beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia- z tego co piszesz i wczesniej pisalas wnioskuje, ze to chyba ty ''nosisz spodnie'' w domu. Zycze szybkiej budowy i slicznego domku dla waszej trojki (czworki;-)).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłabym pierwsza, ale mi się nie chciało M mnie obudził o 5 rano wychodząc do pracy i niemal wstałam, nawet kawę sobie zrobiłam i kompa włączyłam, po czym w łeb się popukałam, że dobrowolnie wstaję, jak dziecko śpi i wróciłam do łóżka... a Młoda bez jęknięcia we własnym łóżeczku przespała od 22 do terazPierwsza
My w sumie wyspani. Poszłam cudem spać przed północą więc do 6 coś się zdrzemnęłam . Zadowoleni i z energią ^^
kate tez nie cierpię mieć takiego pokickanego dnia, kiedy m w dzień śpi
Chyba muszę kończyć bo Tymi z pokoju gdzieś wybył.
Miłego dnia.