Przede wszystkim
Lenka i Zainab wszystkiego najlepszego laleczki!
Survivor ja takich skutków ubocznych nie mam,poza suchością w ustach,śpię normalnie i wcale mnie nie nosi,choć owszem jak zaczne coś robić to robie z zapałem,a nie że mi się nie chce, a to akurat dobrze;-)ALe są takie dni,że nic mi sie nie chce ,więc normalka,nic dziwnego sie ze mną nie dzieje,dobrze sie czuję.Jednak nie ma gwarancji,że ty też się będziesz dobrze czuła.Szczerze mówiąc ja nie czytałam żadnych opinii na temat tych tabletek,nie wiem czy dobrze,czy źle,ale uważam ,że każde lekarstwo działa inaczej na różne osoby,pewnie są i dobre i złe opinie.Moja koleżanka brała swego czasu jakieś chińskie, a może czeskie tabletki chyba sie nazywały Lida i owszem miała takie akcje,o których piszesz.Nie mogła spać,budziła się w nocy i brzuszki robiła,prawie nic nie jadła,siłownia codziennie,bo ją nosiło.w miesiąc schudła 12 kg,ale dosyć szybko jej to wróciło
. Jeśli masz znajomą lekarkę to może ci je przepisze,ale tak normalnie to nie wiem,bo to jest lekarstwo dla osób otyłych.Jak bardzo chcesz to spróbuj,zawsze można je odstawić.
Tosika 5kg mniej to niezły wynik,ja tam jednak bym wierzyła,że waga sie nie zepsuła