reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Madzia no w szoku jestem , że tyle zdołałaś wszystkiego zrobić:szok: A teście niech się cieszą , że w ogóle im zostawiasz jakieś ciasto:-)
Pabla noga , zawsze wygląda lepiej w szpilkach, mnie się bardzo podobają kobiety na obcasach ale sama nie znoszę chodzić w takich butach tak więc zakupiłam dwie pary oczywiście na płaskich, wiosenne szare zamszowe kozaczki, i szare baletki czy jak to nazwać takie fajne cichobiegi jak ja to nazywam.
Post no to z Iki nie zły kibic rośnie:-)
A ja jeszcze nic nie zrobiłam dziś mam zamiar robić sałatkę, tylko żeby D jej nie zjadł bo ma być na jutro na śniadanie

Ostatnia edycja:
Oby zdrówko dopisało,by jajeczko smakowało,by babeczka nie tuczyła,atmosfera miła była,by króliczek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!!-Karolina, Darek i Maks

Aby mazurki na Waszym świątecznym stole
koncertowały tak słodko jak co roku,
aby zajączki wielkanocne nie skąpiły Wam podarków,
a dobry Bóg- swojej łaski. Wesołego Alleluja!

Bardzo wesołego jajka i Dyngusa jak się patrzy!
No u mnie cały plan się posypał. Rano napadły mnie jakieś bóle brzucha i ledwo żyłam.
W końcu wybrałam się do szpitala- z dzidzią wszystko ok. Zaliczyłam konsultacje ginekologa, chirurga i internisty a mam jeszcze iść do hematologa- niby wszystko ok ale dalej coś pobolewa :baffled:
Ale za to miałam usg- dzidzia nadal nie wygląda na chłopca:-D

reklama
WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA ŻYCZĄ KASIA, ANTOŚ I MARIUSZ:-)

Melduję sie tylko na chwilę, znowu mam zaległości, więc nic nie wiem i nikomu nic nie napiszę:sorry2: u nas prawie wszystko ok (nie licząc M, ale to już standard:-(), ale mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle;-) spokojnego wypoczynku:-) buziaki:-) odezwę się niedługo:-)

Do góry