reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Beaa aż tak źle nie jest,ale ogólnie to ja raczej bardziej rozgarnięta jestem,bo ten mój facio do trochę buja w obłokach.Troche żeśmy się nie dobrali zodiakalnie,ale wiadomo przeciwieństwa się przyciągają:-D

Witam Koleżanki:-)
SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW:-):-):-)
Tosika gratulacje dla Kornelka:-)

czytam Was codziennie, ale nie mam siły odpisywać:zawstydzona/y: mam rozregulowany tryb dnia bo M pracuje na nocna zmianę i pół dnia śpi, a my kursujemy:-p potem obiad sprzątanie, spacer i przychodzi wieczór, znowu jakaś robota i tak dzień zlatuje:eek: dzisiaj było bardzo ciepło i Antoś śmigał w bodach na długi rękaw :zawstydzona/y: ale w spodenkach:-p czapkę miał z daszkiem tak dla lansu;-) byłam dzisiaj na plotach u kumpeli i troszkę mnie ogarnęła:-p Antek szalał z moją Mamą;-) zmykam czytać resztę wątków bo mam spore zaległości:zawstydzona/y::-p dobranoc:-)

Witam Dziewczyny
o ja tez dzisiaj zabiegana, w sumie nic konstruktywnego a czasu na komputer nie bylo. rano tylo wrzucilam zdjecia na zamkniety i tyle:-(a dzien bez bb to dzien stracony:tak:pozniej spotkalysmy sie z kociata na placu zabaw, przymierzylam jej ergobaby, w sumie zasada jak w MT tylko nie trzeba nic wiazac. tak sie zastanawiamm czy go kupic czy zaczekac jak bede w Polsce i zamowie sobie MT...:baffled:
Dziekujemy za wszelkie komplementy , nie zdazylam poogladac jesczez Waszych zdjec ale mam na to caly wieczor:tak:
Tosika gratulacje dla Kornelka, super wygladal:tak:
Surv ja tez poprosze o dokumentacje tych smiesznych wyczynow Florki:tak:usmialam sie:tak:
Madzia u nas jest na odwrot, M bardziej na ziemi stoi a ja w oblokach...ja sie gubie w rachunkach itp a moze i bym sobie poradzila a ze on wszystkimi takimi sprawami sie zajmuje to ja mam czas na bujanie w oblokach:laugh2:

Pierwsza :p
My w sumie wyspani. Poszłam cudem spać przed północą więc do 6 coś się zdrzemnęłam :-D. Zadowoleni i z energią ^^
kate tez nie cierpię mieć takiego pokickanego dnia, kiedy m w dzień śpi :tak:
Chyba muszę kończyć bo Tymi z pokoju gdzieś wybył.
Miłego dnia.

Pierwsza :p
My w sumie wyspani. Poszłam cudem spać przed północą więc do 6 coś się zdrzemnęłam :-D. Zadowoleni i z energią ^^
kate tez nie cierpię mieć takiego pokickanego dnia, kiedy m w dzień śpi :tak:
Chyba muszę kończyć bo Tymi z pokoju gdzieś wybył.
Miłego dnia.
Byłabym pierwsza, ale mi się nie chciało:-p M mnie obudził o 5 rano wychodząc do pracy i niemal wstałam, nawet kawę sobie zrobiłam i kompa włączyłam, po czym w łeb się popukałam, że dobrowolnie wstaję, jak dziecko śpi i wróciłam do łóżka... a Młoda bez jęknięcia we własnym łóżeczku przespała od 22 do teraz:szok:
No więc zakręcona tym przydługim spaniem jestem nieziem sko i idę tę poranną kawę podgrzać:-)
Miłego dnia!

Witam i ja:-)
Syn wstał 10 min temu i właśnie pije mleko:-D spał prawie 12h bez pobudki:-):-):-):-) zwykle o 6 rano jest przerwa na mleczko i jeszcze śpi, a dziś zaszalał bez mleka:-p teraz słyszę jak gada, zaraz pewnie Ojca obudzi:laugh2: dziś wybywamy do Dziadka i przy okazji sprawdzimy jak będzie się sprawować parasolka, którą dostaliśmy w spadku po Zuzi:-D Walker jest świetnym wózkiem, ale do zwykłego autobusu raczej mi nie wejdzie:eek: no nic życzymy miłego dnia, a chyba będzie gorąco bo już jest prawie 15st:szok::-):-D

Dziendoberek!i ja się dołączam.Moje szczęście zrobiło mi pobudkę o 4,30 pohasała prawie do szóstej i teraz śpi,a japrzy drugiej kawce.U nas też zapowiada się ładny dzionek,a jeszcze mam zadanie specjalne wybieram się zapisać starsze szczęście do zerówki,brrr.Miłego dnia!!

Hej hej
ja stukam na necie a młoda jeszcze śpi:-):-):-)
Czytam potęgę podświadomości i wxczoraj wieczotem skończyłam na zdaniu...powiedz sobie żeby się obudzić o danej godzinie a podświadomość sama Cię zbudzi....:szok::szok: no i sobie powiedziałam...prorok jakiś czy co????

reklama
Witam szanowne Panie ;-)
moje dziatki wstały po 5 i tak sobie brykaja:sorry: a ja bym pospała, oczy się kleją
no dzwonie dziś dowiedzieć się czy Nate przyjeli do przedszkola- byłabym wniebowzięta, a tak to znów dzień w domu/ogrodzie i żadnych rewelacji:-(

Do góry