reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja kochane mamuśki zaraz zdam Wam relację z mojej wizyty u dermatologa ale wolę zatwierdzić to co już naskrobałam bo necik mi znów cosik szwankuje i chyba szlag by mnie trafił ja by to się skasowało :szok:
kamlotka super, że już u Was kochane wszystko dobrze :-):-):-)
makro10 taki długi krwotok z noska to może być ciśnienie lub dość poważne osłabienie ... może odwiedz lekarza kochanie :tak:
stopi69 całkowicie popieram :tak::tak::tak: ja też bym tak zrobiła :tak: kciuczki z całego serdusia zaciśnięte :-) i oby do piątku :-)
karola615 słoneczko mam cichutką nadzieję,m że Ty już po :-):-):-) i masz swoje maleństwo przy sobie :-):-):-)
Valija GRATULECZKI NO I MAXIK ZDRÓWKA DLA JUNIORKA :-):-):-)
Gustlicek masz małża w domku to korzystaj ile się da :-) niech choć się do tego przyda :-):-):-)
olcia85 zdróweczka słoneczko :-):-):-)
fela_76 zdróweczka dla Ciebie i juniorka :-):-):-) a święta położna powinna uprzedzić o swojej wizycie, a nóż widelec nie było by Cię w domku i wtedy do kogo by miała pretensje ...
milgak kochanie a jak tam nasza kochana Haneczka się miewa :-):-):-)
adddaaa kciukaski zaciśnięte no i powodzonka w jak najszybszym rozwiązaniu :-):-):-)
heidi86 super, że już jesteście w domeczku :-):-):-) teraz to już z górki :-) maxik zdrówka dla Dawidka no i czekamy na foteczkę słodziaczka :-):-):-)
EffciaF i Anyżówka gratuleczki :-):-):-) no i oczywiście maxik zdrówka dla Juniorów :-):-):-)
iwon3004 czyż by to już kochanie :-):-):-)
adudz82 uczcijcie rocznicę dziś w sypialni, a jutro może spotka Was milusia niespodzianka :-):-):-)
aniszka annie22 uparte te Wasze słoneczka :-):-):-) masażyk brzusia odrobinka sex-u i maluszki długo w brzusiach nie zagoszczą :-):-):-)

A więc kochane trafiłam dziś do dermatologa z mojm uczuleniem ... pani popatrzyła załamała ręce i wylądowałam w klinice dermatologicznej na Koszykowej ... Czy ja naprawdę jestem jakimś dziwolągiem :baffled: nikt nie wie co mi jest ... podejrzewają uczulenie od leków, ale pewni nie są ... dostałam lekki steryd miejscowy (miejscowy śmiesznie to brzmi, bo wysypana jestem calusieńka )który robi się na zamówienie w aptece i odbieram go dopiero jutro po 19 ... czeka mnie nocny koszmar chyba, że pójdę spać do wanny bo tylko w wodzie czuję ulgę :baffled:
Teraz od Was uciekam bo zabieram moją psiarnię na spacerek :-):-):-)

P.S. Kochane może stworzyły byśmy osobny dzialik z foteczkami naszych pociech, bo to tak słodziutko pooglądać takie słoneczka :-):-):-) a zdięcia zamieszczane w tak szybko rozwijającym się temaciku poprostu nikną ...
Co Wy na to :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja narazie sie nastawiam ze maluszek czeka maksymalnie na urodziny tatusia czyli 13 lipca :-) Potem to chyba moja cierpliwosc sie skonczy :-D

skoro tak to teraz pozostaje ci tylko czekać i dogadać się z maleństwem, że lepszego prezentu dla tatusia nie wymyślisz i że musowo tego 13.07 powinien się pokazać na tym świecie:-p:-p:-p

a tak swoją drogą to podsunęłaś mi właśnie pomysł :tak::tak::tak:
jak moja mała nie będzie chciała przyjśc na świat w terminie to będę sobie mówiła, że czeka na imieniny mamusi do 26.07, a jak do tego terminu nie wyskoczy to tydzień później tzn 02.08 tatuś będzie miał urodzinki, i to też niezła okazja na przywitanie tego świata :-D:-D:-D ale to jeszcze tyle czasu :angry::angry::angry: chyba jednak wolę tyle nie czekać !!!!

adudz82 czasem nie ma innego wyjscia niz takie myslenie ;-) ja chcialam najbardziej urodzic przed terminem (od piatku mam gosci wiec mialam nadzieje ze do tego czasu juz sie troche ogarne i poznam z maluszkiem), potem nastawialam sie na 4.lipca czyli dokladnie na nasza 5. rocznice a teraz tlumacze sobie ze to beda urodzinki tatusia :tak: tak latwiej sie czeka i mniej zlosci :-)

a teraz zycze koffanym lipcoweczkom milej nocki lecem na TV albo zmolescic meza :-D

Coś mnie bierze dziewczęta...
Nie wiem czy czekać czy jechać na ktg...brzuszek twardy co jakiś czas...tępy ból krzyża...skurczy nie mam tak jak wczoraj...:baffled:mała Gustebalda cos mało się dziś rusza...prawie w ogóle...ale cokolwiek zjem to ona ma czkawkę...i doszło rozwolnienie...:baffled:i ciagle mi niedobrze...:baffled:
...i chyba panikuje...

ciekawe jak się sytuacja rozwinęła???
ale chyba Gustlicek pojechała jednak do szpitala, bo inaczej odezwałaby się do nas, no chyba że przejeła opiekę nad mężulkiem z nogą w gipsie i po prostu nie ma czasu...

P.S. Kochane może stworzyły byśmy osobny dzialik z foteczkami naszych pociech, bo to tak słodziutko pooglądać takie słoneczka :-):-):-) a zdięcia zamieszczane w tak szybko rozwijającym się temaciku poprostu nikną ...
Co Wy na to :-):-):-)

No to do roboty;-):tak::tak:

Jak macie jakieś dobre pomysły na nowe wątki to je po prostu zakładajcie. :-)

No to do roboty;-):tak::tak:

Jak macie jakieś dobre pomysły na nowe wątki to je po prostu zakładajcie. :-)
Iwonko kochana robotka wykonana :-):-):-) teraz tylko zgoda rozpakowanych mamusiek na przeniesienie foteczek i kochane słoneczka będą cieszyć nasze oczki codziennie a nie niknać w natłoku wydarzeń :-)
Powodzonka w szpitalu :-):-):-)

Ja też czekam i czekam i nic. I jak większości z Was twardnieje mi brzuch i mam problemy ze spaniem. Byłam na ktg i wyskoczył jeden mały skurczyk bo mała się poruszyła. Lekarka zbadała i kazała do domu zmykać.

reklama
Witam sie wieczornie.
Ja dziś cały dzień ze zgrzytami z tym losiem. Już dziś mam go dosyć i najchętniej bym go wyrzuciła z domu. K.... tyle czasu jakoś szło, a dzis ten kretyn wyszedł na papierosa i zniknął. Wrócił zalany po 2godzinach. Jutro powiem mu żeby spakował swoje rzeczy i niech wypala do mamusi swojej. Ja nie mam zamiaru się wkurzać na kilkanaście dni przed porodem. Jestem wściekła:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że będzie cierpiał kilka dni. Że łeb mu będzie pękał (swoją drogą nie wiem czy pusta przestrzeń może boleć:confused:) i będzie struty na wszystkie strony:baffled::wściekła/y:
Gratuluję nowym mamusiom!!!! Anyżówka i EffciaF!!!
Za te które dziś wyruszyły do szpitalka i te które coś tam zaczynają trzymam kciuki. Kobitki rozpakowujcie się szybciutko i oby poszło wszystko gładko:tak:
A ja dzis znowu miałam sen z tych realistycznych:-( Nieładnie mi się śniło i nawet chyba nie mam ochoty wracać do tego snu. Obudziłam sie zryczana i zmęczona i łez mi brakowało i siły:-( Mam nadzieje, że sie nie spełni....:-(

Do góry