reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam dziewczyny........

I PYTAM CZY KTÓRAŚ PRZYTYŁA 20 KG. bo ja tu załamkę przeżywam jak to wszystko czytam:-:)-:)-(
Jak ja to zrzucę???

ja jestem 30 na plusie :zawstydzona/y: i tylko wam się do tego przyznaje... nikomu nie mówie ile bo mi głupio... a w dodatku jestem kurdupel 160cm wzrostu więc jestem grubsza niż dłuższa... przed ciążą przez pigułki ważyłam 62 kg... to jest dopiero porażka :zawstydzona/y:

reklama
Wy tu gadu gadu, a 9 lipiec przyniosl same dobre wiesci i kolejne dzieciatka sa juz na swiecie ;-)https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2009-f271/rozpakowane-mamusie-i-ich-maluszki-26794/.

GUSTLICEK - oj Ty mnie tu nie strasz tymi tabelkami, bo ja mam nadzieje, ze mi tyle nie zejdzie po porodzie, bo jzu wogole bede szkieletorem :tak::tak::tak:

HEIDI86 - witaj!!! Juz myslalam,ze o nas zapominialas ;-) Super, ze jestescie juz w domciu. I od czasu do czasu pisz co u Was!!!! :-)

effcia i anyżówka super wiesci gratuluje:-)

kaciuszka trudno powiedziec czy to juz bo konkretnych objawów nie widac jak i umnie a mdli mie tez od kilku dni nie cały czas ale tak godzinke dwie dziennie,ale może od tych twoich bóli plecków cos sie rozkreci,no chyba ze sie przepracowałas dzisiej i dlatego może boli:no:kochana trzeba czekac,szkoda ze nie da sie ustalic konkretnego dnia to bysmy nie musiały zyc w niepewnosci

ja jestem 30 na plusie :zawstydzona/y: i tylko wam się do tego przyznaje... nikomu nie mówie ile bo mi głupio... a w dodatku jestem kurdupel 160cm wzrostu więc jestem grubsza niż dłuższa... przed ciążą przez pigułki ważyłam 62 kg... to jest dopiero porażka :zawstydzona/y:

sysia ja mam 156cm wzrostu a przed ciążą ważyłam 66 kg, więc z tobą to nie tak źle ;-)

effcia i anyżówka ogromne gratulacje :tak:

A ja mam dzisiaj jakiś kiepski dzień. Coś mnie delikatnie pobolewa dół brzucha i krzyż, a do tego czuje się niemiłosiernie ociężała. Łażenie sprawia problem :baffled:
A i "duchowo" jakoś tak mi źle wszędzie widzę problem :zawstydzona/y:
Chciałabym już urodzić.

Dziewczyny "przekazuje" wszystkie "obowiązki" moderatorskie na ręce Stopi. :tak::tak:
Wszelkie uwagi, prośby i uzupełnienie listy rozpakowanych Mamusiek będą przez jakiś czas przechodziły tylko przez Jej klawiaturę
. :-D:-D:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry