reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
oj to jeszcze troszke co ja tu juz na dniach ale to twoje drugie dziecko ja to pierwsze juz nie moge sie doczekac proboje sobie ustawic moj profil tu ale cos nie wychodzi he he a jest tu juz lipcoweczka ktora urodzila . a moze macie metody jakies na przyspieszenie porodu oprocz seksu bo moj maz sie boj mnie dotknac he he:oo::oo:

ewa opole witmy w lipcowym gronie:-):happy2::-)

i u mnie zrobiło sie goraco a już myslałam że dziś bedzie lepiej.
słonce to faktycznie jak sie tak strasznie meczysz to może lepiej jedz niech cie położą,mi też cieżko ale jeszcze troche łaże wiec nie jest ze mna tak żle.Życze ci kochana powodzonka.co bys szybciutko mogła wrócic z maleństwem do domku:happy2:

Witam się po dłuższej przerwie, narazie nie dałam rady Was nadrobic ale mam dobrą wiadomośc.

Dnia 30 czerwca, o godzinie 11.30 przyszła na Swiat moja córeczka, ważyła 3670, 58cm. Dzisiaj wróciłyśmy do domku, wszystko jest dobrze.
Pozdrawiam lipcóweczki....

Jestem przeszczęśliwa.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

mecze sie przez te upaly ale nie mam skurczy wole w domu zostac az dostane skurcze u nas szpitale przepelnione jak bylo po dwa łozka tak wciskaja po 4 rzeznia he he

gratttuuuulujjje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! duzo zdrowia - no i zazdroszcze tez bym chciala juz dzidzie miec
Witam się po dłuższej przerwie, narazie nie dałam rady Was nadrobic ale mam dobrą wiadomośc.

Dnia 30 czerwca, o godzinie 11.30 przyszła na Swiat moja córeczka, ważyła 3670, 58cm. Dzisiaj wróciłyśmy do domku, wszystko jest dobrze.
Pozdrawiam lipcóweczki....

Jestem przeszczęśliwa.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kamlotka gratulacje :-D

ewa witamy, a mamuś lipcowych jest już kilka, chociaż niektóre dzieciaczki się tu troszkę pospieszyły i nie czekały do lipca...

reklama
Do góry