reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

No, Tosika to czekamy na zdjęcia! I gratulacje dla Kornela - spisał się chłopak na schwał!:tak:

Andula, Madzia - niemal Wam zazdroszczę tych emocji powrotowych, gdyby nie to, że ja już tu jestem:-) Oby przeprowadzki poszły Wam szybko i bezproblemowo:tak:

Post, ja jestem pierwsza do macania:-D:-D Ja w zasadzie mam 99% pewności, że nie istniejecie, więc potrzebne bedą solidne dowody:-)

A myśmy dzisiaj, już po dojściu do galerii podjęły wraz z resztą uczestniczek kolektywną decyzję o rezygnacji z kina na rzecz window-shoppingu:-) decyzja była słuszna, bo Florka wyszła z domu jęcząca i marudna, jeszcze na kawie postękiwała, za to zakupy ją zainteresowały, a potem zmuliły kompletnie:tak: Ja nóg lekko nie czuję, bo oprócz sklepów jeszcze żeśmy z domu i z powrotem szły na piechotę, ale przynajmniej nie siedziałyśmy w chacie ze smętnymi minami.

Przymierzanie ciuchów co prawda mi humor lekko zepsuło, bo w pełnej rozciągłości zobaczyłam, jak wielki mam brzuchal, no ale pocieszające jest to, że i w tym roku modne są tuniki idealnie brzuch maskujące:tak: Teraz tylko udam się do M po spełnienie obietnicy o sfinansowaniu zakupów i po weekendzie idę wydawać:-p

Idę sprawdzić, czy Młoda znowu nie padła na drzemkę przed kąpielą, co raczyła zrobić wczoraj, po czym szalała do 23:baffled:

PS: owszem padła, siedzi w foteliku do karmienia i śpi z łepkiem na blacie, jak żul po 3 piwach:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Brawo Kornelek!!!
Surv, czyli będziesz miała co robic prawie do północy?;-):-D Moja już śpi, ale do północy to zdąży sie ubudzić pewnie nie raz i jojdac o cyca:confused2:

Tosika...to sukces na całej lini:-):tak::tak::tak:
surv...popłakałam sie normalnie ze śmiechu,,,,oj Florka Florka:-) a zakupów szał...i dobrze:tak::tak::tak::tak:
a my dzisiaj z młodą przysypiamy cały dzień. Zmiana pogody się szykuje i jakoś nas zmuliła:tak::tak::tak::-D:-D:-D

kicrym- na jakiej jestes diecie? Jakas specjalna czy tylko ograniczenie jedzenia? Ja nie wiem kiedy przytylam 3 kg i waze tyle ile pod na poczatku drugiego trymestru.
Beaa no ja powiedziałam basta jak się zważyłam i zobaczyłam 69 kg normalnie sie poryczałam:zawstydzona/y:po porodzie juz wazyłam 64 a tu nagle bęc:wściekła/y:także żadnej doety nie stosuje tylko jem połowe mniej, nakładam tyle ile do tej pory, dziele na pół i wyrzucam z talerza:tak:no i zapisałam sie na fitness dwa razy w tyg. a 2 razy w tyg jeżdze na rolkach:tak:

Surv super że mloda na zakupach tak pieknie się spiasała:tak:
kasia walcz z tym nocnym cycem, trzymam kciuki:tak:
Tosiak gratulacje dla Kornelcia:tak:zuch chłopak:tak:
Pabla, Post, mój Kuba najbardziej lubi psy, az sie tzręsie jak jakiegoś widzi:-Ddziwne bo mamy psa w domu:sorry:
Andula ,Madzia wracajcie, bo u nas super pogoda, ja juz łapki mam opalone:tak:
Agnieszka no super takie sowa usłyszeć:tak:
Kuba juz spi, ja oglądam 1 okiem Na spólnej a jednym okiem jestem na BB:-D
Miłej i przespanej nocki:tak:

jDo tego @ dostałam i coś czuję,że moją dietę szlag zaraz trafi ,bo mam wilczy głód,a całkiem dobrze mi do tej pory szło - 4 kg mniej:tak:
4kg - Madzia zazdroszczę!!! Własnie tyle chcę do wakacji zrzucić, ale w tym tempie to moze do końca roku się uda:baffled: Chcę ważyć znów 56kg, bo te 4 kg to boczki:wściekła/y:

no i druzyna mojego dziiecia zdobyla drugie miejsce:tak: super!!
Super:-):-):-):-)
PS: owszem padła, siedzi w foteliku do karmienia i śpi z łepkiem na blacie, jak żul po 3 piwach:-p:-p
:-):-) Nieźle:-D Zosia nidgy nie padła i nie wierzę, że byłoby to możliwe:baffled: A synek mojego brata kiedyś zasnął na schodach, a niedawno u nas w domu na hustawce:-D Jak mała jest zmeczona to mega maruda, więc zwykle pilnujemy godzin, bo potem ciężko się ją karmi po kąpieli. Ale dobra strona tego, ze właściwie od 20 mamy chwile dla siebie:tak:
No i 2 ostatnie noce przespała od 20:20 do 7! Ale nie cieszę się zbytnio, bo i tak bywało, a potem znowu!
Jeszcze jutro do rpboty, a od piątku wolne,hurra!

Tosika gratki dla Kornelka:tak: Strój miał odjazdowy,widziałam na fotkach,więc pewnie tym też plusów nazbierał.Ech nie ma to jak taką pomysłową mamę.A co do odpoczynku,to masz rację szał pał zee ślubem będzie,a potem przeprowadzka do teściów,szukanie działki i za dom sie zabieramy,więcpracowite lato:eek:

Survivor ja Cię proszę wrzuć kiedyś fotkę Florki takiej zalegniętej,bo pewnie widok jest powalający:-D:-D:-D Fajnie,że się wam wypad na sklepy udał,no i ładnie tam męża namów na niejedną tuniczkę,w końcu Ci się należy:tak:,ja to nigdy nic nie mogę przymierzyc jak jestem z małym:baffled:

Kasia przespanej nocki!

Kicrym takie radykalne kroki podjęłaś,to z pewnością niedługo figurkę będziesz miała jak marzenie:tak:Powodzenia!

Kaja ja właśnie te swoje boczki zrzuciłam nieco,choć nie wszystko,ale to raczej było by niemożliwe.Już w sumie jestem zadowolona z wagi,ale teraz trzeba to utzrymać:unsure::huh:

Mały już wykąpany i zawsze ja go usypiam stojąc nad nim,ale normalnie plecy mi zaraz odpadną,a on sie wygłupia zamiast spać:crazy: Więc niech sobie postoi,pojęczy,może jak sie zmęczy to szybciej zaśnie.

Tosika pogratuluj Kornelkowi
Surv ja też się cieszę że w tym roku moda na tuniki bo brzuch mam jak w ciąży.W październiku tak fajnie wyglądała( nie żebym była taka samochwała ale wszytkie ubrania na mnie wisiały,tzn moje ubrania) a przez zimę zpowrotem przybrałam i wszystkei ubrania na mnie dobre,czyli waże za dużo:-(
Kasia walcz z tym nocnym jedzeniem, mnie się Maks budził częśto w nocy ale karmiłam go 2 raz potem tylko raz. Mimo że się budził nie dawałam cyca,miałam ciężko. Ale teraz już jest luz od 2 tygodni śpi po 10-11 godzin nieprzerwalnego snu.A potrafił się budzić nawet z 10 razy
Andula i Madzia fajnie że wracacie do kraju oby wszytskei wasze plalny się spełniły.
No mój mężulek na piłce,tzn teraz to raczej na piwku. Bo w środy są jego wieczory a ja miałam sobie wybrać inny dzień tygodnia ale jakoś mi się nie chce nigdzie wychodzić.

reklama
kaja-widze, ze chcemy osiagnac taka sama wage, tylko ja nie wiem jak to zrobic:eek:.

Dzisiaj odebralismy paszport, wiec do 2014 roku mamy spokoj. Po wyjsciu z Ambasady kupilismy jedzenie w perskiej restauracji i pojechalismy na piknik do Hyde Parku.
Dziewczyny jak ja nie lubie jezdzic do centrum Londynu, te korki i zgielk zawsze przyprawiaja mnie o bol glowy, tak bylo i dzisiaj. Nie moglabym tam ani mieszkac, ani nawet pracowac.
Teraz gotuje 3 litrowy gar zupy dla malej wiec bedzie zapas na kilka kolejnych dni.

KasiaDe- gratuluje rozpoczecia dlugiego weekendu, jak sie pracuje to sie docenia takie rzeczy:tak:.
kicrym- zycze duzo samozaparcia i osiagniecia pozadanego rezultatu. Pewnie pare kilo spadnie przed obrona- stres to chyba jedna z najlepszych diet, sama to wiem.
Tosika- gratuluje sukcesu, chyba masz w tym duzy udzial.
Madzia- pochwal sie jak zrzucilas te 4 kg.

Ostatnia edycja:
Do góry