reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej:) czy jeszcze tu zagladacie? Mam do was pytanie, jestem w rzadowym programie i mam ryzyko hiperstymulacji. Lekqrz mowil ze najwyzej wyciszymy jajniki i podamy mrozaki. I teraz pytanie.. Czy bede musiala cos doplacic za criotransfer? Na jakims forum wyczytalam ze program obejmuje transfer swiezych zarodkow. Jak to jest?

Witaj! Ja niestety nie pomogę, bo byłam w 2015 w rządowym programie. Wtedy nie płaciło się za crio. Teraz nie wiem jak jest. Najlepiej dopytaj w klinice, w której się leczycie. Powodzenia! Oby obyło się bez hiperki!

reklama
Hej:) czy jeszcze tu zagladacie? Mam do was pytanie, jestem w rzadowym programie i mam ryzyko hiperstymulacji. Lekqrz mowil ze najwyzej wyciszymy jajniki i podamy mrozaki. I teraz pytanie.. Czy bede musiala cos doplacic za criotransfer? Na jakims forum wyczytalam ze program obejmuje transfer swiezych zarodkow. Jak to jest?

Nie nazywajmy tego rządowym programem - rząd pisiorów ma w nosie in vitro i skutecznie je tępi.
Te programy co teraz są w kilku miastach to programy samorządowe. ;) ;)

Hej moje kochane zaglądam tu do was bo jestem ciekawa co u was???;) gratulacje ;)) kwiatuszku ;)
Dziewczyny napiszcie priv macie właśnie FB???
Chciałam wam powiedzieć że od miesiąca jesteśmy w Pl :) jagoda nam strasznie chorowala non stop antybiotyk;((( lobuz zzniej straszny;))) chodzi biega lobuzuje no i mało mowi... ale spokojnie ;);wwkoncu o miesiąc do tyłu jesteśmy ;)
Dziewczyny no iiii okazało się że wpadliśmy i jestem w ciąży;) obecnie 10tydzien zero mdłości gdyby nie test w życiu bym nie myślała że w ciąży jestem bo zmiana klimatu... Angina antybiotyk balangi itd;) hihi i odłożona kasa na procedurę zostaje przeznaczona na wakacje ;)
Jesteśmy poprostu przeszczęśliwi ;) bez żadnych leków leczenia bez niczego hihi jaja jak berety :)
I jak ktoś mi powie że in vitro nen leczy to jestem tego czystym przykładem ;)
Odezwijcie się kochane

Ostatnia edycja:
Hej moje kochane zaglądam tu do was bo jestem ciekawa co u was???;) gratulacje ;)) kwiatuszku ;)
Chciałam wam powiedzieć że od miesiąca jesteśmy w Pl :) jagoda nam strasznie chorowala non stop antybiotyk;((( lobuz zzniej straszny;))) chodzi biega lobuzuje no i mało mowi... ale spokojnie ;);wwkoncu o miesiąc do tyłu jesteśmy ;)
Dziewczyny no iiii okazało się że wpadliśmy i jestem w ciąży;) obecnie 10tydzien zero mdłości gdyby nie test w życiu bym nie myślała że w ciąży jestem bo zmiana klimatu... Angina antybiotyk balangi itd;) hihi i odłożona kasa na procedurę zostaje przeznaczona na wakacje ;)
Jesteśmy poprostu przeszczęśliwi ;) bez żadnych leków leczenia bez niczego hihi jaja jak berety :)
Odezwijcie się kochane

Wow, gratuluję!! Taka wpadka to samo szczęście [emoji23]. Super. Spokojnej ciąży Ci życzę!
Napisałam na priv :)

Odezwijcie się kochane

Gratuluję. Cuda naprawdę się zdarzają. Życzę spokojnej ciazy:)

Dziękuję ale spokojna niestety nie będzie :((( robiłam ostatnio przeciwciała do grupy krwi... W iwszla konsultacja w rckik i zrobiłam ... No i są przeciwciała keel ...:( Od lipca jadę na Warszawę do diagnostyki hematologicznej jedynej w pl :( jestem załamana nie dość że pierwszy ciąża i komplikacje to teraz jeszcze w drugiej to...

Dziękuję ale spokojna niestety nie będzie :((( robiłam ostatnio przeciwciała do grupy krwi... W iwszla konsultacja w rckik i zrobiłam ... No i są przeciwciała keel ...:( Od lipca jadę na Warszawę do diagnostyki hematologicznej jedynej w pl :( jestem załamana nie dość że pierwszy ciąża i komplikacje to teraz jeszcze w drugiej to...

Kaiiina - o masz. Mam nadzieję, że jednak wszystko się ułoży dobrze.[emoji110]

reklama
Szukacie dofinansowania do procedury in vitro? Mamy dla was dobrą, noworoczną wiadomość.
Mamy dodatkowe 5 miejsc w programie Czekając na Cud!
Nie zwlekajcie! Dzwońcie do: Kriobank Centrum Leczenia Niepłodności Ginekologia i Położnictwo nr tel: 85 742 10 56. Lekarzem prowadzącym jest Dr Agnieszka Kuczyńska - uwielbiana i ceniona przez Pacjentów.

Załączniki

• 48180379_339021163495951_6126887408861446144_n.jpg
    48180379_339021163495951_6126887408861446144_n.jpg
    216,2 KB · Wyświetleń: 120
Do góry