reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Beaa aż tak źle nie jest,ale ogólnie to ja raczej bardziej rozgarnięta jestem,bo ten mój facio do trochę buja w obłokach.Troche żeśmy się nie dobrali zodiakalnie,ale wiadomo przeciwieństwa się przyciągają:-D

Witam Koleżanki:-)
SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW:-):-):-)
Tosika gratulacje dla Kornelka:-)

czytam Was codziennie, ale nie mam siły odpisywać:zawstydzona/y: mam rozregulowany tryb dnia bo M pracuje na nocna zmianę i pół dnia śpi, a my kursujemy:-p potem obiad sprzątanie, spacer i przychodzi wieczór, znowu jakaś robota i tak dzień zlatuje:eek: dzisiaj było bardzo ciepło i Antoś śmigał w bodach na długi rękaw :zawstydzona/y: ale w spodenkach:-p czapkę miał z daszkiem tak dla lansu;-) byłam dzisiaj na plotach u kumpeli i troszkę mnie ogarnęła:-p Antek szalał z moją Mamą;-) zmykam czytać resztę wątków bo mam spore zaległości:zawstydzona/y::-p dobranoc:-)

Witam Dziewczyny
o ja tez dzisiaj zabiegana, w sumie nic konstruktywnego a czasu na komputer nie bylo. rano tylo wrzucilam zdjecia na zamkniety i tyle:-(a dzien bez bb to dzien stracony:tak:pozniej spotkalysmy sie z kociata na placu zabaw, przymierzylam jej ergobaby, w sumie zasada jak w MT tylko nie trzeba nic wiazac. tak sie zastanawiamm czy go kupic czy zaczekac jak bede w Polsce i zamowie sobie MT...:baffled:
Dziekujemy za wszelkie komplementy , nie zdazylam poogladac jesczez Waszych zdjec ale mam na to caly wieczor:tak:
Tosika gratulacje dla Kornelka, super wygladal:tak:
Surv ja tez poprosze o dokumentacje tych smiesznych wyczynow Florki:tak:usmialam sie:tak:
Madzia u nas jest na odwrot, M bardziej na ziemi stoi a ja w oblokach...ja sie gubie w rachunkach itp a moze i bym sobie poradzila a ze on wszystkimi takimi sprawami sie zajmuje to ja mam czas na bujanie w oblokach:laugh2:

Pierwsza :p
My w sumie wyspani. Poszłam cudem spać przed północą więc do 6 coś się zdrzemnęłam :-D. Zadowoleni i z energią ^^
kate tez nie cierpię mieć takiego pokickanego dnia, kiedy m w dzień śpi :tak:
Chyba muszę kończyć bo Tymi z pokoju gdzieś wybył.
Miłego dnia.

Pierwsza :p
My w sumie wyspani. Poszłam cudem spać przed północą więc do 6 coś się zdrzemnęłam :-D. Zadowoleni i z energią ^^
kate tez nie cierpię mieć takiego pokickanego dnia, kiedy m w dzień śpi :tak:
Chyba muszę kończyć bo Tymi z pokoju gdzieś wybył.
Miłego dnia.
Byłabym pierwsza, ale mi się nie chciało:-p M mnie obudził o 5 rano wychodząc do pracy i niemal wstałam, nawet kawę sobie zrobiłam i kompa włączyłam, po czym w łeb się popukałam, że dobrowolnie wstaję, jak dziecko śpi i wróciłam do łóżka... a Młoda bez jęknięcia we własnym łóżeczku przespała od 22 do teraz:szok:
No więc zakręcona tym przydługim spaniem jestem nieziem sko i idę tę poranną kawę podgrzać:-)
Miłego dnia!

Witam i ja:-)
Syn wstał 10 min temu i właśnie pije mleko:-D spał prawie 12h bez pobudki:-):-):-):-) zwykle o 6 rano jest przerwa na mleczko i jeszcze śpi, a dziś zaszalał bez mleka:-p teraz słyszę jak gada, zaraz pewnie Ojca obudzi:laugh2: dziś wybywamy do Dziadka i przy okazji sprawdzimy jak będzie się sprawować parasolka, którą dostaliśmy w spadku po Zuzi:-D Walker jest świetnym wózkiem, ale do zwykłego autobusu raczej mi nie wejdzie:eek: no nic życzymy miłego dnia, a chyba będzie gorąco bo już jest prawie 15st:szok::-):-D

Dziendoberek!i ja się dołączam.Moje szczęście zrobiło mi pobudkę o 4,30 pohasała prawie do szóstej i teraz śpi,a japrzy drugiej kawce.U nas też zapowiada się ładny dzionek,a jeszcze mam zadanie specjalne wybieram się zapisać starsze szczęście do zerówki,brrr.Miłego dnia!!

Hej hej
ja stukam na necie a młoda jeszcze śpi:-):-):-)
Czytam potęgę podświadomości i wxczoraj wieczotem skończyłam na zdaniu...powiedz sobie żeby się obudzić o danej godzinie a podświadomość sama Cię zbudzi....:szok::szok: no i sobie powiedziałam...prorok jakiś czy co????

reklama
Witam szanowne Panie ;-)
moje dziatki wstały po 5 i tak sobie brykaja:sorry: a ja bym pospała, oczy się kleją
no dzwonie dziś dowiedzieć się czy Nate przyjeli do przedszkola- byłabym wniebowzięta, a tak to znów dzień w domu/ogrodzie i żadnych rewelacji:-(

Do góry