reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Brawo dla Liwki
Ma talent po bracie

Ja uczę sie do egz. To juz w poniedziałek
Nerwy mam zamiast wyluzować bo przecież stara d.... jestem i nie ma sie co nakrecac.
Tymi chory od wtorku. Goraczkuje i jakby zapalenie zatok. Leki wdrożone.
Mnie dzis dopadł ból gardła. Śliny przełknąć nie mogę. Oby tylko nie rozlozylo bo mam 2 dni nauki przed soba
Faszeruje sie wszystkim co możliwe

Kic fajny pomysł z tym fb. Zmysl dane. Dołącz do grupy i tylko z nami kontakt. Zawsze to jednak wiecej sie dziej na fb. Takie czasy

Dobra zmykam do książek
Dobrego weekendu

reklama
Renia trzymam kciuki!!!!!na pewno Ci się uda! ja się rozleniwiłam i tak jak myślałam obecnie już mi się nie chce nic zaczynać :( miałam iść od razu i już bym miała skończone:(

Zdrówka dla Tymiego i dla Ciebie!
A Liwka przypuszczam żaden talent, zasługa praktycznie codziennej jazdy na biegaczu i tyle :D

Kic ale Liwka zdolna , no no no :-) Maks we wrześniu jeździł na 2 kołach a teraz nie chce, przekrzywia się, no masakra, widać że nie jest to dla niego przyjemność, trudno poczekamy.
Kic da się założyć, bo ja w nazwisko mam wpisane tylko M-K, mój mąż w nazwisko ma wpisane maksymilian, także jeszcze coś inego, właśnie po to żeby nikt nie potrzebny nie wiedzieł kim jestem itd, po za tym są opcje, że wszytko możesz zastrzec i ktoś kto nie ejst twoim znajomym nie będzie miał dostępu. A na grupie jednak więcej gadamy i zdjęcia są wrzucane.

Hej, widzę, że nasze ukochane BB jeszcze zipie i to chyba dzięki Kic która jeszcze nie założyła Fb:)))
Kic twarda ze Ciebie sztuka:) od razu muszę Ci napisać, że gratuluję (oraz wściekle zazdroszczę:-)) tak utalentowanych Dzieci:-D:-D:-D Boże jak sobie pomyślę, że moje dziecko jest wiecznie na "nie" lub śmiertelnie czegoś wystraszone, to aż się dziwie że są Dzieci, które mają tyle chęci i talentu żeby cokolwiek robić:-)
u nas tylko bajki na Tv i ewentualnie moja komórka z Angry Birds bo na laptopie na szczęście nie potrafi grać:-p ale ogólnie to strasznie nakręcony tymi ptakami, tak że impreza urodzinowa ma być w stylu - wszędzie świnie i ptaszyka:-D tak ogólnie to u nas wszystko ok, bez większych zmian:) pozdrawiam serdecznie Najbardziej Wytrwałych:)

Hej
Kic jestes?
Zaglądasz tu jeszcze?
Nie ukrywam ze zaniedbalam bo wakacje nauka itp
Przede mna kolejny egzamin we wrześniu i pizniej jeszcze w październiku
W pon jade do rodzicow bo tam wiecej spokoju do nauki. Nie umie w domu przy dzieciach sie uczyć:-(

Po wczasach zostały wspomnienia. Ale pogoda sie udała i dzieciaki happy. Nasze morze cudne!!!

Miłego dnia

Uuuuu widzę puuustki tu już :)
My też wiadomo po wakacjach :p Byliśmy we Włoszech, jechaliśmy samochodem:) Droga minęła całkiem przyzwoicie, wyobrażałam sobie że będzie o wieeeele gorzej ;)

Oczywiście wrzesień się ma ku końcowi, więc praca na całego. Jakoś się jeszcze nie odnalazłam:/ Mam nadgodziny i prowadzę grupę sama :/ Trochę mam już dość, bo mam nowe dziecko które jest jakieś "antyspołeczne" bije, gryzie, wyrywa itd nie można z oka spuścić :wściekła/y:

Liwka w p-lu super, o Kubie nie mówię ;) Kuba zaczął uczyć się czytać (sam od siebie) na razie średnio mu idzie :p Od października zaczyna cd pianina:)

No i to chyba tyle :) Aha od lipca jestem na diecie i schudłam 9kg :) tym razem wzięłam się na porządnie i chodzę do dietetyczki :) Jeszcze 4kg do celu, a potem stabilizacja :) Trochę mi już ciężko i waga wolniej spada ale mam nadzieję że wytrwam :)

A co u Was facebookowe maniaczki????:-)Jak tam nasze lipcowe pierwszaki???

A tak napiszę , żeby jeszcze "żyło" to nasze forum Kochane dzieciaczki lipcowe 100 lat, rośnijcie nam zdrowo :-)

reklama
Do góry