reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny "przekazuje" wszystkie "obowiązki" moderatorskie na ręce Stopi. :tak::tak:
Wszelkie uwagi, prośby i uzupełnienie listy rozpakowanych Mamusiek będą przez jakiś czas przechodziły tylko przez Jej klawiaturę. :-D:-D:-D

IWON3004 czyżbyś się szykowała już do porodu?? w sumie u ciebie to już najwyższa pora z tego co widzę po suwaczku to masz termin na jutro :-):-):-)
a ja też chciałam urodzić 10.07 bo właśnie jutro ze swoim mężem będziemy mieli 5 rocznicę ślubu i myślałam, że może mała będzie chciała nam zrobić prezent ale chyba jednak jeszcze chce poczekać bo żadnych objawów u mnie nie ma.:-:)-(

reklama
Mam cicha nadzieje, że ruszy się bardziej niż się ruszyło.... :tak:;-):zawstydzona/y::-(

Aniszka kobietko a Ty na co czekasz??:confused: Ja bym już w szpitalu leżała na Twoim miejscu. Kurcze 6 dni PO to już dużo....

Mam cicha nadzieje, że ruszy się bardziej niż się ruszyło.... :tak:;-):zawstydzona/y::-(

Aniszka kobietko a Ty na co czekasz??:confused: Ja bym już w szpitalu leżała na Twoim miejscu. Kurcze 6 dni PO to już dużo....
No widzisz ,jakiegos uparciucha w sobie nosze:-)ale czekac musze,w poniedzialek dopiero sie dowiem co dalej,ale mam nadzieje,ze nie doczekam tej wizyty:tak:

EffciaF, Anyzowka ogromne gratulacje!

adddaaa kciuki zacisniete zeby wszystko bylo ok

iwon bo my z aniszka to takie twarde jestesmy ze nas byle co nie rusza :-D A co do szpitala to tutaj sie dopiero w 10 dniu po terminie wybiera i to tylko na ktg, usg i do domku, cos dzialac zaczynaja dopiero w 12-13 dniu... a tak wogole to powodzenia zeby sie ruszylo :tak:

aniszka ty chyba tez sie masz zglosic w 10 dniu?

No niestety nie :-:)-p:zawstydzona/y: A ja czekam i czekam i czekam :-) Juz dzisiaj rano mialam plonne nadzieje ale niestety minely tak szybko jak sie pojawily... Ale nocki coraz bardziej bolace wiec moze kiedys ;-)

EffciaF, Anyzowka ogromne gratulacje!

adddaaa kciuki zacisniete zeby wszystko bylo ok

iwon bo my z aniszka to takie twarde jestesmy ze nas byle co nie rusza :-D A co do szpitala to tutaj sie dopiero w 10 dniu po terminie wybiera i to tylko na ktg, usg i do domku, cos dzialac zaczynaja dopiero w 12-13 dniu... a tak wogole to powodzenia zeby sie ruszylo :tak:

aniszka ty chyba tez sie masz zglosic w 10 dniu?
Dokladnie tak samo-10 dni i nic na to nie poradze,nawet jakbym teraz pojechala do szpitala,to zrobia ktg i odesla do domu.Teraz z jednej strony doceniam polska sluzbe zdrowia:tak:
A Ty Annie tez widze wielka cisza?Bo ja to nawet nie wiem jak skurcze bola:-)

Ja w sumie tez nie ;-) Tylko brzuch coraz bardziej-czesciej twardnieje a jak ostatnio tak mialam na ktg to mi napisali ze skurczyk mialam ;-) Wiec zakladam ze to to tylko narazie sa takie male ze nie bola... Ale krok -plecki -brzuch to czasem mi chce juz rozerwac, szczegolnie nocki sa ciezkie.

aniszka i annie22 was dziewczyny naprawdę podziwiam, jak mi przyjdzie po terminie czekać jeszcze 10dni to chyba zwariuję :baffled::baffled::baffled:
mam nadzieje, że moje maleństwo nie będzie chciało sprawdzać cierpliwości mamusi i wyjdzie na świat najpóźniej w wyznaczonym terminie :-p:-p:-p

reklama
adudz82 tutaj normalny stan uwazaja nawet do 14 dnia ;-) Wiec mam nadzieje ze do ostatniej chwili nie bedzie (nie beda czekac)... Ja narazie sie nastawiam ze maluszek czeka maksymalnie na urodziny tatusia czyli 13 lipca :-) Potem to chyba moja cierpliwosc sie skonczy :-D

Do góry