak by chcial mnie zdradzić to żadna go nie bedzie chciala ;P ( tak się sama pocieszam ) :p :D

Trzymajcie się Dziewczyny bo korzystamy z paru godzin bez Jasia :p:p który pojechał swoim czterokołowcem do babci :p :))

Witajcie:-)
Ja w nocy nie mam problemów ze snem Karolinki. Budzi się tylko na jedzenie i szybko to idzie nawet. Chociaż karmienie nad ranem kończy się przytulaniem i spaniem razem w łóżku. Ona na swoim kocyku a ja obok. Za to dziś znowu po południu powtórka z rozrywki i wrzask przeogromny. Teraz śpi a ja czekam z kąpielą aż wstanie. To chyba kolka będzie bo mniej więcej o tej samej godzinie się powtarza i w zasadzie bez powodu. Jutro zapytam bo się wybieram na usg bioderek.
Zmykam przygotować wszystko do spania małej królewnie;-)

Witam lipcowe mamusie. Mi właśnie zbliża się wrzesniowy termin. Mam do was pytanie bo stanęłam dzisiaj przed dylemaem CZY KUPOWAĆ PODUSZKĘ DO KARMIENIA. Jeśli nie stanowiłoby to problemu prosze o opinie.

reklama
Witam i pozdrawiam z Mazur. Los przyjechal na tydzien i przyjechalismy do jego rodzicow do Mragowa. Tak wiec w koncu mam upragnione wakacje.

GABIAZ - jutro chyba bede szla na kolor do fryzjera o ktrym Ci mowilam:tak:

Witam lipcowe mamusie. Mi właśnie zbliża się wrzesniowy termin. Mam do was pytanie bo stanęłam dzisiaj przed dylemaem CZY KUPOWAĆ PODUSZKĘ DO KARMIENIA. Jeśli nie stanowiłoby to problemu prosze o opinie.

Ja mam i polecam. Bardzo wygonie mi sie karmi mala zarowno cycem jak i butla. No i ona czesto sp sobie wtulona w ta poduche

Do góry